![]() |
|
![]() |
#32 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-03-2010
|
Canım Güllşen'ciğim, Bahçende çok güzel bir gezinti yaptım,Teşekkür ederim. ![]() Güllerin hepside birbirinden güzeller. Bol çiçekli günler dilerim,Yüreğine sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaç Dostu
|
![]() Haziran ayı gibi Sayın Cengiz Beyden aldığım tatlı limon.Bu sene çiçeklerini göreceğimi sanmıyodum, geldiğinde yaklaşık 10-15cm civarındaydı ama havalara aldandı sanırım şu an üzerinde bir sürü çiçek tomurcuğu var. Meyvesini görürmüyüm bilmem ama çiçeğini göreceğim kesin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Gülşen hanım çiçekleriniz çok güzel enson eklediğiniz pepino dahada güzel.Sağlıkla oturun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Merhaba sevgili Gülşen hanım bahçenize ne kadar güzel baktığınız her haliyle ortada kavuniçi güllerinize (aslında hepsi güzel ama bu başka güzel) ve kadife çiçeklerinize bayıldım. Sağlıkla besleyip seyredin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Gülleriniz,sardunyalarınız çok güzel.Pepinoda sağlıklı ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Sevgili gülşen sardunyalar çok güzeller. Gülleriniz derdertlere deva gibi renkler harika. Daha güzeli bahçeniz çok düzenli temiz ve sade. Bayıldım alabildiğine rahat rahat gezdim. İçinde hamak aradı gözlerim ![]() birde kahvelerin içilip doyasıya sohbet edileceği bir kamelya yoksa benmi göremedim ![]() yakışır o güzel bahçeye sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-10-2010
|
Bahçen çok hoş, güle güle otur, sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Ağaç Dostu
|
sayın furkan yıldız,fikreteren ve bettyycim iyi dilekleriniz için teşekkürler... Sevgili Bahar,gerçekten çok haklısın hamak ve kamelya konusunda, eksikliğini bizde hissediyoruz, inşallah önümüzdeki yaz yapılacaklar listesinin en başında ikiside ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
bahçeniz çok güzel ellerinize sağlık.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#44 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın gulşen ellerinize sağlık seneye eksiklikler giderilecek eminim çok farklı bir bahçe bizi bekliyor olacak,ancak ben eksikleri tamamladıkça başka eksikler çıkıyor Sayın Gulşen bizler de bu doğa sevdası oldukça galiba bu uğraş hiç bitmeyecek ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Ağaç Dostu
|
Yücel Bey bahçeme hoşgeldiniz.Gerçektende işin içine bir kere girdimi eksiklikler bitmiyo hep yenileri ekleniyom yanlız ben bitki konusunda çok şanslıyım sanırım ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#46 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Gülşen hanım bahçeniz çok sevimli elinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 25-11-2010
|
Gülleriniz çok güzel,bahçeniz çok bakımlı,ellrinize sağlık . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaç Dostu
|
merhaba arkadaslar, bahar yavaş yavaş kendini hissettirmeye başladı,bahar hazırlıklarına başlamak lazım diye düşündüm yanlız bir konuda yardımlarınıza ihtiyacım var ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili gülşen bunlar harikalar. Ben de bir süredir bahçemizdeki bir duvar için sarkan ve dayanıklı bir bitki arıyorum. Hoş daha çok sukulentleri araştırdım ama bunları görünce çok beğendim. Benim de aklımda Delosperma cooperi var. Burada bazı uygulama örnekleri var. Delosperma cooperinin en hoş yanı her türlü toprakta ve hava şartında yetişebiliyor. Soğuğa dayanıklılığı benim için bir avantaj. Aklınızda bu da bulunsun. Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|