![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2007
|
Terastan orman manzarası, daha önce hazırladığım fidelerden bir kısmı. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçeden çeşitli görüntüler, sardunyalar, ve köy evimiz. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Henüz bir yaşındaki kivilerim, gecen sene minik bir dal parçasıydılar, havalar da soguk gitti, ancak yeşillenmeye başladılar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Şilede limon yetişir mi? ![]() Hava burda gercekten soguk. Ancak gecen sene ektiğim narenciyeler kışın 30 cm karın üstesinden gelmeyi başardılar minicik boylarıyla. Henüz onlarda bir beklentim yok, resimdeki ise yediveren cinsi, 3 yaşında. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Resimlerde pek belli olmasa da bahçede yaklaşık 50 tane meyve ağaçı ektim gecen sene ve bu sene. Bahçeye bu kadarını nasıl sıgdırdım, gelecek te neler olacak bilmiyorum ama bahceyi düzenlemek epey zahmetli oldu. Malum bölge inanılmaz ağaçlık, bahce icinde de malasef bir kaç ağaçtan feragat etmek zorunda kaldım. Gene de elim fazlasına gitmedi, ve mevcut ağaçlarım cevredeki dev ağaçlardan dolayı yeterli güneşi alacak mı bilmiyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sene çeşitli domates, biber, patlıcan,pepino, kaz üzümü, mısır, salatalık, kavun,karpuz yetiştirmeyi planlıyorum. Daha önce çatalcadaki hobi bahcem için hep evde fideleme yöntemini denerdim. Bu sene ilk kez kavun, karpuz, salatalık ve diger bazılarını direkt topraga attım. Tabi haftada ancak 2 kez ugrayabilecegim ama bu yöntem başarılı olursa bundan böyle domates haric hepsini aynı yöntemle yetiştirmeyi düsünüyorum. Tembellik gibisi yok. ![]() Bu arada kalasları tek tek taşımak belimi mahvetsede ayrıştırmak ve görüntü açısından iyi oldugunu düsünüyorum. malasef yer yetersizliginden biraz sıkıstırdım ama umutluyum. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Şimdilik son olarak arka bahçeden görüntüler. Bu alana sardunya ve ortancalar ektik ve çimlendirdik. Güneş durumu malasef cevre ağaçlardan dolayı çok sınırlı. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn kuzen, Gerçek bir ormanın içinde yaşadığınız için çok şanslısınız. Tadını çıkarın, herşey yavaş yavaş yoluna girer, size bol ürünlü günler dilerim. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Yasadiginiz yer cok güzel. Gölge olmasi ortancalar icin bulunmaz nimet. Birkac yil sonra mükemmel olacaklar. |
|
|
|
![]() |
|
|