![]() |
|
![]() |
#241 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Bir pişirimlik fasulye topladık ilk kez.Bahçeden bir şeyler kopartıp yemek zevkli oluyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 05-07-2011
|
maşallah bahçenize ağız tadıyla yetiştirin afiyatle tüketin |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#243 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-04-2011
|
örencik bağlarında bir akrabamızı ziyaret ettim pazargünü leblebi gibi yetiştirdiği biberlerden ikram etti yedim tadı damağımda kaldı sizin biberlerde öyle gözüküyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Ağaç Dostu
|
Yakup bey;Afiyet olsun.Tazesi'de nefis olur.Bizimkilerin tadına bakmadık henüz.Karışık olacak .Çeşit çok.Domateslerde aynı durumda.5 çeşit var galiba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Ağaç Dostu
|
Sayın bahtiyar02;Teşekkür ederim.Hafta sonları gidebiliyorum.Hafta içi sebzeler bir su daha istiyorlar aslinda.Gidebilirsem Çarşamba akşamları suluyacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Ağaç Dostu
|
Güllerden başlayalım. Bu yılçok şey kaçırıyorum. Ne zaman açıyor ne zaman soluyor bilemiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Ağaç Dostu
|
Küçük red robinler.Acayip domates var üzerinde.1 kök de ampül domates var.1 adette salkım domates gördüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Ağaç Dostu
|
Bal kabakları hızla büyüyorlar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Ağaç Dostu
|
Sebzeler resmi geçit törenindeler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın Minarislim; Maaşallah. Sebzeleriniz bereketli olsun dilerim. Hepsi oldukça sağlıklı ve güzel görünüyorlar. Gülleriniz de çok güzelmiş. Size kolaylıklar ve iyi bahçe keyifleri diliyorum. Son fotoğraftaki sebzeyi çözemedim. Nedir? Düzenleyen Uzaylı : 04-08-2011 saat 20:57 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Ağaç Dostu
|
Mor Armutlatlar ilginç geldi bana. Cinsini bilen arkadaşımız varmıdır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 |
Ağaç Dostu
|
görüntülere devam ediyorum.Armut bu yıl dikildi. üç ,beş adet meyve'de var.Avustralya kara dutu büyümeye devam ediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Minarislim, toprak güzel olunca meyve ve sebzelerde güzel oluyor, bu yıl bir sürü domates biber patlıcan diktim üstlerinde o kadar azki boşuna yer kapladılar, suyundanmı toprağındanmı havadanmı anlayamadım sebze olmadı hiç, sizinkiler çok güzel afiyetle yiyin sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#255 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2011
|
Alıntı:
bir de su meselesi suyu nereden alıyorsun |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#256 |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Satı Uğurtan;842752]Sevgili Minarislim, toprak güzel olunca meyve ve sebzelerde güzel oluyor, bu yıl bir sürü domates biber patlıcan diktim üstlerinde o kadar azki boşuna yer kapladılar, suyundanmı toprağındanmı havadanmı anlayamadım sebze olmadı hiç, sizinkiler çok güzel afiyetle yiyin sevgiler. Sevgili Satı ablacığım;Bizimkilerinde sizinkinden farkı yok.Domateslerin çoğu çeri çıktı.Eşimin emeği çok. olmazsa olmazdı belkide.Sizden gelen gojiler çoğaldı.Fakat meyve yok üzerinde. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 |
Ağaç Dostu
|
Sayın ayhan bey;Karşıyakadan bir seracıdan almıştımtanesi7,5 tl den.Kendi kuyum var. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın Minarislim,,Bahçenizdeki bütün sebzeler çok güzel büyüyüp gelişmişler.. Mor armut u ilk defa sizde gördüm..kış armutu mu acaba.. Ellerinize sağlık...karpuzlar kabaklar,ne zevkli bir görüntü....Kolay gelsin diyorum..selamlar.... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#259 | |
Ağaç Dostu
|
[QUOTE=Minarislim;842951] Alıntı:
Gojilere gelince merak etmeyin bu yıl verir, bol bol sulayın suyu seviyor. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#260 |
Ağaç Dostu
|
Sayın berrınb;Toprak bayağı yavan.Gübre ve başka şeylerle desteklemek gerekiyor.Kaymak tabaka oluşuyor.Çapalamazsan yarılıyor.Kış armudu.Dışı mor patlıcan rengi,içi normal armut rengi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Ağaç Dostu
|
Bahçede köstebekle başım dertte.Ne yapacağımı bilmiyorum.Sebzelere bayağı kayıp verdiriyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Ağaç Dostu
|
Sayın özbey;Çok teşekkür ederim.Biliyorsunuz yaz bir ay geliyor.yeni yeni olgunlaşıyorlar.Toprak emeği inkar etmez.Şükürler olsun diyorum.Ramazanınız mübarek olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#264 |
Ağaç Dostu
|
Fotoğraflara devam ediyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Ağaç Dostu
|
Elimizden gelen bu kadar. Yetiştirmeye çalışıyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2010
|
Bahçeniz çok iyi görünüyor. Çok canlı ve sağlıklı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Ağaç Dostu
|
![]() Çok teşekkür ederim.Uzun uzun yazmaya vaktik yok.İnşaallah daha sonra yazacağım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Ağaç Dostu
|
Emek olmadan yemek olmaz demek bu olsa gerek, bir çırpıda bitti sayfalarınız. Ne kadar içten, ne kadar samimi ve ne kadar gayretli. O kadar detaylandırmışsınız ki sanki sizinle beraber oradaymışız gibi oldu. Eviniz, pikniğiniz, sebzeleriniz, aşılarınız..... Çok çok güzeldi. Takip etmeye devam ![]() Bu arada kabak çiçeği dolması yapıyorsunuzdur umarım. Bol tereyağ (sağlıksız ama lezzetli işte ) ve bol sarımsaklı. Olsa da yesek şimdi ![]() Düzenleyen gülenmelek : 03-08-2011 saat 23:42 Neden: Kelime hatası düzeltildi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#269 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
oooo, bu bahçede hiç aç kalmam sayın minarislim, ekmeğe bile ihtiyaç duymadan karnımı bir güzel doyurdum bahçenizde. neler neler yedim inanın hiç hatırlamıyorum. her bahçemizde böyle yiyecekler olsa, afrika'daki insanlar bile doyarlar... esenlikler ve saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Sebzeler ve meyveler gerçekten iştah kabartıyor. Emeğinizin karşılığını almaya başlamışsınız afiyet olsun. Mor armutu da ilk gördüm ve ilginç geldi tadı diğer armutlar gibimi. Güllerde arada çeşni olmuş ellerinize sağlık. Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|