![]() |
|
![]() |
#181 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Cymbelina, sağolun teşekkür edrim, uzatıyormudur dersiniz.... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
Uzatıyor olabilir Sayın Nevzat, tam olarak öyle olmasa bile dolaylı yoldan faydası mutlaka vardır böyle bir bahçenin ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Cymbelina : 06-05-2012 saat 17:43 Neden: düzeltme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-03-2012
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-05-2010
|
Nevzat bey ne kadar güzel ve bakımlı bir bahçeniz var. Bitkilerinizde sizin bu ilginizi karşılıksız bırakmamışlar. Ellerinize sağlık buradan herşey mükemmel görünüyor. Bahçenizi merakla takipteyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Ağaç Dostu
|
Sayın elifnaz, sağolun teşekkür ederim, bir yaştan sonra bahçe yaşamımın bir parçası oldu, güzelliklerine katkıda bulunabiliyosam ne mutlu bana, ayrıca siz arkadaşların motivasyonlarının payıda çok elbette. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#192 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Kardeşim vallahi ellerin dert görmesin...Bu ne bakım, temizlik, ferahlik....Çiçekler deseniz birbirinden güzeller...Güleri yolup yolup da kaçasım geldi... ![]() ![]() Sessiz ve derinden gidenlerden korkunuz demişler ya çok doğru... ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-04-2012
|
Nevzat Bey bahçenize bayıldım, bahçenin ilk haliyle son hali arasında muazzam fark var, hem de bu kadar kısa sürede ... Tebrik ediyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
İnsanın tek meşguliyeti bahçe olunca iyi kötü bişeyler oluyo, beğendiğinize sevindim, her zaman söylediğim gibi buyurun beklerim. Sevgiler, saygılar. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sayın Canan, sağolun teşekkür ederim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 |
Ağaç Dostu
|
Mümkün olduğunca kısa sayın Jineop, evet 30 cm. olabilir, diğerlerinde öyle değil ama Jakmaninide öyle yaparsam daha güzel olacağını düşünüyorum. Sizin bu türde öyle bir denemeniz varsa bilmek isterim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#199 | |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Budama şubat-mart aylarında yapılır. İlk yıl altta 30cm kalacak şekilde, ikinci yıl ve sonrasında gövde kısım 70-80 kalacak şekilde büyüyen tüm geri kalan aksan kesilerek yapılır. ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Ağaç Dostu
|
Nevzat bey, bahçeniz ve bitkileriniz çok güzel (maşallah ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 10-10-2011
|
Kara dutum ,çatal karam , çingenem Yok artık bayılmıyorum sanırım kalp krizi geçireceğim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|