![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Asırlık kara dutlarımız.başkalarıda var tabiiki |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Yakup Ünal ,,haberlerdeki dolu ve sel olayını duyunca Ankaralı arkadaşlar hepiniz aklıma geldiniz.İnşallah bir zayiatınız yoktur. Geçmiş olsun.Selamlar ve sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Berrin hanım biz ankaradaki dostlarınızı düşündüğünüz için çok teşekkür ederim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ağaçlar net sakinleri; tarlaya diktiğim 8 adet gojiyi birşey yemiş, hemde ağaçların gövdesini dahi yemişlerer canlı olan ağaçları hepsini silip süpürmüşler, tarlada iz yok koyun kuzu inek yok ağaçlar 1 yaşından büyüktü sürgünleri ve gelişiimleride iyi gidiyordu 186 mesajımda resimleride var :-( |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
teşekkür ederim üstad; sorunu bulabilrisem tekrardan satın alır dikerim ağaçları deneme amaçlı getitirdiğim ağaçlardı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-02-2011
|
Etrafı kolaçan edip yiyen hayvanların izlerini bulmaya çalışın. Suçlu kimmiş öğrenelim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
koyun keçi inek vs yok zaten olsa oraya kadar bir sürü şey yer, dmuz olsa iz bırakır bir yakalarsam suçluyu :-) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
nohut var domuz olsa nohutu halleder önce, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
yakup bey merhaba yakınız tecrübelerinizden yararlanacağım |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
İşallah faydalı oluruz ama bizimki çok ama çok amatör, bizlerde öğreniyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
bahçemdeki 186 cı mesajdaki resimdeki gojilerim bu hale geldi ne yemiş olabilir |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
hemşerim belki de kurumuşlardır kontrol ettin mi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
yok kurumayı bırak ilk çektiğimde resimleri 7/4/2011 di tarih ve ogünden sonra dahada çosmuşlardı hem resmen kemirilmiş üstlerinden neyse daha öncede 15 tane cevizimi birşey kemirmişti önlem almam lazım ama ne için onu bulmam gerekecek belki önümüzdeki hafta içinde ziraatten bilgili kişileri götürür genel bir kontrol yaptırız |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-03-2010
|
Alıntı:
sizin fidanlar sanki makasla kesilmiş gibi.Yerde gözükün yapaklar onu andırıyor. Bu olayda insan faktörü'ü de gözardı etmemek lazım.Bazen insnlar da zarar veriyorlar ağaçlara.Bizim okulun bahçesindeki bir ağacın gövdesinde hiç kabuk bırakmadan tüm soymuşlar.Failini bulamadık. Tarım il müdürlügünden görüş almak en akıllıca iş.sayğılarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 21-06-2010
|
Tebrikler yakup üstat, emek verip karşılığını almak ve yaptığın işi bilmek, bunların dışında türkiyemizin bilmediği meyveleri yetiştirip insanların yeni meyveler tatmasını sağlamak ve bu yeni meyvelerin üstün yararlarını keşfedip ona odaklanarak insanların yararı için yetiştiricilik yapmak takdire şayan bir sanattır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sayın Yakup bey baştan beri takip ediyorum maşallah bayağı ilerlediniz herşey çok güzel oluyor emeğinize sağlık. Bizimde fidanların ve çiçeklerin yaprakları çekirgeler tarafindan yeniliyor sizinde öyle olmasın..Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 08-03-2011
|
sayın yakup bey şimdiden başarılar dilerim . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
fatma sunay hanım; ilginiz için teşkür ederim, sanırım benim sorunum tavşan,fare **** sincap ama hayatta daima bir sorun olacak devam yılmadan mücadeleye bu mücadelede sizede başarılar dilerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Ağaç Dostu
|
teşekkürler; bu sene çok kaybımız oldu seneye işallah bukadar az olmaz. Hayatta mücadele eden yılmadan amaçlarına ulaşmaya çalışan yararlı işler yapan herkeze bende başarılar dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
24 haziran 2011 tarihi sabah saat 8:45 de çalışmaya başladık. Kavunlar, karpuzlar,kabaklar çapalandı ve araları sürüldü; domateslerin çapalandı sulama işlemleri tamamlandı. meyve ağaçları sulandı ayrıca ağaçların ilaçlama işlemi tamamlandı. Kulübenin yan taraflarına mozayikten harç yapıldı. nohut içindeki otlar ayıtlandı ... yemek çay vs den sonra akşam 22:30 geri dönüş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaç Dostu
|
işyerindeki goji |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Yakup Ünal iki gün evvel bahçenize uğradım,çok üzüldüğüm için yazamadan çıktım.Gojileri perişanlığı içimi acıttı.Benve onları büyükbaş hayvanlar(inekler) veya keçiler yemiştir. Bu hayvanların taze sürgün ve körpe dalları yediğini,çocukluğumda bir hadiseden hatırlıyorum. Çit yapabilirseniz bu tehlikeden bahçeyi korursunuz, bence.İşyerinizdeki narlar bayağı gelişmiş. Size başarılarınız daim olsun diyorum. Selamlar sevgiler..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2011
|
Sayfanizi sessiz sedasiz takip etmekte olan ben gojilerin basina gelenlerden sonra uzuntumu dile getirmeden edemedim. Gercekten cok uzucu bir olay bu basiniza gelen. Ikidir oluyor diyorsunuz artik onlem almanin zamani gelmis gibi gorunuyor. Tedbir kuldan, takdir Allah'tan derler, siz tedbirinizi alin takdirinide Allah'a birakin. Benim aklimada sincap geldi kemirme izleri var demissiniz, burda onlarla kapi komsu gibiyiz balkonumun mudavimleridir. Bazi komsularin agaclarini kemirdiklerini duymustum. Hic iz birakmiyorlarmis. Cok gecmis olsun... Saygilar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlarım iyi temennileriniz ve üzüntümü paylaştığınız için teşekkür ederim. Ufak ufak adımlarla ilerlerken zorluklarla mücadele yılmadan bıkmadan usanmadan zorluklar üzerine gidebilmek ilerde daha çok keyif almamızı sağlayacaktır. Üzüntü olmadan sanırım sevincin başarının tadı çıkmıyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
sayın yakup ünal öncelikle fidelerinizin başına gelenlerden dolayı geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum insan üzülsede sağlık olsun dut hakkında araştırma yaptığınızı gördüm ben fotoğraflardaki gibi köklendirme yaptım ayrıca amatör sera başlıklı sitede havalandırma hakkında sanırım bana sormuştunuz havalandırmayı seranın çatısının en üst kısmına açılıp kapanan bi pencere yapmak lazım sıcak hava yukarda biriktiğinden sebzelerin tepeleri kuruyor sağlık ve huzur içinde çalışmalarınızda başarılar dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|