![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili fatma sunay,Yüreğimizin ve evimizin kapısı sevdiklerimize her zaman açıktır.Mini bir parti diyelim buna.Çiceklerim size feda olsun.Bilirim ki sizler benim gibi severek bakıp büyütürsünüz onları.Sizin diyarlara kokusunu ve güzelliğini verdiğini bilmek beni mutlu kılar. Bence her şey de paylaşıldıkca güzel değil midir arkadaşım.Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
Bahçenizin her adımını hayranlıkla dolaştım, çok beğendim, ayrıca salonunuzu da beğendim, ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Sayın hüzün,bir gün sizinde hayalinizdeki evi ve bahçenize kavuşacağız umudunu lütfen kaybetmeyin.Nasip ise vakti zamanı gelince olur.Sizin de o kadar güzel saksı çicekleriniz var ki, seyrine doyulmuyor.Emeklerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
teşekkür ederim, pozitif enerji veriyorsunuz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
bahar gelmeden ben en iyisimi bu bahçeye de bir incir ağacı dikeyim yarışta tehlike arzediyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Sn Kelebetçalısı Ayinesi iştir kişinin.lafa bakılmaz. Köydeki temin edilen kütüklerden istenirse neler neler yapılıyor.Dört tane buğday başağı sırf ismi fransızca diye güzel denilen çiçeklerden daha güzel görünmüyormu? Bahçenizi gezdim.Bahçe gibi bahçe olduğuna ve olaçağına inandığım için içimden geçenleri yazıverdim. Lafla Flamayla yarışa girmediğiniz için. Teşekkürler İyi günler sizin olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Sayık kelebekçalısı, Sayın hk50 nin yorumuna aynen katılıyorum''ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz'' Siz benim ayinem Y.C.B.B. bakınız, laflarıma çok takılmayınız ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili hüzün,Sizin gibi çicek seven yetiştiren toprakla haşır neşir olanın bir gün hayallerindeki bahçelerine kavuştuklarını gördüm.Mutlak sizin de olacak,sevginizden ötürü görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Uzaylı,ilginize minnettarım.En ince püf detaylarına kadar anlatmanıza teşekkür ederim.Ben pancarların kabuklarını soyup haşlıyordum.Sizin de dediğiniz gibi vitaminlerinleri kaybetmemek gerekir.Bundan sonra sözünüz kulağıma küpe olacak Bilesiniz ki pancarları haşlarken aklıma siz geleceksiniz.Görüşmek dileğiyle sevgiyle kalın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kelebek çalısı; Bahçenizi gezmeyeli epeyce olmuş. Tabi bu arada siz boş durmamış, güzelliklere güzellikler katmışsınız. Bahçenizdeki ahşap oturma gruplarının tamamı çok hoşuma gitti. Bahçeniz kadar, o sevimli evinizide o kadar sıcak bir yuvaya dönüştürmüşsünüzki...Ellerinize sağlık. Sağlık ve mutlulukla keyfini sürün inşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Orhan Hocam,bahçeme hoş geldiniz sefalar getirdiniz.Evimin içerisinde kendi el emeğim olan doğal malzemelerden bir şeyler tasarlayıp yapmak ve onları seğretmek bana ve gelen konuklarıma mutluluk veriyor. Köyde yakacak ihtiyacımızı köylüler devletin izini ile temin ediyorlar,Kalın kütükleri ortadan ikiye böldürdüm böyle dizayn ettim.Benimde hoşuma gitti,birgün bahçemi ziyaret ederseniz kütük taburelerimde sizlere çay ikram etmekten mutluluk duyarım. Bu güne kadar siteye fazla giremiyordum bilgisayar sorunum çözüldü.Arkadaşlarmın bahçelerini dolaşırken bir bayrak yarışı olduğunu gördüm,siz her ne kadar tarafsız kalsanızda benim desteğim uzaylıdan yanayım.Yani bu yarışta bayrak biz amazonlarda kalacak. Görüşmek dileğiyle size ve sevgili eşinize selamlar sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sevgili kelebekçalısı; Son resimler çok güzel gene benim bam telime bastınız. Maharetli ellerden harika görüntüler çıkmış. Benimde babamın tüfeği var onun için özel silah dolabı yaptırdım gidince senin için görüntülerim. Değişik bir dolap oldu. Bahçe süslemelerine bende çok meraklıyım sanki o süslemeler bahçeyi daha zengin ve daha güzel gösteriyor. Gelmeden önce kalın kütükle vardı incecik seninki gibi kestirmiştim belki bir süslemede kullanırım diye. Senin kütüğü görünce hoşuma gitti değişik bir hava vermiş eline sağlık.. Umarım bir gün görüşmek dileğiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Şu bahçenin güzelliğine bakarmısınız arkadaşlar, bir gezimi düzenlesek bu güzel bahçeye dermişim ![]() Sayın kelebekçalısı bahçe düzenlemeniz dekorlarınız eviniz ve bitki çeşitliliği mükemmel gerçekten Siz'i tebrik ediyorum ve bayrak yarısında rakiplerinizi oldukça zorlayacaksınız,emeklerinize sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Yücel Canpolat ,siz diğer arkadaşlarımla tanışmak beni çok mutlu eder. Bahçemi ziyaret düşünceniz beni çok onurlandırdı. Sizin ve diğer arkadaşlarımın uygun olduğu bir gün çay ve kurabiye ikramında bulunacağımı bilmenizi isterim. Her zaman sevdiklerimizin başımızın üstünde yeri vardır. Görüşmek dileğiyle sağlıcakla kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-01-2009
|
Ne kadar zevkle düzenlenmiş bir bahçe, eviniz, biblolar, bahçe aksesuarlarınız harika. Keyifle dolaştım. Ellerinize sağlık. Rica etsem ilk sayfadan itibaren bahçenizdeki çiçeklerin isimlerini bulunduğu sayfaya resim üstlerine ekler misiniz. Bizim gibi yeni başlayanlara yararlı olacak. Sağlıcakla kalınız. Düzenleyen Doğayla Barış : 26-02-2012 saat 17:04 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Amanın kelebekçalısına çayamı davetliyiz yanlız bahçenin etrafına dikenli tel çek yoksa benim elim durmaz tam Eğin'e gidiş zamanı geliyor bulduğumu toplarım. Şaka şaka hemen heyecanlanmayın... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Yücel Canpolat,Y.C.B.B.aynanıza bakınca sizin ,tek başınıza herkese meydan Okuyarak bayrağı her türlü zorluğa rağmen'' ULUBATLI HASAN' GİBİ ölümüne Surlara dikeceğinizi görüyorum. Bayrak sizde de sancak kim de acaba (size ve ailenize sağlıklı ömür dilerim). görüşmek dileğiyle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |