![]() |
|
![]() |
#151 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-10-2011
|
sevgili demys gerçekten inanamadım bir bahçe bu kadar güzel olabilirmi bende geçen yaz kayseri hisarcıktan bağ aldım içine ev yaptırdım 1200 m2 yer şimdi nasıl düzenleyeceğim diye kara kara düşünüyordum sizinkini görünce bayağı bir fikir edindim demekki çalışınca oluyormuş bir takım şeyler simdiden tesekkür.ederim bunca bilgiyi bizlere aktadğınız için saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 05-11-2008
|
diyecek laf bulamıyorum,bu ne zevk,bu ne emek....herşey süper.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 05-04-2010
|
Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim... Annemin yaptığı noel baba. Noel baba kıyafetlerini marketten aldık. Aslında çocuk kostümü olarak satılıyor. İçini doldurarak noel baba formu verdik. Sonrada ince çıtalardan merdiven yaptık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Ağaçsever
|
devamı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili demys, bu aralar bizim buralar da her balkon da, her çatı da, her bahçede bu Noel babalar dan var. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Sevgili Demys bahçe, fotoğraflar,birbirinden güzel çalışmalar,hepsi bir birinden harika,ben böyle bir sayfayı şimdiye kadar nasıl görmemişim.Ellerine yüreğine sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Yeni Üye
|
inanmak gerçekten güç emeğinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 |
Yeni Üye
|
ben nasıl yapacağım bilmiyorum boş arsaya ev yaptık 25 adet meyve ağacı ve 4 adet çam ağacı diktim bu kadar çim ayrı bir sorun neresinden başlasam bilmiyorum umarım bu konuda bana fikir verirsiniz şimdiden teşekkür. ederim Düzenleyen sedat38 : 27-12-2011 saat 08:09 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Noel baba erken gelmiş. bacadan değilde balkon dan giriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Ağaçsever
|
Çok teşekkürler Karalale, Hatice Tarhan, Sedat38 ve Fikreteren... Sedat38; Bizim bahçemiz eskiden çim değildi. Eskilerde babaannem çim olan yerlere sebze dikiyordu ve sebze diktiği yerler taşlarla ayrılmış haldeydi. Babaannemin vefatından sonra sebze dikili olan kısımları çim yapmaya karar verdim. Kendim birkaç hafta uğraştım. Çim yapmaya karar verdiğim yerler önce bellendi ve silindirle dümdüz hale getirildi. Daha sonra 2 traktör yanmış gübre serdim. Toprağın kalitesini artırmak için. Sonrasında çim tohumlarını eşit bir şekilde yaymaya çalıştım. Böylece bahçemiz daha güzel bir hale geldi. Çimlerin bakımı için büyük marketlerde satılan özel gübreler var. Yılda 3-4 defa bu gübrelerden veriyorum. Kış gelmeden öncede çimlerin üzerini yanmış gübreyle kapatıyorum. Böylece baharda çimler yemyeşil ve çok canlı oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Ağaçsever
|
Çok severek yaptığım tohum kutusu ya da alet kutusu olarak da kullanılabilir. Yine model hamuruyla kabartma şeklinde yaptım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Ağaçsever
|
devamı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Yeni Üye
|
teşşekkür ederim demys vermiş olduğun bilgilerden dolayı. inşallah bizde çimlendirmeye çalışacağız döndermiş olduğun resimlere bakıp benzer bir bahçe yapmaya çalışacağım sizede gönderirim resimleri saygılarımla.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaçsever
|
Resimleri gönderirseniz çok sevinirim.. Kolay gelsin şimdiden. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Mutlu yıllar diliyorum. Gerçi size noel baba birkaç gün önce gelmişti çok güzel olmuş elinize sağlık. Tohum kutusu harika yaratıcı ve becerikli biri olduğunuzu her fırsatta bizlere gösteriyorsunuz. Emeğinize sağlık yaptığınız her iş emekli .. Sağlıklı huzurlu bir yıl dileğiyle... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili demys,mutlu yıllar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Mutlu,sağlıklı,huzurlu,bol kazançlı yıllar dileği ile yeni yılınız kutlu olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaçsever
|
Cok tesekkürler Fatma Sunay, Sevim4, Alcen. Hepinize mutlu yıllar diliyorum... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-10-2012
|
Yaratıcılığın sınır tanımadığı muhteşem güzellikler için kendi adıma çok teşekkür ederim. Sayfanız oldukça renkli ve eğlenceli en sıkı takipçisi ben olacağım sanırım ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-12-2012
|
sayın demys size çok yaratıcısınız demeyeceğim çünkü yaratıcılık sadece ALLAH'a aittir.Ama çok yetenekli ve çok beceriklisiniz.ellerinize sağlık.Çok kalabalık bir aile olmuşsunuz.Birde bu işler çok masraflı değil mi?yaptıklarınızı satıyor musunuz? .Atölye iş yeriniz gibi gözüküyor.kolaylıklar diliyorum.sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|