![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili sevim4.ziyaretiniz ve beğenilerinize teşekkürler...size borçluyum canım...İnşallah bu sonbahar glayöl soğanı ve tohum yollarım..Size söz verdiğim katmerli maviş i bu sene malesef bende bulamadım...Onları geçen mayıs ayında Palmiye sera iki renk getirmişti. Ne yazık ki bendekilerde çürüdüler , içine böcekgirmiş, fark edemedim...Bende olsaydı size yollayacaktım.. Kusura bakmayınız...İlk fırsatta sözümü yerine getireceğim..Selamve sevgiler arkadaşım.... ) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili kardeşim adil, stresli olduğunuzda ot yolmak bana çok iyi gelir...Hatta budanacak en kalın dalları bile beş altı dakikada temizleyebilirim.... ))) Denemenizi tavsiye ederim....ehhh sizde artık bu kış resimlere başlayınız diyorum....Bu işlere fazla ara vermeğe gelmez ,el melekelerinizi kısmen kaybedebiliyoruz... ) Mesela ben neredeyse bir aydır klavyeyi elime almadım...Şimdi alsam biraz şaşalarım gibi oluyor... ) Yetenek işleri böyledir...devamlılık ister....Sizde bilirsiniz yaa.. )Ben artık birkaç resminizi görmek istiyorum....Haydi Kasım ayında işi ele alınız..... ![]() Selam ve sevgiler size ve ailenize..... ) |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yeni Gine ....Hoş geldiniz ,Ziyaretiniz ve beğeni yağmurunuz için çoook çok teşekkürler ederim....Sağolunuz...Beni onore ettiniz... )İstanbul Çiçekpazarı resimlerinden sonra Kapalıçarşı içinde böyle bir gezi düşünüyordum ...Ama eşimin rahatsızlığı nedeni ile olmadı..İnşallah bu kışın ogüzel yeri de bu şekilde tanıtmayı düşünüyorum... ![]() Kuş yuvasını bahçeye koymak nasib olmadı. Bu yaz açtığım tasarım, tanıtım ve satış atölyesine ; kızım tarafından kaçırılıp götürüldü... )Bu yoğun sııkıntılı ve üzücü günlerde , bu tip ilerle uğraşmak beni biraz olsun oyalayıp, manevi rahatlık veriyor...Vaktim olduğu müddetçe bahçeyle ve bu objelerle çalışıyorum... Muzik içinde aynısını öneririm...Bir enstrümanla oyalanmak da fevkalade bir hobidir....Elişleri ,kitap okumak da aynen......Bütün arkadaşlara tavsiye ederim.. ![]() Sizin bahçe veya terasınız var mı...Ben bir aydır forumda pek biryerlere bakamadım.. ![]() her zaman ziyaretlerinizi beklerim..Memnun oldum ..Selam ve sevgiler size..... ) |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Alıntı:
Benim bahçem de, terasım da yok... Sitede oturuyorum sitenin bahçesinde kendimce birşeyler yapabildiğim kadar... |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili s.serdar....Buyurunuz beraber çalışırız tabiikii....Ama sakın bu sıcakları seçmeyiniz gelmek için....Perişanları oynuyor bahçe...Bütün çiçeklerin boynu bükük , sararıp solmaktalar..Her gece de sulandıkları halde.... ![]() Siz en iyisi Mayıs ayını seçiniz...En güzel zamanıdır bahçenin..Ilık bir mevsim..Güller mor salkımlar açmışlar...Her tarafı mor salkım kokusu sarmış....Hanımelleri deseniz öylee... )Çok çok teşekkürler sevgili s.serdar...Sevgi ve selamlar.... ) |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Clematis in tohumları mı acabaaa...???
![]() Armut ağaçları meyveleri taşıyamaz hale geldi. Ve ana dalların bazıları kötü şekilde kırıldı.. ![]() ![]() Dahliaların zamanı ...Ama çook keyifsizler..Bu sıcaklar onlara yaramadı.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Dahlialara devaamm...
![]() ![]() ![]() Açarken kuruyanlara bakar mısınız.... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu sene cinyaların yerini , sakız ve sardunyalar aldı..:)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ağaç Dostu
|
Sayın berrin hanım, Öncelikle hastanızın acil şifa bulmasını diliyorum. Bahçeniz ve bitkileriniz her ne kadar sıcaklardan etkilenselerde yinede bizim bahçedeki bitkilerin durumlarına göre daha iyiler. Özellikle glayölleriniz ve dahlialarınız çok çok güzeller. Bunların soğanlarından fazla olursa bizim bahçede kendilerine yer bulabilirler. Muğladan selamlarımla. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Kayaların arasındaki sardunyalar devamlı çiçek açtılar..
![]() Taşların içindeki sardunya veçiçeklerde kuruma olmadığını gözlemledim...Nemli kaldıklarından olmalı diye düşünüyorum.. ![]() ![]() Karanfil yeniden çiçeklendi... ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
Hele şükürr....Beyaz lilyum da açabıldiii....:))
![]() Saksıda ve göletteki su sümbülleri devamlı tomurcuktalar..Ne kadar kolay bir çiçekmiş.....Ve görüntüleri harika...Bilhassa tombul yaprak diplerini çok sevdim.. ![]() ![]() ![]() ![]() kayısı renkli gül de çok nazenin çıktııı.... ))![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
|
Arka bahçenin halleriii....:)
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Armut ve üzümlerr.....
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Yan bahçeden , bahçemi gasp eden erik ve elma ......:))
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
|
İlle dee mavilleeerrr.....:)))
![]() ![]() ![]() Bu maviş çiçekli telgraf , beni çok seviyor.. ) İstanbul da ve yazlık bahçelerde sürekli olarak kendiliğinden çıkarlar...Bazıları da beyaz çiçek açıyor...![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
Arka bahçedekiler......
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Arka bahçenin küpelileri.... Saksıdaki kanarya....
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
|
Arka bahçenin saksı çiçekleri....
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
Kumda ve kumdaki varilde yetişen domatesler...
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçedeki çiçeklerden görüntüler...
![]() ![]() ![]() Sogan begonyaları açmaya başladılar... ![]() Su sümbülü yerini çok sevmiş ki ...Üçüncü çiçeğide verdi.. ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Ağaç Dostu
|
Arka bahçenin çiçekleri......
![]() Obelya fidelerini , seneye birbirinden ayırıp dikmeyi düşünüyorum....Çünki bir poşette çok sayıda kök vardı...Ve obelyaların birçoğu kurudu...Sadece gölgede ve torf toprakta olanlar kaldılar.. ![]() Japon gülleri sürekli açıyorlar...Saksılarını değiştirmek işe yaramış olmalı.Ama sabah ve gece sulanıyorlar...Bol güneşe de alıştılar... ![]() ![]() Bu beyaz yonca çiçeğine benzeyen çiçekde atılan bir tohumdan çıktı...İsmini bilmiyorum... ![]() |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Ağaç Dostu
|
Mor salkımın üzeri hiç boş kalmadı....:)
![]() Arap fulu tomurcuklandı... ![]() Güller hem sararıyor ,hemde açmaya çalışıyorlar... ![]() İşte buduuurrrr....... )![]() Şu güzellere bakar mısınız...?? ![]() |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Dahlialar......
![]() ![]() Sabah sefaları yine her yerde ....Her zamannn...... )![]() Seneye katmerli petunya almamaya kararlıyım...Şu petunyaların vefalılığına bakar mısınız..... )![]() İşte ...milletin sera domatesleri varsa, bizim de kum domateslerimiz olur mu ..??? Oluuuurrrr... )))![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Ağaç Dostu
|
Silivri ...Köfteci Osman ın bahçesi......
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Dilek balonu gecesinden görüntüler....Sıhhatli ve bol çiçekli günlerimiz olsuunn..:))
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ceylanlara,küpelere bayıldım hepsi ayrı bir güzel sum sümbüllerinin maşallahı var bende yetiştirmeye açalıştım ama malesef öldüler sizinkiler harikalar güle güle büyütün ![]() |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-07-2009
|
Bahçeniz gerçekten güzel, emeklerinize sağlık. Komşu sayılırız, bende Hasippaşa'da oturuyorum. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Gül goncada güzel... Sevgilerimle Berrin Hanım....
![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan hoşgeldiniz...Ceylan ve küpelerin bir kısmı malesef sebesiz şekilde kurumalar yaparak bittiler.. Bunlar sağ kalanlar.... Su sümbülleri şu ana kadar iyi gittiler...Bu sene , ceylan ve sardunyalarında çok fazla güneşe dayanamadıklarını gözlemledim...Küpeliler zaten yarı gölgede oldukları halde, ne olduklarını anlamış değilim...Su sümbülünü inşallah kışın da koruyabilirim...Ziyaretinize ve beğenilerinize teşekkürler...selam ve sevgiler....)) |
|
|
|
![]() |
|
|