![]() |
|
![]() |
#3811 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili sudenur teşekkürler beğenileriniz için...Novaların son parlaklığı gibi olmalı.... ![]() Sevgi ve selamlar.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3812 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili delete61 , bende mutfağın bu şeklini çook sevdim....En azından sıradanlığını bozmuş olduk üç aylığına .. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3813 |
Ağaç Dostu
|
Dün gece.. Ve bugün denizden görüntüler....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3814 |
Ağaç Dostu
|
Kar yağmaya başladı.....
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3815 |
Ağaç Dostu
|
Karda klan sukulentler.....
![]() Arka bahçenin halleri....... ![]() ![]() ![]() Limonlar sararmaya başladılar.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3816 |
Ağaç Dostu
|
Son anda kurtarılan sakızlar......:)
![]() ![]() ![]() [attach]360189[/attac Yeni aldığım mini serayı kurmaya geç kaldım....Bu büyük naylon işe yarayacakmı acaba...Sakızlar ve sardunyalar çoğu buradalar... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3817 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeden görüntüler......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3818 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-02-2011
|
manzaralar çok güzel |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3819 |
Ağaç Dostu
|
Berrin hanım günaydın. Sanırım o bahçeyi bugün ve yarın daha zor şartlar bekliyor. _2 leri geçerse limonda sorun olabilir. Önlem alınmamış. Bu arada martılar sığınacakları , bir parça yiyecek bulabilecekleri mekanı iyi biliyorlar Nüfusunuz epey kalabalık, mülteci kampı gibi maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3820 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-09-2008
|
Fotoğraflar çok güzel. Martılar nasıl da doluşmuşlar,orada olsaydım sanırım sürekli onları beslemek isterdim. ![]() ![]() İstanbul'da Cuma'ya kadar hava sıcaklıkları düşük,Cuma'dan itibaren 5 derece birden yükselecek.Mart ayına iki ay kaldı.İlkbaharı sabırsızlıkla bekliyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3821 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşım kaptanzst,limon ağağçlarımdan büyük olanı 20 senelik,küçük olanı 8 sene kadar oluyor..İkiside çok karlı ve don yapan kışlar gördüler...Herhalde duvar kıyısında dikilmiş olduklarından dolayı , gövdeleri hiç sarılmadan ve önlem almadan kış şartlarını atlatmışlardır.... Sizin limonlarınız saksıda mı ??..ben Adil e de yazmıştım..seradaki limon saksısını duvar dibi bir yere dikiniz diyerek.... Martılarıve ördekleri beslemeye çalışıyoruz. Ama martılar da artık ekmek yemiyorlar... ![]() Eskiden havada kaparlardı...Neler oluyor anlamış değilim.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3822 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili tika,martılar attığımız ekmekleri yemiyorlar..Galiba balık bekliyorlar kıyıda... ![]() Her ne kadar kar olayını doğadaki her şeyden çok sevsem de, havanın ısınmasını bende isterim...Çünkü bu megakent karda tamamen yaşanılmaz hale geliyor....Zaten zor koşullar, tamamen imkansıza dönüşüyor.. Tanrı sağlık versin , hayırlısı ile bahar aylarına kavuşalım inşaallah....Teşekkürler..selam ve sevgiler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3823 |
Ağaç Dostu
|
Sayın seyfi0505 ..Teşekkürler yine beklerim.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3824 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Berrin abla boğazın suyu ayaz ve soğuk ortamı yumuşatıyor.Birde duvar engeli olunca donma olayından korunmuş oluyor.Bence bu sizin için avantaj. Bugün üzerinde meyve bulunan limon fidanımı ayaza karşı korumak amacıyla üzerini örttüm. Trabzon da kar bizim olduğumuz sahil şeridinde henüz yok.Yüksek kesimlerde bazı köylerin yolları kapanmış. Bende seramın içinde bir keçe örtüyü keserek çiçeklerimin bedenine sararak koruma altına aldım.Seranın içinin havası bayaa kırıktı.Dışarı çıkınca soğuk hissediliyordu. İlkbahar gelene kadar mecburen böyle uğraşmak zorunda kalacağız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3825 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Limonun cinside önemli Bizimkiler yediveren. Şu anda bile çiçekleri var. fındık kadar ceviz kadar ve sararmış limonları var. Haliyle donma riski fazla. Üzerini brenda ile örttüm. Martılar konusunda haklısınız ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3826 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Adil, Burada da don olayı oluyor..Bu gün arka bahçedeki bahçe çeşmesi donmuştu...Ki akşam saatlerinde ölçtüğümüzde sıcaklık 2C deydi...Sabaha karşı donmuş....Ama limonlar sağlam duruyorlar...Bu gün toplayamadım yine üstünde kaldılar...Şimdi çıkıp karanlıkta bir iki tanesine bakacağım dondular mı acaba..?? Bende iki gündür ve dün gecede dahil olmak üzere çiçekerin üstünü kapatmak ve içerilere almak gibi durumlarla uğraşıyorum....Neyime Tanrı Aşkına bu kadar çiçek ... ![]() ![]() Sevgili Kaptanzst..şimdi karşılaştı yazılarımız... ![]() ![]() ![]() Selamlar ve sevgiler hemşrimmm... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3828 |
Ağaç Dostu
|
Vallahi şaşırdım....Biz hamsibalığını 5.00-Tl den alıyoruz ..Üstelik Karadeniz hamsisi....Marmara hamsisini tanırım, daha büyük ama lezzetsiz olur.. ![]() Siz bu sene Adil kardeşimin balık stoklarını tüketiniz.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3829 |
Ağaç Dostu
|
08.01.2013 günü İstanbul........
![]() ![]() ![]() Saat 12.00 da heryer karlıydı... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3830 |
Ağaç Dostu
|
Tipi halinde yağan kardan görüntüler......
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3831 |
Ağaç Dostu
|
Tipiden karşı tarafın görüntüsü kapandı....
![]() ![]() ![]() Bu martıların bacakları hiç üşümez mi ...?? ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3832 |
Ağaç Dostu
|
Rıhtımdaki martılar....
![]() ![]() Armandii clematisi bu sene korumaya almadım...Geçen kış yazlık bahçedeki clematisi sarmadığım halde baharda sağlam olarak bulduğumda çok sevinmiştim... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3833 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçe karlara gömüldü......:)
![]() ![]() ![]() Uğur anten temizliğinde..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3834 |
Ağaç Dostu
|
Arka bahçedekiler..
![]() ![]() ![]() Şebboyları kurtarma operasyonu derhal başlatıldı... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3835 |
Ağaç Dostu
|
Limonları toplamakta geç kaldım.İnşallah donmazlar...
![]() Palmiye yapraklarının kardan eğilmiş hali.. ![]() Göletdeki nilüferlerde İman kuvveti ile donmazlar inşallah..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3836 |
Ağaç Dostu
|
Ağaçların şekilleri karla tabloya döndü.....
![]() Saat 17.00.... Çay zamanı.... ![]() ![]() Tipi durdu....Karşı tarafla yine başbaşayız.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3837 |
Ağaç Dostu
|
Çatılar bembeyaz....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3838 |
Ağaç Dostu
|
Karlı görüntüler......
![]() ![]() ![]() ![]() Kedimiz de kar havası aldı..... ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3839 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-11-2012
|
Sevgili Berrinb, Sayenizde özlem giderdim. Sağ olun. Sevgi ve selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3840 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili september82...Bende nerede görsem ,güzel renk ve kokulu bir çayı aynen sizin gibi çok beğenirim ve içmek isterim....Birgün beraber içmek dileği ile ..Selam ve sevgiler... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|