![]() |
|
![]() |
#181 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Maaşallah, maaşaallah...domatesler ,karpuzlar, kavunlar.. Bize bir faydası olmasada, ehhh en azından gözümüz ziyafette....Afiyetler olsun sevgili arkadaşım...Ellerinize sağlık Goji leride keşke buraya ekleseydiniz..Şimdi ben o sahifeyi nereden bulup da çıkaracağım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
teşekkür ederim ama taşıma suyla sulama yaptık 15 günde bir cevizleri sulaya bildik aftada birde meyve ağaçlarnı bir sulama 7-8 saat sürdü tankerle kanaldan su çek getir tenekelerle dalları sula ahh ah yarama tuz bastınız ama beğenmeniz beni umutlandırdı işallah daha iyi hale getireceğiz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
domates dayanmaz yola ama kavun gönderirim. gojileri herkez o sayfada paylaştığı için buraya eklemiyorum en çok kafa yorduğum gece gündüz goji ile yatıp kalktığım için o bölümde bilgi paylaşımında bulunuyoruz caddeden doğru gidin ilk sola dönün sonra iki sokak ilerden bir sol daha yapın karşınıza çıkarlar :-)) ağaçlar bölümü meyve açalaruı üzümsü meyveler ve goji berry bölümü |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
160 metre sondaj vurdurusak su sorunu kalmaz ama şimdilik maddi imkanlar el vermiyor ama ilerde işallah |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 |
Ağaç Dostu
|
NQ-1 gojibalkon gelişimi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Ağaç Dostu
|
goji |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Ağaç Dostu
|
karpuzlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
|
2 aylık NQ-1 tohumdan yetişen goji |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Yakup Ünal ,bu fotoğrafları görünce , inanınız sizinle iftahar ettim...Bravo diyorum..Bu kadar taşlı bir toprakta susuz selsiz,bu meyvaları yetiştirebildiniz..Azmin sonucu budur işte....İlerideki yıllarda tanrı bizlere ömür verirse meyva ağaçları ve sebze tarhları ile dolu harika bir bağ göreceğimden eminim...merakla bekliyorum..Çok iyi gidiyor...Sizi tekrar tebrik ederim arkadaşım....Kavunlar içinde yemiş kadar oldum..Zahmet etmeyiniz...Görüntüler ve başarınız bizlere yeter....selam ve sevgiler size ve bahçenize ........Maaşallah....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
|
Berrin hanım kalbinizin güzelliğini cümlelere dökmüşsünüz. İyi temenileriniz bizelere moral veriyor. Bahçe çalışmalarına devam ediyoruz işallah allah salık afiyet verirde gelecek nesillere güzellikler bırakırız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın Yakup Ünal, sayın berrinb'ye katılıyorum. Bunca zorluğa rağmen çabalarınızın meyvelerini topluyorsunuz. Bir de suya kavuşursanız kim bilir neler değişecek. Kolay gelsin, afiyet olsun... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sizlerin iyi tememnileri bizlere güç veriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Ağaç Dostu
|
ön pilan goji tohumlarım ve kahvaltım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Afiyet olsun efendim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sayın Yakup Bey, Maşaallah çok özenle çalışıyorsunuz, Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın, emek çok önemli birşey gerçekten. Diğer taraftan gördüğüm kadarıyla Ayaş domatesleri biraz küçük ve yayvan değil gibi geldi bana, aceba gerçek Ayaş domatesi mi ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaç Dostu
|
ayaş domatesi evet |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Ağaç Dostu
|
sayın arzuakyürek; teşekkür ederim tohumlar kahfaltı tabağından gözükmüyor :-(( |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
100 tohumdan 30 tanesi bu şekilde çıkıyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Elimde goji tohumu var nezaman ekmeliyim. Siz yetiştirmişsiniz nezaman ektiniz. Teşekkürler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Ağaç Dostu
|
fatma hanım en iyi sonucu nisan ayı mart sonu ektiklerimde aldım. Ama kapalı ortamda bakacam derseniz kışa kadarda biraz yol kaydedersiniz. Lakin tohum önemli cinsi önemli elinizde aynı çinsten 100 tohum olsa 30 tanesi kaliteli çıkıyor bu diğerleri kötü anlamına gelmesin daha iyi gelişiyor anlamında |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 20-03-2011
|
sayın yakup bey ticari goji üretmek istersek küçük fidan için tavsiye edebileceğin bir üretici varmı? ben kendim tohumdan biraz ürettim NQ1 ve diğer türler ne olduğunu bilmiyorum neydi belirsiz yani sizin anlıyacağınız sizin gibi güvenilir bir arkadaşın yol göstermesi ile birşeyler yapabilirsek ne mutlu bizlere. teşekkür ederim hayırlı günler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
NQ-1 ticari amaçlı dediler getirtim üretime devam ediyorum ama en önemlisi sağlıklı olanı yetiştiriyorum ne olduğunu bilmediğim bir tür meyvesini yediğim bir türü ektim 6 ay gibi kısa sürede meyveye yattı isterseniz öazelden mesaj atın görüşürüz tel bırakın |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#207 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Yakup bey karpuz bahçeniz ve Goji lerin gelişimi de çok güzel görünüyor Maşallah.Bol ürünlü güzel sağlıklı günler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#208 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-08-2011
|
Yakup bey, goji ve dut tohumu nihayet bugün geldi (ptt kargonun bizim bölgeye bakan elemanı raporluymuş o yüzden aksamış), inşallah ikisinide yetiştireceğim ![]() Çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
|
adil bey teşşekkürler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
|
arzu hanım büyüttükce zevk alacaksınız mübtalası olacaksınız ve daha kaliteli ürün arayışı içine gireceksiniz hayırlı olsun :-) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|