![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili hemşerim Adil, seni bahçemde görünce Trabzon u görmüş gibi oluyorum. Ben de sizin,ve orada ikamet eden hemşerilerin resimlerine hayranım.Sizde çok talihli kullarsınız ki öyle harika bir memlekette doğmuşsunuz. Her yeriniz ayrı bir tablo vesilesi benim için..Bende sizin resimlerinizi bekliyorum. İki gecede bir cetasule,R. Ali,KaptanZt. ve sizin bahçenize girip kontroldeyim, Sağolasın,seni her zaman beklerim,sizlere her ne kadar görmesem de ayrı bir sempatim ve sevgim var. Eh...bende 35 senelik Trabzon geliniyim,yarı Trabzonlu sayılırım değilmi ))) Sevgiler ve selamlarımı yolluyorum. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Alıntı:
Bu güzel düşünceleriniz bizleri çok mutlu ediyor.Siz bizim kardeşimiz ve gelinimizsiniz ve tam Trabzonlusunuz. Birşey söyliyeyim Trabzonlu olanlar Trabzonspordan başka takım tutmaz bunu da burada belirtmek isterim. )Güzel kardeşim bu sadece bir espriydi. Yüreği güzel insan Allaha emanet ol.Saygılar selamlar. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Bahar arkadaş, çok teşekkür ederim. Ziyaretiniz beni mutlu etti ,hoşgeldiniz. Her zaman beklerim. Konya ya ve sizlere selam ve sevgilerimi yolluyorum. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Cemo ,aaa!! hakikaten yorulmakta haklısınız. bakar mısınız Sevgili Yücel sizinle başedemeyeceğini anladı da şimdi yarıştan yıldırma politikasına girişti.Yanii bu kadar olur ,bahçenizde gezdiği yetmiyormuş gibi,başka bahçelerde de adım adım peşinizde. )))) Bu bence kaybedeceğini anladığı anlamına geliyor ) Şu satırlara gülmekten kırıldım .(Dokuz göletli Yücel ) ) Çok hoş yaaa, Ne güzel insanlarsınız.Vallahi size bayılıyorum.İyiki aranıza katılmışım.Çok sağolun sevgili arkadaşlar.Sizleri inanınız çok seviyorum. selamlar,sevgiler Cemo ve Dokuz göletli Yücel'e....... |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
bu izci organizasyonunu rakiplerim(başta cemo,sdurul,nurcan hocam,satı ablam,BERRİNB,uzaylı)tertiplemiş olabilirler mi?diye.Akılları sıra beni yavrularla uğraştırıp flamayı kapıp kaçacaklar![]() Su uyur düşman uyumaz,gözüm üstünüz de habarınız ola ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim.K ,sağol canım,teşekkür ederim.Duygulu olmayan kişiler bitki ve hayvan sevgisini zaten bilemezler. Görüştüğüm bütün arkadaşlarımı çok hassas ve insancıl buluyorum.İyiki aranıza katılmıyım diyorum. Sizleri çok seviyorum.inşallah bir gün görüşürüz canım.Sevgiler ve selamlar. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
sevgili arkadaşım Ligustrum,sizi atlamışım özür dilerim.Bazen böyle dalgınlıklar oluyor.Kusura bakmayın.. Kedimiz Moldovya dan gelme bir kedi,İran Pars'ının karışımı. Gözleri sarı. Öbür dişimiz de Çinçilla cinsi ,onun gözleri harikadır,İri baykuş gözlü dür.Bu arada, baykuş benim en beğendiğim hayvandır.Dişi kediyi de sadece gözlerinden ötürü aldım.Evde beslense bir baykuş alıp bakardım.Yakında ikisinin başka resimlerini ekleyeceğim.Ziyaretiniz beni mutlu etti.Sağolun..Size Selam ve sevgilerimi yolluyorum. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Ağaçlar.net üyeleri yetişiiinnn. )))))... Bahçemde olay çıktı. )))). |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili cemo , çok tatlısın ) Seni ve bahçeni çok beğeniyor ve seviyorum.Selamlar,ve sevgilerimi yolluyorum,o güzel mekanına,benim içinde o dereli köprülü harika bahçende bir akşamüstü çayı içiniz. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
Yazlık evin bahçesinden çektiğim kareler.....Clematislerden mor olanı her seneki gibi açtı ama bu seferki çiçekler daha büyük gibi ...Bu sene gübre ve bol su verdiğim için mi acaba, Yeni aldığım fideler kasada bekliyor.Ekilen lupin tohumları çok geç kaldılar.. |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Güller açmaya devam ediyorlar,İlk resimdeki gül geçen sene çelikten elde ettiğim güldür.Açmasına çok sevindim. sardunyalar da balkondan güneşe indirilince ,biraz sersemlediler ama şimdi birkaçı hariç çoğunun keyfi yerinde... |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet,, hep çiçek böcek gibi güzel şeyler görüyoruz,şimdide onlar kadar güzel bir canlı görelim ....Ne dersiniz. Bu tontoş bize 30 senedir aile de göremediğimiz ,hasret olduğumuz, tadını unuttuğumuz bir güzelliği sundu.Küçük kızkardeşimin geç gelen oğlu GÜNEŞ huzurlarınızda .Ben ona KUDURUK ismini münasip gördüm,çünkü hiperaktif bir oğlan.Darısı olmayanlara,hasretle bekleyenlere diyorum ))))) |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Güneş l,5 yaşına yeni girdi,felaket yaramaz bir çocuk,herşeyi kapıp ağzına almaya meraklı,küçük eşeğin bile kulağının tadına bir bakmadan geçemedi. ) |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Ağaç Dostu
|
Artık toprak saksı satan o kadar az kaldı ki, e eski bildiğim yere gittim.Orada bile aradığı form dakileri bulamadım,Plastik saksılar revaçta olduğundan mıdır,nedir,yok oldular sanki,,Bizim Anadolu hisarında bir tane vardı,güzel bir genç kız kendi imal ediyordu.Gittiğimde uğrayacağım,çoktandır gitmediğim için acaba o da mı atölyesini kapattı bilmiyorum. Üzüldüm!!..Bazı alıştıklarımız teker teker yok oluyor.. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
Clematisler açmaya devam ediyor,eflatun ile moru bitişik dikmiştim,birbirine sarılarak büyüyorlar.yanların da birde koyu bordo küçük çiçekli cins ve armadii var ,ama onlarda henüz çiçeklenme yok.Cam güzellerinin katmerli olanlarını ben çok seviyorum.tek katlıların bir çoğu bu sene diktiğim saksılarda çürüyerek 1 ayda yok oldu,sebebini anlayamadım.Her sene aynı yerlerde cam güzeli yetiştirirdim.Acaba aldığım fidelerde mi bir sorun vardı?. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Kaybettik
|
Ben en çok Güneş'i sevdim Bakışlarından belli meraklı oluşu. Rahat bırakın beni çevremde ne var ne yok dokunayım, araştırayım, keşfedeyim, tanıyayım, şimdi benim anlamlandırma, öğrenme yaşım der gibi bakıyor![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
|