![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Alıntı:
![]() Sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benden bir isteğin olursa yazman yeterli, hemen gönderirim. Hemen gönderirim diyorum ama biraz tembellik var. Arkadaşlara göndereceğim kargoları bile gönderemedim henüz. O zaman hemen gönderirim yerine, ilk fırsatta gönderirim demeliyim, değil mi? ![]() Yılmak yok, yola devam. Sevgiyle.... |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
tamam üzülmüyorum yola devam.....Teşekkür ederim,demeniz bile mutlu ediyor beni.sevgiler..... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
ne kadar renkli bir bahçe umarım ilerde biz de böyle renkli hale getirebiliriz çiftliğimizi size sağlık ve huzur diliyorum hanndan hanım |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sizin çiftlikte yakın zamanda renkleneceğinden eminim,çalışmalarınızı takip ediyorum.Sağlık huzur dolu günler sizinle olsun,Saygılar |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Yücel kardeşi ) vallahi bende yakın plan çalışıyorum ama Sevgili Handanncığımın resimleri çok çok güzel...Bayıldım...bakar mısınıoz Gülün bütün kıvrıomları o kadar net ve renk koyulukları o kadar armonili çıkmış ki profesyonel fotoğrafçılar kadar .....Sevgili Handanncığım ben senden birde kasımpatları tam açtığında böyle yakın planlı fotolarını isteyeceğim.... Yağan yağmur bize de zarar verdi ama sonra dahada güzelleşir onlar Üzülme sakın canım...yağmur suyu çiçeklere ilaç gibi gelir...görüşmek üzere Öpüyorum seni ve kızını )) |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Kaybettik
|
Sevgili hanndan; ne zamandır fazla bir katkım olamıyor foruma. Çok az zaman bulabiliyorum ve genellikle şöyle bir sayfaları dolaşıp çıkıyorum. Sizin sayfanızıda açtığınızdan beri zaman zaman takibediyorum. Olağanüstü bir çaba, emek ve çok güzel sonuçlar. Bitkilerinize bayıldım. Fotoğraflarııza da. Son mesajlarınızda yağmur ve doludan zarar gördüğünüzü yazmışsınız. Çok üzüldüm. Bütün kalbimle paylaşıyorum üzüntünüzü. Ama ben inanıyorum ki doğa bir şekilde verdiği zararı telafi ediyor zaman içinde. Baharda bütün güzelliğiyle canlanacağınından kuşkum yok bitkilerinizin. O güzellikleri yeniden paylaşmak dileklerimle öpüyorum sizi. Lütfen üzülmeyin, sevgilerimle. Sevim Karaman |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bir güneş açtı bir dolu yağdı,hayatı anlattı aslında,sabrı öğretti,mutlu olmayı,üzüntüyü paylaşmayı öğretti... Gecen hafta dolu öyle hızlı yağdı ki resim çekerken bile çok zorlandım.Kapıdan içeri giriyorlardı.Bahçemin adını değiştirsem diye düşünüyorum.DOLU-ZEDE BAHÇE..........SEVGİLER....... |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Kaybettik
|
Alıntı:
Bahçeniz için neler yapabilirim bilemiyorum. Kapalı balkonumda az miktarda kaktüs ve sukulentimle haşır neşirim. Benden istediğiniz, arzu ettiğiniz birşey olursa seve seve elimden geleni yaparım. Lütfen üzülmeyin, sevgilerimle ![]() |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Paylaşmayı düşünmeniz bile beni mutlu etti.Çok çok teşekkür ederim.sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kasımpatılar doludan sonra kötü oldular.Uzak çekimler de,yakınlar kadar başarılı değilim ama ![]() Bizde çok öpüyoruz sizi...sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın Vehbi Bey,çok teşekkür ederim.Rabbim sizede sağlıklı huzurlu günler nasip etsin. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Handan hanım eviniz ve bahceniz gerçekten çok hoş olmuş.Bende ankarada oturuyorum ve Temelli kazasında bahce oluşturdum.Yakında resimlerini ekleyeceğim.Hangi meyveleri ektiniz? bu konuda bilgi alışverişinde bulunmak istiyorum.65 adet meyve fidanı diktim.Malum ankara soğuk bir iklime sahip hangilerinden verim alacağım tam olarak bilmiyorum çünkü mart 2011 de dikimi bitirdim.Merak içerisindeyim .Size de kolaylıklar diliyorum.. |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Handan hanım yağan doluyla çiçekleriniz zarar görmüş benimde moralim bozuldu.Geçmiş olsun. ![]() Tekrar bu güzel çiçekleriniz toparlanır ve yeniden açarlar inşallah. ![]() Makro (Yakın) çekimleriniz harika yine bu konuda nekadar başarılı olduğunuzu bir kez daha gördük.Ellerinize yüreğinize sağlık.Çiçeklere bakarken derinlik ve teferruatlar insanı büyülüyor.Mutlu oluyoruz sayenizde.Sizin sayfanıza artık abone oldum diyebilirim. Bizi bu makrolardan mahrum bırakmazsınız inşallah. Zarar görmeyen çiçekler bile size yeter.Yeterki fotoğraf makinenizi yanınızdan ayırmayın. Fotoğraflarınızı bekliyoruz. Trabzondan saygılar selamlar. Düzenleyen Adil : 15-10-2011 saat 20:40 |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Hanndan'cığım gene süper resimler koymuşsun bayıldım. Kasımpatılar çok güzeller ve çok seviyorum. Benim kasımpatılar kışın donmuşmu nedir bir tane bile çıkmadı yeniden aldım ektim inşallah bunlar kalır. Gül için bir şey söyleyemeyeceğim çünkü kendisi herşeyi açıkca söylüyor. Ellerine sağlık selamlar... |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
2 senedir bahçemizde kasımpatı vardı yalnız mor ve beyaz olanlar bu sene aldıklarımız ithal kasımpatıymış.İnşallah donmazlar. Gül çok güzel evet yazın resimlerini fazla çekememiştim yanlarına gidip resimlemem zordu koparmayada kıyamamıştım.Artık yeter dedim ve bir sürü resimlerini çektim. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Dolu sonrası |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
menekşelerim |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-07-2010
|
sevgili handan bu ne güzellikler harika bahçeniz var, her şey mükemmel olmuş,çiçekler harika,Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın .gücünüze güç kuvvet versin ,papaya varmıydı gözüme ilişmedi,bende balkonumda saksıda tropikal meyveler bulup yetiştirmeye çalışıyorum ,inşallah bahçeli evim olduğunda sizlerden fikir edineceğim çok sorularla rahatsız edeceğim sağlıcakla kalınız |
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Amin inşallah boşa çıkmaz emekler. Papaya yok daha tropikal grubuna giremedim. Ne güzel böyle bi uğraş içindesiniz. adana yöresi bu gruba daha uygundur sanırım gerçi papaya nasıl yetişir hiç bir fikrim yok. Rahatsızlık ne demek seve seve bıldıklerim kadar yardım etmek isterım.Siz benim yaptıklarımı bilseniz........ bunu rahatsızlık olarak düşünmezdiniz bile.Hoşcakalın |
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Handan hanım Bahçemize doluda yağsa.Yüzümüze gülümseyen çiçekler, bizler için mutlaka olacaktır.Doluya rağmen hayatta kalmayı başarıyorlar.Bizlere gülümsüyorlar. Onlarla mutlu olmaya çalışmalıyız.Bardağın herzaman dolu kısmına bakmalıyız. Son yüklediğiniz fotoğraflarınızdaki çiçekler bunu anlatırcasına gülümsüyorlar.Ellerinize sağlık. Trabzondan saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ankaradan sevgiler selamlar saygılar.... |
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Kasımpatılar harika gözüküyor hanndan sonbahar için çok güzel bir görüntü olacak |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Hanndan hanım güler ablam gibi kasımpatıları çevirecek bir çit veya plastik bulursanız hem kasımpatılar güzel gözükür [şu anda dahi çok güzeller ] hemde daha toplu gözükur vede ayırıp dağıtması daha kolay olur [tabi kendime pay çıkarıyorum ] selamlar sevgiler |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çevirmeyi düşünmemiştim,güler hanımın yaptığı gibi yapalım o zaman bizde.Baharda beyaz,sarı ve mor kasımpatılar yola çıksınlar bahçenize konsunlar.Saygılar,selamlar |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili hanndan, Yine açar o çiçekler, yeter ki siz üzülmeyin. Hem bir şeyler bitmeden yenileri başlamaz ki. Ne dolular atlattık biz, ne yağmurlar, ne karlar. Hem de olmadık zamanlarda. Eminim, siz gene çok güzel düzenlemeler yapacaksınız, bizler de zevkle seyredeceğiz. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Handann cığım, dolu yağışını ne güzel yakalamışsınız...Ama patlar doluya rağmen gayet güzel görünüyorlar...Hele bordo renklisine ben bayılırım...Toprağa diktiğiniz çok iyi olmuş ...seneye sonbahara kadar onlar orada kocaman bir top haline gelirler....İşin güzel yanı kalıcı olmaları.....Bayıldım görüntülere...Sevgiler selamlar canım , Sizi ve kızımızı öpüyorum ) |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|