![]() |
|
![]() |
#2521 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sahil bomboş ...
![]() Şu manzarayı çok severim ..Bayraklara bakarmısınız... ![]() ![]() Arka bahçede geçen bahar dikilen güller, dördüncü gün, tek tük açmaya başladılar... Şu pembe beyaz harika kokuyor... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Ağaç Dostu
|
Gül zamanı.....
![]() ![]() ![]() ![]() Arka bahçenin rubi sarmaşık gülü....Bu gülü budaktan dikmiştim.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 |
Ağaç Dostu
|
Sarmaşık rubi renk gül bu sene çok keyifli...İkincisi keyifsiz..
![]() Bu rengi de çok beğenirim... ![]() ![]() En güzel kokululardan... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2524 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Berrincim süpersin,bu enerjin hiç bitmesin inşallah.Denizden gelen bidona domatesler çok iyi olmuş... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Ağaç Dostu
|
Selam Berrin hanım. Sizi her zaman takdirle izliyorum. Yaptığınız işlerle birebir ilgilenen kaç kişi çıkar. Yaptırmak başka yapmak başka. Sizi tebrik ederim. Nacizane bir önerim olacak. Domatesleri diktiniz ama görsellik olarak güzel olur bunlar. Ama sebze alımına gelince ![]() Normal dikimde o bidona 2 adet domates anca olur. İyide domates alınır. Çok zorlarsanız 3 olur. Ortadaki ile diğer uçlardakini ayrı yöne yatırarak alanlarını artırarak. Aynı bidondan bendede yağmur sularını toplamak için 2 tane var. Harikasın. Devam . Doğa dostu.. Saygılarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-05-2012
|
Berrin hanım lavantalar konusunda bilgilendirmenizi bekliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili alcen,hepimiz süperiz...böyle harika balkon ve bahçeleri tanzim edip,resimlerle paylaşıp görsel şölenler verdiğimiz için.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2528 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kaptan zst arkadaşım...Yazlık bahçesini şu anda mecburen orada yaşayan bir arkadaşa bırakıyorum...Sulayıp bahçe taşlarını süpürüyor...Fakat hangi çiçeğe ne kadar su verileceğini bilemiyor...Yazın da İstanbuldaki bahçeleri buranın kapıcısı suluyor ...o da sulamayı bilmiyor... Yazlıktan İstanbula geldiğimde çoğu çiçeklerim ya kurumuş,veya **** ,sudan çürümüş....Aynen dediğiniz gibi kendi bakımınız gibi kimse bakıp ilgilenmiyor...Bu sebeple tohumdan üretim yapmaya hiç bir zaman fazla eğilmedim..Başında duramıyorum... ![]() Domateslere gelince eşimin hatırı için , onun istediği şekilde dikildiler...Ya tutarsa kabilinden ....Gerçi ben dört sene evvel sadece kumda altı yedi kök domates yetiştirdim....Fakat geç dikildikleri için kasım ayında yeşil domateslerini , turşu kurabildim... ![]() ![]() Selam ve sevgiler.... ![]() Düzenleyen berrinb : 17-05-2012 saat 13:06 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Ağaç Dostu
|
Sayın fotosentez hoşgeldiniz...teşekkürler ederim ..Ziyaretinize memnun oldum.. İstanbuldaki arka bahçemdeki üç sene evvel top lavantalarımın arıları toplaması ve bir iki kişiyi de arı sokması üzerine komşu fermanları ile katliama uğraması sonucunda , bir daha İstanbul daki bahçelere lavanta dikmedim...Çok üzülmüştüm , çünkü sıra yla dikilmiş 20 kökle bir bordür oluşturmuştum...Bu sene arka bahçeye bir kök aldım.. ![]() Bu yazlıktaki lavanta, top lavantadır...Çiçek formuda çok güzeldir...Dediğiniz gibi kurutup lavanta torbaları yaparım...Çok da severim....Ama suyunu denemedim... İstanbul da rıhtım tarafına da lavanta dikmiştim..İki sene zor yaşadılar...Çünkü tuzlu su ve neme pek dayanamadılar... Çelikden de tutabiliyor...Budanıyor ..ama zamanında olması gerekiyor....Benim o heba olan lavantalarımı komşular yaz ortası ,kendi bildikleri gibi budattıkları için hepsi kurumuştu..... Lavanta konusunda bildiklerim ve yaşadıklarım bunlardır....Siz den de bilgi almak isterim...Selam ve sevgiler efendimm... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Ağaç Dostu
|
Genç arkadaşlarımızın; 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramını kutlarım ...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Berrin hanim yine cok güzel görüntüler bakmaya doyamiyor insan. Hele sardunyalar... Istanbul`a artik dönmeyecek misiniz acaba? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2532 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Çiçeksever ben İstanbul dayım...15 güne yakındır yazlığa gidemedik..Eşim tam olarak iyileşemedi.....Yazlıkta haftanın üç dört günü kalabiliyoruz..Bu da çok yorucu oluyor 120 km yi İstanbul trafiğinde gidip gelmek de bana cehennem azabı olmaya başladı... ![]() Bu sene devamlı kalacağımızı pek sanmıyorum...Gerçi İstanbul daki yerimiz de yazlıktan farksız , ama o köyün sakinliği ve abartısız yaşantısını ben çok seviyorum.. Ziyaretiniz ve beğenileriniz için çok çok teşekkürler...Selam ve sevgiler canım... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2533 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili çiçeksever 70 ...İyiki son mesajınızı okudum...Ben evde olmadığım bir zamanda yardımcım zarfı teslim almış ve mutfak dolaplarından birine kaldırmış ve bana söylemeyi unutmuş... ![]() Tohumları biraz evvel buldum..Çok çok teşekkürler, ne kadar naziksiniz ..Çok sevindim.Bu gün hemen dikeceğim... Görüşmek üzere sizi ve bebeklerini kucaklıyorum...Selam ve sevgiler canım.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Ağaç Dostu
|
İstanbul, arka bahçeden görüntüler..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Ağaç Dostu
|
Sarı çiçekli çim bitkim yeri kaplamaya başladı..
![]() Soğanlı bitkilerin bazıları uyanırken ,bazıları yavaş yavaş bitmekteler.. ![]() Sakızlar biraz gölgede kaldılar.. ![]() ![]() Şu salyangozların marifetine bakar mısınız... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Ağaç Dostu
|
Bodur dahlialar açtılar...
![]() Palmiye meyvelerini dökmeye başladı.... ![]() Mor salkım ve acem yaprağa döndü ve sakızlar gölgede kaldılar... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçenin gülleri tek tek açmaya başladılar...
![]() ![]() Mutlu Kutlu beyden alınan Halfeti karası açtı... ![]() En favori gülüm siyaha yakın bordo kırmızı ve çok güzel kokulu.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçenin ,100 senelik Ihlamur ağacı....
![]() Dallarında çok fazla tomurcuk var...Her sene tepe dallarından yerlere ıhlamurlar dökülüyor...Üst dallarını toplamak mümkün değil... ![]() Bu manzaralar Çengelköydeki dişçimizin kliniğinden ...Heyecanımı resim çekmekle biraz hafiflettim... ![]() ![]() ![]() Martı havada yakalandı.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Ağaç Dostu
|
Diş kliniğininden yağmurlu bir günde görüntüler....
![]() ![]() Denizden gece görüntüleri.... ![]() Ördeklerimiz iki tane kaldılar..Büyük fırtınada kuş ve bir ördek kaybolmuşlar... Bir daha da görünmediler.... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
Ağaç Dostu
|
Bu kareler Sevgili gilan için son defa...Hercaileri artık sökme zamanı .:((
![]() ![]() Nasıl kıyıp atacağımı bilemiyorum... ![]() ![]() ![]() Şu renklerin güzelliğini çok beğeniyorum.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Ağaç Dostu
|
Yeni alınan küpelerin çiçeklerinin büyüklüğü çok şaşırtıcı..
![]() Arka bahçede saksı boyama faaliyeti ile bahçe yine karıştı... ![]() Yazlığa gitmeden bu bahçelerin bütün işlerini bitirmek için her gün bir iki saat çalışıyorum... ![]() ![]() Bir saksıda bir kaç renk var... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2544 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçenin renkleri....
![]() ![]() ![]() ![]() Ve en son ..Eşim tarafından tabii yine metazori olarak ...Ocağıma İncir ağacı dikildiii...... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2545 |
Ağaç Dostu
|
Ön bahçeden bir köşe....
![]() Bu saksılarım begonya soğanlarının patlamasını bekliyorlar... ![]() Yeni dikilen cam güzelleri yerlerini çok sevdiler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Ağaç Dostu
|
Beklemedeki saksılar...Biraz daha sabır..:))
![]() Arap yasemini saksının altında kalan lilyum soğanları yanlardan çıktılar..çok sevindim.... ![]() ![]() Sevgili Kaptan zst. nin hebesi....Gördüklerim acaba çiçek tomurcuğumu...Kaptan zst . den sorulur... ![]() ![]() Kaptan zst. nin görderdiği kamelyalar...İkisi de yerlerinden memnunlar ... ![]() ![]() Yılbaşı çamları yeniden yaprak verdiler.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Ağaç Dostu
|
Ön bahçedeki mavi clematis 3 m. yi geçti ..
![]() ![]() Beyaz çardak gülü devamlı açıyor... ![]() ![]() Bu sarıları da seviyonum...Tuzlu deniz suyundan da hiç etkilenmedikleri için bunları üretmeyi düşünüyorum... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
Ağaç Dostu
|
Berrin hanim hebedekiler cicek tomurcugu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Ağaç Dostu
|
Geçen seneden kalan bodrum papatyası.Kendini koruyabilmiş..
![]() Mineler, üstteki klimanın suyundan etkilenmişler , Yerlerini değiştireceğim.. ![]() Amerikan asması her yeri sarıyor.. [attach]299310[/at ![]() Kendi gövdesini bile sarmaya başladı... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2550 |
Ağaç Dostu
|
Sarı sarmaşık gülün bu sene hiç keyfi yok..iki tane gül verdi....
![]() ![]() ![]() ![]() Gariban hasekilerim.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|