![]() |
|
![]() |
#302 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Daha önceki mesajımda 227. mesajdaki sarı çiçek yazacakken mesaj numarasını 277 olarak yazmışım kusura bakmayın. Ben aslında 227. mesajdaki sarı çiçeğin adını merak etmiştim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#308 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Offf amarlisler muhteşem Nevzat bey ikiside aynı renk galiba çok güzeller ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Çok güzeller.Benim de ortadaki çiçekten var.Bizim burada bahar dalı deniyor.Sizin orada da aynımı ismi var...Sevgi ve Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#313 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın Nevzat bahar dalınız harika; peki hiç budama yapıyor musunuz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
Ağaç Dostu
|
Anladım Sayın Nevzat; kutlarım çok güzel renkli, çok güzel bir çalı almışsınız. Güle güle büyütün inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#317 |
Ağaç Dostu
|
Sanki bir tanesi açık yeşil çiçekli mi Nevzat bey burdan öyle görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#319 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
Nevzat Bey, Bahçenizi bugün ilk defa gördüm, başlangıçtan bugüne kadar resimlere tek tek baktım.Bahçenizi çok güzel düzenlemissiniz elinize sağlık harikaaa... Bundan böyle kıvırmak yok,sen kıvırsanda biz ağaçlar.net grubu (gezi gurubumu diyelim) çat diye kapınızı çalabiliriz hazırlıklı ol. selamlar, |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#321 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2011
|
![]() Resimdeki çiçeği, üstünde çiçek varken dikmiştim,sonraki 3 yıl hiç çiçek açmadı ve bu sene ilk defa çiçek açtı. -Çiçeğin adı nedir? -istekleri nelerdir? bir türlü öğrenemedim bee yaa |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
"Ağlayan Çınar"ımız 733 yaşında. Gerçekten de büyüleyici bir güzellik öyle değil mi? Yolu düşenlerin (ki Bursa- İzmir yolu üzerindedir) mutlaka Gölyazı köyüne (tarihi adıyla Apolyont) uğrayarak "Ağlayan Çınar"ı ve diğer güzellikleri görmelerini tavsiye ederim. Merak edenler için burada ayrıntılı bilgi de mevcut... Paylaşımlarınızdaki güzelliklerin paylaştıkça çoğalması dileğiyle... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#323 |
Ağaç Dostu
|
Sn ykaya194, valla ben gezilerden sayfaya uğrayamadığım için notunuzu şimdi gördüm, bahsettiğiniz bitki japon ayvası veya bahar dalı deniliyor. Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#324 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#326 |
Ağaç Dostu
|
Offf açmış mı bunlar sondakinin rengi gerçekten foto da ki kadar yeşilmi acaba? Harika görünüyorlar ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Nevzat; ben bahçedeki amarallisleri bırakın incelemeyi korkumdan bahçede yanlarına bile yanaşamıyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|