![]() |
|
![]() |
#242 |
Ağaç Dostu
|
Bayramın 2. günü Eskişehir Sazova (Bilim, Sanat ve Kültür Parkı) gittim. 5-6 öbek lavanta çiçeği yapmışlar. Çok güzel olmuş. İnsanlar çiçeklerini kopartıyorlardı. Parkın karşısına da Türki Cumhuriyetlerde bulunan yapıtların minyatürünü yapıyorlar. Henüz açılmammış, fakat 5-6 tane yapılanı gördüm çok güzel olmuş. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#245 |
Ağaç Dostu
|
Fideden yetiştirdiğim ceylan çiçek açmaya başladı. ![]() Gonca olarak değil de tek çiçek açan sardunyam ![]() Maviş çiçeği açmaya devam ediyor. ![]() Bayla Bayan çiçeği çoştu.... ![]() Gardenya limon tuzu ve demir tozuyla sulanmaya başlayınca bayağı kendine geldi. ![]() Düzenleyen çiçeksever : 14-08-2015 saat 15:27 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-03-2013
|
Ekim ayında baharı yaşıyoruz Sn çiçeksever. Benim yıldız çadırı da, büyüdü serpildi. Kışa dayanamayacak. Aydın'da ki çok güzel olmuş. Hanımeline çok şaşırdım. Bitkiler kendilerini baharda sanıyorlar galiba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Ağaç Dostu
|
İnsan nereye giderse gitsin boş durmuyor. İzmitten 1 yılbaşı (5), 1 sıklamen (7) ve 1 mor rococo menekşe (5) aldım.Yılbaşının resmini ekledim. Bir arkadaşımın verdiği Aşkın gözyaşları çiçeğim çiçek açmaya başladı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Ağaç Dostu
|
Kardelenler açtı, sümbül ve nergisler topraktan çıkmaya başladı. Önümüzdeki Salı Afyonu 21 derece gösteriyor. Böyle giderse onlarda yakında çiçeğe dururlar. Ayrıca çuhalardan da 1 tanesi açtı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-11-2015
|
Sayın Çiçeksever bunları kullanırsanız galvanizli olmasına rağmen paslanma yapacaktır. yazın çok fazla zarar görmezler diye tahmin ediyorum ama kışın korumaya almanız gerekir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Ağaç Dostu
|
Hafta sonu Eskişehir'e büyükleri ziyarete gittim. Tabi memlekete gidince boş dönmemek lazım demi. Yeni aldığım Nilüfer. Mor ve eflatun sümbül. Askılı saksıda arapsaçı. ve ithal campanula (Banio dan aldım) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|