![]() |
|
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili siniroluyorum,çok güzeller tüylü çok masum bakıyor yoksa banamı öyle geliyor. japon gülü pempe çok güzel kırmızı olan aslan ağzımı?hepisininde keyfi yerinde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Evet kırmızı olan aslanağzı.Japon gülünün kırmızısı ve sarısı da var onlar da açınca fotolarını koymayı düşünüyorum.Keşke şimdi de keyifleri yerinde olsa ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Siniroluyorum bahçendeki çiçeklerin çok güzel, tavukların bu kadar çok olmasından bol taze yumurta alıyorsunuzdur, bahçe fotoğraflarınızı merakla bekliyorum. Yeni yılınız kutlu olsun. Sevgilerimle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Çok teşekkür ederim.Yazın bahçem için bazı planlarım var eğer yerine getirebilirsem fotolarını yükleyeceğim.Ancak bunlar yazın çektiğim fotolar.Bu zamanlarda ancak yakında açacak olan gardenyamı fotoğraflayabilirim... Herkese mutlu yıllar!! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Hoşgeldiniz. Japon gülü ve diğer çicekler çok güzel .Hatminin rengi de nefis. Siniroluyorum u m erak ettim. Neye siniroluyorsun arkadaşım.... Ellerine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Yeni yıla, yeni bir bahce ile girdik. Devamını dilerim. Japon gülü saksıda sanırım. Keşke soğuğa dayanıklı olsaydı da, bahcemize dikebilseydik bizde. İçeri, dışarı saksı taşımaktan yoruldum ama değer bu japon gülleri için diyorum ![]() Sahi, bu genç yaşta neye siniroluyorsun ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Tam tersi hiç nickim gibi değilimdir.Ama hatırlamadığım bir nedenden dolayı bir sosyal paylaşım sitesinde nickimi böyle almıştım.Sonra da böyle kaldı ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili siniroluyorum; Tamam. Fotoğrafladığınız bitkiler, birçok arkadaşımızda var. Var amaaaa, siz en güzel renklilerini yetiştirmişsiniz. ![]() Üstelik, daha fotoğraflamadıklarınızdan sözediyorsunuz. Öncelikle, renk konusundaki zevkinize hayran olduğumu belirteyim. Ayrıca, köpeğinizinde çok şeker olduğunu belirtmeden geçemiyeceğim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-06-2010
|
Köpeğin rengide güzel bence çiçeklerde olduğu gibi. Sayfanız hayırlı olsun. Bol bol çiçek göreceğimiz hissine kapıldım. İnşallahta öyle olur. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
|
Sözleriniz için çok teşekkürler aslında birçok bitkim var ama onların fotolarını ya çekmeye vaktim olmadı ya da daha çiçek açmadılar.Örneğin seneye inşallah sellukamın da çiçeğini siteye koyabilirim.Bunun yanında birçok sarmaşık ve gül hatmi tohumu buldum bunlarla güzel düzenlemeler yapmayı düşünüyorum.Paşamın bu kadar beğenilmesine çok sevindim.Ama bu aralar keyfimiz pek yerinde değil malesef.Zaten deri hastalıklarına çok sık yakalanan bir köpek abim veteriner olmasa işimiz zor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
Sevindim ![]() ![]() Hatminin rengi süper. Bakalım daha ne renkler cıkacak, ilgiyle takip edeceğim. Ellerinize sağlık. Paşaya gecmiş olsun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Benim de tuhafıma gittiği için sormuştum. Tabi herkesin fikrine saygı duymak gerek.Kardeşim kusura bakma.Sen şimdi bana darılmışsındır.Benim bahçeye uğramassın sanırım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2008
|
Alıntı:
Haddim olmayarak bende isminize takıldım.Bu ismi okurken kaşlarımın çatıldığını gerildiğimi hissettim. Bunun yerine daha yumuşak daha sevgi dolu bir isim seçerek gülümsememizi sağlasanız nasıl olur? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2009
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Sayın Siniroluyorum; Tavuklar çok güzel. Yumurtası da nasıl, güzel mi? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
|
Artık yazılılarım bitti.Bahçemle daha fazla ilgilenebileceğim.Eve gidince fotoları yüklerim.Kahve ve magnolia grandiflora çekirdekleri ektim.Pepinomu saksıdan yere geçirdim.Sonra küçük bir sebze bahçem var.Domates,biber kırmızı ve beyaz patlıcan,yerkirazı,mısır,fasülye,bezelye,bakla bir de çileklerim var.Çileklerimin meyvelerini yemeye başladık.Çok lezzetliler.Bir de sanırım dikenli domateslerimin kökleri donmamış çünkü yerden birkaç tane dikenli dometes çıktı.Sonra atatürk çiçeği denen ortancaya benzer çiçek açan bir bitki var o da kışın donmuştu yeniden sürdü. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Ligustrum; evet tavukların yumurtaları çok lezzetli.Ancak verdikleri zarar da çok.Bazen akşamları otlasınlar diye bahçeye salıyorum.Lalelerim çekmediği kalmadı.Tomurcuklarını kopardılar.Soğanlarını eşeleyip çıkardılar.Bir de bıldırcınlarım var.Şuan 5 tane yavru var kuluçka makinesine 15-20 tane daha koymayı düşünüyorum.Üstelik yumurtaları da çok faydalı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Sinirli...Güller,japon gülleri,çok güzel,tavuklarınız köpeklerinizde var,anlattığınıza göre iyi bir sebze bahçenizde mevcut çileklerini yemişsiniz bile ,bu kadar güzellikler içinde nnelere sinir oluyorsunuz.Çok ilgimi çeken bir nik oldu sizinki. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
çiçek |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|