![]() |
|
![]() |
#211 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim, sağlık olsun Eser hanım, tabii neden olmasın buyrun her zaman beklerim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#212 |
Ağaç Dostu
|
İlk sayfadan itibaren tüm bahçenizi gezdim Nevzat bey. Büyük emek vermişsiniz, bitki çeşitlerinizi çok beğendim, özellikle clematislerinize ve ceanothusa bayıldım. Sevgili Nurcanaybay da sormuş size, ben de sormak istiyorum, ceanothus gerçekten mavi mi açıyor, tüm yaz çiçekli kalabiliyor mu? Cemo'nun tavsiyesi olan süs havuzunu da düşünün bence, bahçenize çok yakışacaktır. Güzel bahçenizde mutlu bir yaz geçirmenizi diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-04-2010
|
Ama böylede yapılmazki syn Nevzat by ,yine bana bauhaus a mekik dokumaya başlatacaksınız .Tamda vazgeçmişken özellikle bu cinsini istiyorum , bayrampaşa forum marmara kaç kere gittim allah bilir .Ellernize sağlık herşey ne kadar güzel nazarlar değmesin . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Ağaç Dostu
|
Serpil özdemir hanım, çok teşekkür ederim. Piilu gerçekten güzel, hem görünüş olarak hemde daha uzun süre çiçekli. Beylikdüzü Bauhaus'ta yakın zamana kadar vardı, bileydim yardımcı olurdum, yinede bakarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#222 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Amariliys , tacını yeni takmış genç bir kraliçeye benziyor....Harika bir foto olmuş ..ellerinize sağlık sevgili nevzat arkadaşım.... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#224 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Berrin hanım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#227 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Nevzat bey amarlisler harika yasemin ve clematisler ayrı bir güzel böyle güzel bahçeler de gezdikçe daha çok bahçeli bir evim olsun diye dua ediyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Ağaç Dostu
|
Hostalar çok güzel.. İki renklisinden bir saksı bende de var. Mavisinden de aradım ama bulamadım. Bir ara Istanbul peyzajda varmış.Ama ben gidene kadar tükenmiş ![]() Benim hosta şu sıra çiçek açmak üzere. Toprağa dikmeyi düşünüyorum ama yer için bir türlü karar veremiyorum. Sprinklerin attığı su fazla mı sert vurur diye endişeleniyorum.Sizinkiler nasıl sulanıyor? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Sayın Nevzat çok düzenli ve itinalı bir bahçe ellerinize sağlık. Bahçenizde sağlıcakla oturun....Saygılar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Ağaç Dostu
|
![]() Bu bahçenizin 2011 deki hali imiş. İlk fotoğraf. O günden bu güne harikalar yaratmışsınız. Tek tek sayamayacağım çünkü hepsini çok beğendim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Ağaç Dostu
|
Sayın füsunANK, sağolun teşekkür ederim. Benim işim makina yedek parça işleriydi artık yapmıyorum, bahçe hakkında hiç bir bilgim yoktu, buradaki arkadaşlardan esinlenerek birşeyler yapmaya çalışıyorum, beğeniliyor olması benim için mutluluk verici. Selamlar, herşey gönlünüzce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Sayın nevzat bey 1 yıl da bu değişim vallahi tebrik etmek çok az bence bu güzellikler için siz yinede acizane tebrik ve takdirlerimi kabul edin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |