![]() |
|
![]() |
#151 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Alıntı:
Bir fotoğrafla sunum yapsamıydık acaba ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu güzel dileğinize kim hayır diyebilirki.Amiiiiiiin. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaç Dostu
|
bahçemden en son fotoğraflar.
kudret narları meyve vermeye başladı,altın çileklerin meyveleri 9 gram ağırlığa ulaştı,fasulyeler herzamanki gibi,Kavun bakalım olacakmı,sera yapımı devam ediyor sıva yapıldı profiller alındı yakında kaynak işleri başlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaç Dostu
|
çiçekler ve arı
Fotoğraf makinesi elimdeyken bu hamarat arı yı ve güzel çiçeği paylaşayım istedim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
|
seracılık
Domatesler coşmuş. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Ağaç Dostu
|
Sayın dudi Aldığım fideler arasından tesadüfen bunlar çıktı .Bende sizin gibi merak ediyorum.Renklenmeye başlayınca fotoğraflarını paylaşırım.Çok vergili ve harika görünüyorlar.Üzerleri çok parlak adeta cilalanmış gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Adil sera yapımı düzeni oturmaya başlamış çiçekler mükemmel görünüyor domatesler maşallah coşmuş ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
|
Sayın periş. Çok teşekkür ederim.Çalışmalarımız devam ediyor.Siz değerli dostlarımla paylaşmaya devam edeceğim İnşallah.Sevgiler saygılar bizden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Cumhur hoş geldiniz. Ziyaretinize memnun oldum.Esprili yaklaşımınız güzeldi. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Ağaç Dostu
|
![]() Kaptanzst abim dedesi olduğu için ,e biraz avantajlı.Boş zamanlarını onu hep kucağında taşıyarak geçiriyor.Doğal olarakta hakkını alıyor. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
domates
![]() Aldığım bilgileri ve deneyimi paylaşıyorum. İtalyanlara ait bir domates çeşidi.Avrupada dolması yapılıyormuş.Rengi kırmızı oluyor.Sizler için tadınada baktım.Dış kısmı sert, içinde tohumları çok az ve boşluk var.Lezzeti orta kıvamda.Romen domatesine benziyor. Düzenleyen Adil : 26-09-2011 saat 07:40 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sayın Adil Bey, Rabbim çalışmalarınızı emeklerinizi boşa çıkarmasın, uzun zamandır ziyaret edememiştim bahçenizi. Ihlamuru afiyetle tüketiniz, Bebeğiniz çok tatlı maşallah,Allah nazardan korusun, Hobi bahçesinin orada duvar üstündeki saksılara buz çiçeği çok yakışır oradan sarkması hoş bir görüntü oluşturur diye aklıma geldi. Herşey cok güzel,emeğinize sağlık.Üst resimdeki domateslerin görüntüsü ayrı bi güzel. Saygılar........ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
|
Handan hanım Ziyaretinize çok memnun oldum.Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.Vermiş olduğunuz değerli bilgilerinizi dikkate alacağım.Bulabilirsem buz çiçeği, bulamazsam farklı bir sarkaç çiçeği uygulayabilirim.Çalışma yaptığım bu alanın eski haliyle yeni haline, bilgisayarda çektiğim fotoğraflarda bakıyorum.Epey mesafe almışız.Çalışmalarımız Yüce Allah izin verirse devam edecek. Aşama aşama projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz.Bu çalışmaları siz değerli dostlarımızla paylaşmaya devam edeceğiz.Saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
|
Bu çiçekten bende vardı .Adının buz çiçeği olduğunu şimdi öğrendim.Duvarın üzerinde vardı ,sıva yaparken zedelendi. Kökü yerinde biraz bakımı yapılırsa belki eski günlerine döner inşallah.Gerçi kaptan abimin bahçesinde var oradanda alabilirim.Pembe ve koyu kırmızı olan renkte çeşitlerini görmüştüm.Adının Buz çiçeği olduğunu Handan hanım sayesinde öğrendim. ![]() Düzenleyen Adil : 26-09-2011 saat 07:42 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
|
sera
Sağlık ve sıhhatle nice güzel ürünler fideler yetiştirmek bizlere Allah nasip eylesin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür
Alıntı:
Gönderdiğiniz çiçek tohumları için sizlere çok çok teşekkür ederim. Berrinb Hanım da 4 çeşit çiçek tohumu göndermişti. Sayenizde bahçem çiçeklerle cıvıl cıvıl olacak. ![]() Paylaşımcı olan ve ilgili dostlarıma saygılarımı selamlarımı gönderiyorum. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
|
kamelya
kamelya.Seramın içinde bir küçük limon ağacım var.Kış dönemi dışarıda devamlı donuyordu şimdi 12 ay Koruma altına alınmış oldu.Güneş fotoğrafa göre sol taraftan döndüğü için seranın aydınlanmasını ve güneşinide engellemeyecek.O limonun 12 ay meyveli halini görme şansına sahip olacağım.Yediveren bir çeşit.Çok yavaş büyüyor fakat çok verimli.Şekil budaması yaparak aşırı yayılmasını engelleyeceğim.Herzaman küçük formatta bir limon ağacı olarak kalacak. Düzenleyen Adil : 25-10-2011 saat 07:17 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Merhabalar Adil Bey; Çok güzel Barbekü projeniz, cidden her şey düşünülmüş. Benim önerim, adeta fanfazi kaldı yanında. Alt sürgü/patates.. süper birşey. Ama biz millet olarak hasetiz, bende uyayım o kurala ![]() Hani küçük soğanlar, patatesin yanında? Piştikten sonra, cücük kavgasını sevmiyorsanız o başka tabii. Çok güzel çalışmalarınız için kolaylıklar gelsin inşallah. Bayramınız da kutlu olsun. Ailece sağlık, mutluluklar,Saygılar lütfen. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Ağaç Dostu
|
Merhabalar mrduran. Sizinde bayramınız kutlu olsun. Soğanın cücüğü anadolumuzun bir geleneğidir. ![]() İşin en tatlı tarafı cücük kavgasıdır zaten. ![]() Biz patatesi,soğanı sıcak köze de gömeriz oda güzel olur. Önemli olan ortamı yakalamak. ![]() Ailenize ,sevdiklerinize ve size saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet bu ortamı beraber paylaşmıştık. ![]() Fakat bizde cücük kavkası olmadı.Herkes halinden memnundu. ![]() Saygılar selamlar Abi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Ağaç Dostu
|
Trabzon
Hayırlı bayramlar. |
![]() |
![]() ![]() |