![]() |
|
![]() |
#1291 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sayın Selehattin Bey,her güneşe son güneş dedik ama güneş hala güzelliğini esirmedi bizlerden.Tuhaf bı mevsim geçişi,bi kar bi güneş.inşallah zorlu günler beklemiyordur bizi.Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Ağaç Dostu
|
Yeni aldığım campanulalar, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Günaydınlar sabah sabah içim açıldı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
Ağaç Dostu
|
Günaydın sevgili dalya35,bahar gibiler dimi.....inşallah bakımını güzel yapabilirsem paylaşırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
campanulalar çok güzel bir sakıncası yoksa kaça aldığınızı yazarmısınız. katmerli olan nefis görünüyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1296 |
Ağaç Dostu
|
Katmerli olan 5tl,digeri de 10tl ye aldim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1297 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili handan nerden aldınız bunları?benimarayıpta bulamadığm mavişler. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili handann bahçenize çoktandır girememiştim....Tek kelime ile harikalar yaratmışzsınız....Çiçekleriniz çok çok güzel gelişmişler....Bahçe dizaynı da mükemmel olmuş....Tebrikler canım..Ellerinize sağlık... Pembe çin kasımpatınız harika ...Mavişi ve pembe kasımpatlarını nereden aldığınızı yazarsanız çok mutlu olurum...Belki İst. da bulabilirim.... Mutlu ve sağlıklı günlerde bahçenizin keyfini çıkarınız....Selam ve sevgiler..İst. dan...... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1299 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Merakla adres bekliyoruz sevgili handann. Katmerlisini yabancı sitelerde görüyordum hakikaten çok güzeller. Görselliğinin zevkini çıkarın. Adres inşallah ulaşabileceğimiz bir yerdedir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-11-2010
|
hanndan hanım güle güle büyütün mavişlerinizi. katmerlisi çok çok güzeldi fiyatı uygunmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Ağaç Dostu
|
Mavişleri Panora alış-veriş merkezin -2 katta bulunan bi çiçekciden aldım.Diğer mavişler gibi çoğaltılıyorsa eğer demekki baharda paylaşabilirim. Acaba isteyen dostlara saksısıyla alıp zarar görmeden gönderebilirmiyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili handann ben katmerli mavişlerimi geçen sene yazın malesef böcek katliamından kurtaramadım..Bu sene de hiçbir yerde katmerli maviş bulamadım....çok utanarak sizden katmerli mavişten bana göndermenizi rica etsem...Ücret ve kargoyu da lütfen kabul ediniz...Çok zahmetler vereceğim ama İst da bu yaz çok aradım...Selam ve sevgiler....... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hanndan çok naziksiniz ama buna gerek yok sanırım, sizin güzel fotoğraflarınızda seyrederiz katmerli mavişi. ![]() ![]() ![]() Bu arada su sümbüllerim epey yaprak çıkardı ve irileşti, kötüleşen eski yaprakları temizlemeli miyim? Bir de ne zaman çoğalırlar? Teşekkürler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Siz sayfanızda belirtmiştiniz buyuk çiçekli kasımpatı bulamadım dıye,bizim kasımpatıların çiçekleri büyük.Karşıyakadaki seradan almıştım ama 2 ay önce gittiğimde büyük çiçeklisinden bende bulamadım.Baharda size gönderirim.Mavişide alış-veriş merkezindeki bi çiçekciden aldım. Sevgiler... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1305 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Su sümbülünün kötü yaprakları kalsın temizlerken kökü sarsılabilir.Sıcak ortamda kök gelişimi oluyor,baharda gelişiminin hızına yetişemeyeceksiniz ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili handann...Eğer zahmetler olmayacaksa rica edeceeğim..Çünkü bu çiçeğin beyazı ve mavisini de sümüklüböcekler içine girerek kuruttu...Ve çok aradm İst. daa bulamadım...Sizde görünce çok sevindim..Bana bir saksı alıp gönderirseniz çok çok mutlu olacağım....Çok teşekkürler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Ağaç Dostu
|
Memnuniyetle,katmerlisinden istiyordunuz değilmi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1309 |
Ağaç Dostu
|
Bende isdesem mümkünmüdür?arkadaşım evet dersen bende katmerli katmersiz beyaz üçündende istiyorum özelden konuşuruz. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1310 |
Ağaç Dostu
|
Haftasonu panoraya gidicem,eğer mavişlerden kalmışsa alıp gönderirim,inşallah yolculuğu kolay geçer. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1311 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili handan doğum günün kutlu olsun iyiki varsın. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Ağaç Dostu
|
Tesekkur ederim Sevim Hanim gul cok guzel,mutlu oldum gorunce.Ben simdi alayim bu gulu ama bi yanlis oldu sanirim dogum gunum subatta,o zaman yine isterim gulumu....Sevgiler.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1313 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederiz sevgili handann. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1314 |
Ağaç Dostu
|
Bugun mavişleri aldığımız çiçekciye gittik,annem mavişleri sorduğunda 'kalmadı agaclar.net den bi handan hanım var onun arkadaşlarına ayırdık İstanbula göndericez' dediğinde annem demiş 'ben annesiyim' ![]() Gizli tanıklar kim acaba merak ettim... Agaclar.net sayesinde meşhur mu oluyorum ne ![]() Sevim Hanım ve Berrin Hanım,annem gitmişti çiçekciye ama kalmamış dedi,yarın tekrar gidicem kalan olursa alıp göndericem. İnşallah kalmıştır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1315 |
Ağaç Dostu
|
Vallahi ben aldırdım hemen kargoya verildi geliyor. Yeğenim panoranın karşısında oturuyor. O semtte Anaokulu var hemen aldırttı. Çiçekçi internette yayınlanmış çok talep var. Biz İstanbul'dan getiriyoruz demiş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1316 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2011
|
hanndan hanım merak etmeyin gizli tanık benim seyfi0505 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1317 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2011
|
ayrıca ilgi çiçekde murat bey var gayet insanlara tatlı bir dille yardımcı olmaya çalışıyor kendisine burdan çok teşekkür ediyorum işlerinde başarılar diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Ağaç Dostu
|
Çiçekci anneme teşekkür etmiş işlerim açıldı diye ![]() İnsanın istediği az ya da cok ne olursa olsun kavuşması araştırması ne güzel şey. Güzel günlerde büyütün, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1319 |
Ağaç Dostu
|
Bunlara kavuşmama vesile olduğunuz için gönülden teşekkür. sizinkiler de minik saksıda mı? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1320 |
Ağaç Dostu
|
Rica ederim,mavisin ulasmasina sevindim,çiçeği geçene kadar saksısını değiştirmeseniz iyi olur,ben değiştirmedim aynı saksında duruyor. Bugun tekrar gittim Berrin Hanim ve Sevim Hanim icin aldim.Son 2 tane kalmisti. Düzenleyen hanndan : 15-12-2012 saat 16:34 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|