![]() |
|
![]() |
#2491 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-01-2012
|
Sevgili Berrin hanım, sayfanızı her ziyaretim de geniş bir tebessüm yayılıveriyor yanaklarıma. Enerjiniz geçiyor ekrandan evime, mutlu olduğumu hissediyorum. Sağlıcakla kalınız.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili sudenurnur, sizide gülümsetebildiğim için mutlu oldum....Tanrı neşe ve sağlıktan hiç kimseyi yoksun bırakmasın... Buradaki bütün arkadaşlardan,beğeni ve sevgi dolu sözcüklerden pozitif enerji ile doluyoruz... Tanıyıp bilmeden de birbirimize güzellikler verebiliyorsak ne mutlu bizlere ... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Ağaç Dostu
|
Mayıs ayında yazlık bahçede, ilk güller ve clematisler..
![]() 26 Nisanda tek kat gibi görünen clematis,bir haftada ancak kendine gelmiş... ![]() Bu sene dikilen rubi ,bir tek açtı,ama üstünde tomurcukları var.. ![]() Yine bu sene dikilen mavi ve beyazlar.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 |
Ağaç Dostu
|
En dayanıklı çiçekler bu cinsde mevcut ..İki haftadır aynı duruyorlar...
![]() ![]() ![]() Cam güzellerinin kabı su dolmuş...Biraz bozulmuşlar gibi ...Çiçeklerle kendimizin ilgilenmesi kadar doğru birşey olamaz...Sulayan yardımcı hiç dikkat etmemiş...Bir haftadır suyun içinde kalmışlar... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 |
Ağaç Dostu
|
Rengini çok beğendim...
![]() ![]() Pembe ve mor renkleri bir arada çok severim.. ![]() Artık bende kanarya mı desem,bu canaryalara.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Ağaç Dostu
|
Sardunya ve sakızlar çok keyifliydi...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalara devam....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalar bu bahçeyi çok seviyorlar..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2499 |
Ağaç Dostu
|
Nihayet lavantada açtı...
![]() ![]() Bu sezon dikilen şebboyların bazısı tohumdalar.. ![]() Yukkaların bir kaçı bu sene geç kaldı... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 |
Ağaç Dostu
|
Gülibrişim yapraklanmaya başladı...
![]() Şu dahliaların haline bakar mısınız..Bu salyongozlardan kurtuluş yok...Yine toz atmak mecburiyetinde kalacağım için çok üzgünüm... ![]() ![]() ![]() ![]() Kala yı bile kemirmişler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2501 |
Ağaç Dostu
|
Kivi yapraklandı ama çiçek göremedim....:(
![]() En güzelleri mor şebboy...Durmadan açıyorlar.... ![]() Komşunun bahçesindekilerde beni çok çok severler ...Bakar mısınız,sezon misafirlerim... ![]() ![]() Duvar dibine mart sonu budadığım asmanın çeliklerini dikmiştim..Orada mutlular galiba..Yapraklanmışlar.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2502 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçeden manzaralar....
![]() ![]() ![]() Clematislerin çiçekleri de salyangozlar tarafından tacize uğramışlar.. ![]() ![]() ![]() Arka bahçenin sarmaşık gülleri açmaya başladılar.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2503 |
Ağaç Dostu
|
Sıdıka Hanım gülü açmış..
![]() Sarı sarmaşık gül kapı nın yanında , komşunun akasyası tarafından gasp edilmiş durumda...Zavallı ..Bu kadar gölgede nasıl açabilmiş.. ![]() ![]() Şu Akasya ağacı tamamen benim bahçemin üstünde...Güller ve asma bundan dolayı kaçacak yer arıyorlar..Güneşi bulabilmek içinağaçlara sarmaya başladılar... ![]() Çok da güzeller ama .... Bu sene sonbaharda,izin alarak biraz budattırmayı düşünüyorum... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2504 |
Ağaç Dostu
|
Kapı önünde çekirdekten çıkar erik fidanı .....
![]() Bu hafta üstünün erik dolu olduğunu görünce bir hayli şaşırdım...Artık sokaktan geçenlere ikram olunur...... ![]() ![]() İzmir üzümü asmasıda salkım vermiş ... ![]() Yaprakları toplanamayacak kadar küçük ve azdı..Bir zeytinyağlı dolma yapamadan İstanbul a geri geldimmm.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Ağaç Dostu
|
Mor salkımım dökülmeye başlamış...saat başı yerler süprülüyor...
![]() Yan komşumun şu harika beyazlarını da size göstermeden yapamadım... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2506 |
Ağaç Dostu
|
Komşunun kartoplarının ağırlığından dallar eğilmişti...harikaydılar..
![]() Sarmaşık kırmızı gül... ![]() Sarı çalının adını bilmiyorum... ![]() Adı yonca mı ?? Uyku çiçeği mi ???.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2507 |
Ağaç Dostu
|
Gece mehtabı da resimlemeden geçemedim....:))
![]() ![]() ![]() ![]() Bu bahar bahçenin ilk gülleri.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2508 |
Ağaç Dostu
|
Bu güllerin hepsinin kokusu muhteşemdir...En sevdiklerim...
![]() Arka bahçedeki 1 nolu mor salkımın gövdesi.... ![]() Ön bahçeden görüntüler..... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Ağaç Dostu
|
Varenda önünde geçen hafta dikilen karanfil ve mineler ...
![]() Ön bahçeden görüntüler... ![]() ![]() Bu dev (ismini bilmiyorum) kaktüs mü sukulent mi onuda tam bilmiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2510 |
Ağaç Dostu
|
Palmiye oyuklarına geçen sene cam güzeli dikmiştim...:)
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Ağaç Dostu
|
Yine cam güzeli için Aytekin e doğru yollara düştüm tabii...:))
![]() Dağ taş gül olmuştu... ![]() Artık bahçede gül için yer yookkk... ![]() ![]() ![]() Fakat şu renkte içim kaldıı.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Ağaç Dostu
|
Bu cinsi de çok severim ama kokusuzdular...
![]() Cinyaların renkleri ve irilikleri harikaydı... ![]() ![]() ![]() İpekler rengarenk ...Almadım.Geçen sene tohumunu dökenlerden beş altı saksı fide yapmışlar.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Ağaç Dostu
|
Mine, petunya ve ortanca tarlaları......
![]() ![]() ![]() ![]() Sardunyalar muhteşemdi... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2514 |
Ağaç Dostu
|
Şu iki ağaççığa bayıldım....
![]() Ve bu dev yumruk kaktüs bir tekmiş... ![]() Onu da Uğur kaptı... ![]() ![]() Arka bahçede geçen bahar dikilen ay gülü açtı... ![]() Bu da masa altı güzeli..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Ağaç Dostu
|
Canaryalar yedilendiler...Dört saksıyı Köydeki çiçekçiden aldım...
![]() ![]() ![]() ![]() Rengini çok sevdim... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 15-05-2012
|
Merhaba berrinb; Lavantalarınızın muhteşem olduklarını biliyor olmalısınız ama ben yinede tekrar etmek isterim. Lavantalarınız muhteşem! ![]() ![]() ![]() Onlar açtığında o görüntü ve koku dayanılmaz bir cazibeyle bahçenizi sarıyor olmalı. Lavantalarınızı değerlendiriyor musunuz? Çoğu avrupa amatör lavanta yetiştiricisi lavantalarından lavanta özü elde ediyorlar ve bunları banyo sularına, temizlik sularına, limonatalarına, şerbetlerine vs. ekliyorlar. Ya da kurutup koku amaçlı saklamaktalar. Sizde bu gibi değerlendirmelerde bulunuyor musunuz? Ve lütfen, lütfen; onları nasıl elde ettiniz nasıl büyüttünüz paylaşır mısınız? ![]() Teşekkürler şimdiden ![]() Düzenleyen fotosentez : 15-05-2012 saat 23:39 Neden: imla |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Ağaç Dostu
|
Üçüncü günü açan clematisler...
![]() Yazlığa geldiğim gün tomurcukta olan clematislerde açtı... ![]() Budanan taflanlar.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2518 |
Ağaç Dostu
|
Elektrikli budama makinesi ile taflanları budadım....
![]() Büyük oğlum, tam benlik bir şeyin kıyıya vurduğunu müjdeledi... ![]() ![]() Büyük bir su tankını kesip sandal haline getirmişler ve denizden bize geldi...Tabii hoş geldi, sefa geldi.. ![]() ![]() Toprak ve gübre için telefonla sipariş verdim..Ogün akşamüstü kapının önündeki kuma gömerek, içine toprak doldurduk... ![]() Beş sene evvel,sonbahar da aynı yere bir eski sandala toprak doldurup çiçek ekmek üzere bırakmıştım...Ertesi sene bahar da geldiğimde sandalın yerinde yeller esiyordu... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2519 |
Ağaç Dostu
|
Çiçek dikecektim.Ama eşim illede domates istedi..Kıramadımm..:)))
[attach]296257[/attach) Sahildeki hardal çiçekleri... ![]() Komşu bahçelerin gülleri.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Ağaç Dostu
|
Erikler büyümeğe başladılar.....
![]() Bu sevimli bombalar her yerde..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |