![]() |
|
![]() |
#3991 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili yeni gine, resim yüklerken arada kalmışsınız yine.. ![]() ![]() Kolum askıya alınacak türden değil, omuz ve boyundan gelen bir sinir ve kas sıkışması gibi bir durum var...Bazı geceler, müzikhol haline gelen mutfakta ,enstrümana dalmışım...Ortanca oğlum da arkamdaki camı ...Yetmiyormuş gibi de sol taraftaki klima yı açmış...Havalandırmak amacı ile tabii...Ama beni bir aydır iyi havalattırdı, sağolsunn... ![]() ![]() Kendi formüllerim ile iyileşmeğe çabalıyorum....İnşallah geçecektir... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3992 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sevgili Berrin Hanım o nasıl söz öyle; inanın hiç kusur olmaz, ben zaten anlıyorum diyorum 'Yine aralarda kaldım demekki.' Tekrar geçmiş olsun az biraz rahatladığınızdan bahsetmişsiniz; çok sevindim, inşallah en kısa zamanda geçecektir. Sahil, dalgalar yine çok güzel fotoğraflar çekmişsiniz Berrin Hanım; dalgaları görünce biran denizi özlediğimi hissettim. Ellerinize, yüreğinize sağlık, teşekkürler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3993 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adil iki resimdeki kontrast ve temaları çok çok beğendim....İlk resimde özlediğimiz huzur bulunuyor ....Artık böyle güzel yerler köylerde bile yoktur ..Belki sizin yaylalarınızda olabilir...İkinci resimdeki renkler de harika olmuş...Teması insanı uyardığı kadar da üzüyor....Böyle güzel bir sahildee insanların ihtiraslarının marifeti olarak kuleler yığılmış..... ![]() ![]() ![]() Selam ve sevgiler güzel ailenize ve size...... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3994 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yeni Gine... İyi akşamlar...Ben yazlıktan bu gün döndüm...Biraz daha iyiyim..Oradaki o soğuk ve çok çok temiz hava her yönden hepimize iyi geldi...Havanın kötü olmasına rağmen güzel bir hafta geçirdim diyebilirim.. ![]() Ben bu gece size bir serayı gezdireyim diyorum....Ne dersiniz... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3995 |
Ağaç Dostu
|
Berrin Hanım; bu teklife ne denilebilir ki? Haydi biran önce gidelim seraya... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3996 |
Ağaç Dostu
|
2012 yılı Mayıs ayında yeni keşfettiğim bir seranın görüntüleri....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3997 |
Ağaç Dostu
|
Şu harika günleri özlemeyenimiz var mıdır?? Ben çok özledim...:))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3998 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Berrin Hanım; mükemmel, ne yapıyorlar da bu kadar güzel oluyor bu bitkiler? Ben geçtiğimiz yaz elimde Çiçek Coşturan sıvı bitki besini ile gezindim ama yine de böyle güzellikler elde edemedim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3999 |
Ağaç Dostu
|
Ben dee çok özledim çok. Hoş ben bu şekildeki güzellikleri sadece seralarda ve sitede gezdiğim bahçe sayfalarında görebiliyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4000 |
Ağaç Dostu
|
Sevgililer Gününün en harika hediyesi....SERA GEZİSİ......:))
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4001 |
Ağaç Dostu
|
Bu görüntüler 2012 Kasım ayına aittir.....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4002 |
Ağaç Dostu
|
6 adet sera gezisi resimleri; kış günlerinde paylaşılmak üzere stoktaydılar..:))))
![]() ![]() ![]() Bana ne bu harika eflatun renginden... ![]() ![]() Çirkin şeyyyy..... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4003 |
Ağaç Dostu
|
Böcek kapan .....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4004 |
Ağaç Dostu
|
Onbir ay çiçeğimiydi bunlar.....?? İsimlerin hepsini bilemiyorum..:(
![]() ![]() ![]() ![]() Şu kalanın rengine bakarmısınız....Kaç defa renkli kala diktiysem bu renkleri yakalayamadım....Çok nazlandılar bende...Beyazların aksine..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4005 |
Ağaç Dostu
|
Bu çiçekleri ilk defa gördüm...Kesme çiçek oldukları için dikkatimi çekmemişler..
![]() Bu çiçek lahananın çiçek hali gibiydi...çiçek yaprakları da aynı kayganlık ve incelikteydi...Sapları da çok uzundular... ![]() ![]() Şu yeşiller de aynen duş kafası gibi biçimde ve etli bir dokuya sahip ,uzun saplı ve çok değişik bitkiydiler... ![]() Beyaz bambu orkideleri.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4006 |
Ağaç Dostu
|
Kapalı mekan çiçekleri......
![]() ![]() ![]() ![]() Adenium bu çiçek mi acaba...?? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4007 |
Ağaç Dostu
|
Şu renklere bakar mısınız.....??
![]() ![]() Bu küçük mor çiçekli ve yaprakları parlak harika bitkiyi o gün almadığım için çok pişmanım...Çünki bir daha hiç göremedim.... ![]() ![]() Düzenleyen berrinb : 14-02-2013 saat 14:25 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4008 |
Ağaç Dostu
|
Medinella...
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4009 |
Moderatör
|
Sabah işyerine geldim dedim bir bahçeleri gezeyim ne var ne yok ilk sizin bahçenizi gezdim. ![]() Bize kış ortasında göz ziyafeti çektiğiniz için çok teşekkür ederim şahsım adına. Benim de böyle bir çiçek serası hayalim var ama olur mu kısmet. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4010 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın berrinb, Bahsettiğiniz bitki yanılmıyorsam malabar ıspanağı bu sene bahçemde yetiştirdiklerimden. Adresinizi bildirmeniz halinde yazın beğenmiş olduğunuz katmerli hatmi tohumlarıyla beraber tarafınıza yollayabilirim. Muğladan selamlarımla. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4011 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn Berrinb,ellerinize ,emeğinize,gönlünüze sağlık.Harika görüntüler.Sevgi ve Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4012 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Bu güzel görüntülerle sabah sabah içim açıldı ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4013 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-02-2011
|
sayın berrinb; bu güzel görüntüler için çok teşekkürler, hepsi bir harika, buralardada çok fazla sera var ama bu şekilde bir işletmecilikte güzellik buralara göre değil sanırım. hiç bu kadar düzenli bir sera görmemiştim. insanı gerçekten cezbediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4014 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili h.doğan,kış günü bahçelerde iç açıcı renkler pek yok...Bu sebeble size Biri geçen Mayıs ayından,diğeri Kasım ayından ..Çok sık gittiğim bir seradan görüntülerle sahifeye ve sizlere renk katmaya çalıştım.... Keyif verdi isem ne mutlu bana diyorum... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4015 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili smnual evet ismi Malabar ıspanağı olduğunu hatırladım..Çünkü forumda bir arkadaşın bahçesinde görmüştüm...Tohumunu yollayabilirseniz çok mutlu olurum...Çok çok teşekkürler....Sağolunuz arkadaşım.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4016 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gülenyüz...teşekkürler ziyaret ve beğenilerinize....Sevgiler.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4017 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dalya35 ziyaretiniz ve beğenilerinize bende çok teşekkürler ederim...Bu karanlığa yakın havalarda bazen böyle renklerle vakiit geçirmek benim de ruhuma ilaç gibi gelir..Sevgi ve selamlarr... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4018 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dilek aydemir, İstanbulda benim bilmediğim ve hiç gidemediğim birçok harika sera var...Şu andaki halime göre, en yakın ve en mükemmel sera burası...İthal ve yerli bitki geliyor..Açıldığından beri müdavimi olduğum ve yolumun üstü olduğu için çok sık uğrarım... Çalışanları da beni kendilerinden saymaya başladılar galiba artıkkk.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4020 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn berrinb nasılsınız.İnşallah biraz daha iyisinizdir. Medinella yı bende yapı markette görmüştüm.görevliye sorduğumda bakımının zahmeti olduğunu söylemişti.Bende korktum.Sizin orada olabilir ama nemli deniz kenarı.Biraz pahalıydı ama yine de çok güzel.Sevgi ve Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|