![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
sayın Nurguldk,eviniz ve bahçenizin şekli çok güzel güle güle oturun,kaktüslerinide harika açmışlar.Arabanızın arka bagajını görünce gülmeye başladım.Bu çiçek,bitki sevgisi arabaların baş düşmanıdır.Benim oğullarım artık bana çok kızıyorlar,yine mi çiçek anne? baş lafları,bu işler için sadece kendi arabamı kullanıyorum. Bu yaz bahçeniz inşallah bir cennete dönecektir,sizde bu çiçek aşkı varken.Size bol çiçekli günler dilerim,bu arada kızınızda çok tatlı ,Allah bağışlasın,Görüşmek üzere efendim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 08-04-2009
|
Berrin hanım, bahçeme hoşgeldiniz. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Görünen arabanın bagajı olsa da, arka planda koltuklardakiler de var ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Harika bir haftasonuydu, baharın geldiğine inanamıyorum ![]() ![]() Haftasonları bahçeyle uğraşıp ekip biçmekten yorgun düşüp, resimleri zor çekiyorum. Birçoğunu daha ekmeden çektim o yüzden ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Yine arabanın hali.. Benimle seralarda koşuşturan minik kızım, arka koltukta yorgunluktan uyuyakaldı. Resimde çocuk koltuğunda uyuyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalarım.. Daha almam lazım ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hepsini güle güle büyütün. ![]() Hafta sonu hem siz, hem handan hanım hem de ben Karşıyaka'daydık demek ki. Belki de birbirimizin yanından geçtik gittik. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Taş çiçeklik rengarenk, sümbüller, laleler, nergisler, bahçenin heryerinde bir sümbül kokusu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Saksılar da artık bahçeye çıktı. Girişteki camlı bölme boşalınca garip oldum. Bizim o ayakkabılarımızı bile zar-zor çıkardığımız yer meğerse ne büyükmüş ![]() Sırasıyla Frezya, İxia, Gala ve Zambaklar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
keşke herşey çiçekler kadar güzel olsa...... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili nurguldk,yine nevar ne yok almısın hayırlı olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nurgül ne güzel resimler,sümbüller laleler hele hele sardunyalar çok güzeller. Doldurmuşsunuz yine arabayı. Onlar bide yerine yerleştimi ne güzel olur bahçeniz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Duvar diplerine sırayla diktiğim ortancaların soğuktan yaprakları yanmıştı. Artık korkum geçti, hepsi sürgün vermiş çok mutlu oldum ![]() Saksıdaki de geçen seneki, değişik bir tür ortanca, mavi, sadece kenarları açanlardan, ![]() ![]() ![]() ![]() Düzenleyen nurguldk : 02-05-2011 saat 13:09 Neden: , |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Mandavil gelen geçeni başına topluyor güzelliğiyle.. Sitede o kadar ilgi çekti ki geceleri içeri alıyorum başına birşey gelmesin diye ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
İşte huzurlarınızda haftasonu seralarda beni en çok mutlu eden şey; Campanula (maviş), mavi-beyaz alacalı ve katmerli beyaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Bunda da cemonun kulakları çınlasın. Sukulentlere de bulaştırdı beni. Onsuz çıkamıyorum seralardan ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Ama haksızlık bu, pazar günü bende karşıyakadaydım yoktu maviş çiçeği,nerden aldınız bunu ya, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
|
Handan o benim kızım olsun ![]() ![]() Sevim Hanım, bakıyorum sitede herkes aynı ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Kaya bahçesinde bir bölümü krizantem yapmaya karar verdim. Ve bunu alarak ilk adımı attım. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Bunlar da yine kaya bahçesi için kekik ve adaçayı türleri ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
|
Bunun adını unuttum 3 farklı rengini aldım kaya bahçesi için, (Phlox'muş) Aubrieta buldum sonunda 1 koca kasa aldım ama yetmedi. Tohumdan yaptıklarım da var gerçi. Ve bodur güller. Bu somon rengine bayıldım. ![]() ![]() ![]() Düzenleyen nurguldk : 02-05-2011 saat 14:48 Neden: ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Bunu annemin komşusu verdi. 2 kök, uzun ağaç gibi. Dibinden sürekli sürgün verirmiş. Çok güzel çiçekleri var. Bilen var mı ?? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Kanarya gülü, yeni favorim. Nisan ayında çiçeklenip ilk donlara kadar çiçekli kalıyormuş. Komşumuzun bahçesinde görünüşü harika, ağaç gibi. Bana verirken favorilerim arasına gireceği pek aklıma gelmemişti. Çok çabuk gelişiyormuş. İnşallah benimki de o hale gelir ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Kaya bahçesinden saxifragalar, ne muhteşem çiçeleri var. Ne kadar zarif duruyor olsalar da o incecik saplarının üzerinde çok güçlü çiçekler; ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
|
Kaya bahçesinden sukulentler, inşallah yayılacaklar da ben göreceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Bu lobelyalar inşallah o küpten sarkacak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
İnşallah uygun mekan ve zaman olursa toplantıya katılıp tanışmayı çok isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|