![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Kamkat gecen sene uzerinde sayı ıle çiçeği varken bu sene çiçekten dalları görünmüyor ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Gül ve yakın çekim,muhteşem bence ![]() |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın KAPTANszt nın göndermiş oldugu kafkas gülü,allisyum ve sardunya |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
geçen sene komşumuzun bahçesinden aldığım melek borusu cinsi nedir bilmiyorum ama görüntüsü güzel ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Marketten aldıgım soğanlı bi çiçek adını bilmiyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Gecen sene isviçreden gelen tohumlar arasından bu seneye kalan sarı papatya gittikçe büyüyor,gittikçe güzelleşiyor |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bu da anemon sanırım. ![]() Son günlerde kısa kısa bakıp çıktığım için son güzellikleri kaçırmışım. Her şey yerli yerinde ve çok güzel. Lavantaları, katmerli aynısafaları çok sevdim. Gülleri de. Lavantayı tohumdan mı yetiştirdin? Hakkında biraz bilgi verirsen sevinirim. Anneler günü hediyesi asteri daha çok sevdim. Az daha yazmayı unutuyordum. Zeynep Nurdan'a çok beğendiğimi söylersen sevinirim. Her ikinize de.. Sevgiler... |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Beğeniniz ıcın tesekkur ederım. Ankara'ya uygun sartlarda anca bu kadarını yapabıldık. Temmuz ayında Antalya'ya gıttık de dogaya hıc bu kadar yakından bakmamıstım, bızım gozunun ıcıne baktıgımız japon gulu, ağaç mine vs orada dogal bir şekilde yetişiyorlar. Bız de zoru mu başarıyoruz acaba ![]() Lavantayı seradan almıştık saksıda tohumdan yetısır mı kı denemedım. Asterlerimiz açtı,kendı fılızlendırdıgı cıcegın actıgını gormek nurdanı cok sevındırdı. Zeynep Nurdanla öpüyoruz sizi. Sevgiler saygılar |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|