agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)

Beğeni Düzeni100Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 27-06-2011, 11:24   #421
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-06-2009
Kırmızısı insanın gözünü alıyor
Name:  w8 012 (Büyük).jpg
Views: 497
Size:  72.6 KB
Name:  w8 013 (Büyük).jpg
Views: 492
Size:  71.9 KB

cetasule Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 27-06-2011, 11:28   #422
Ağaç Dostu

Name:  w8 018 (Büyük).jpg
Size:  73.3 KB
Name:  w8 019 (Büyük).jpg
Views: 509
Size:  73.7 KB

sevgihoca beğendi.
Eski 27-06-2011, 11:32   #423
Ağaç Dostu

Name:  w8 014 (Büyük).jpg
Size:  71.5 KB
Name:  w8 016 (Büyük).jpg
Views: 503
Size:  63.0 KB

Eski 28-06-2011, 15:13   #424
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-01-2010
Çiçeklerin hepsi çok neşeli pozlar vermişler maşallah diyelimde nazar değmesin... Hebe çiçeği çok güzelmiş tohumdanmı ürettiniz.. Yere bakan liliumda ters laleyi andırıyor değişik görüntüsü var . Sevgiyle kalın....

fatma sunay Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-06-2011, 17:45   #425
Ağaç Dostu

Periş's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Sevgili Cetasule küpeler güller sardunyalar harika rengarenk cıvıl cıvıl maşallah ellerinize emeklerinize saglık...

Periş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 28-06-2011, 20:08   #426
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fatma sunay Mesajı Göster
Çiçeklerin hepsi çok neşeli pozlar vermişler maşallah diyelimde nazar değmesin... Hebe çiçeği çok güzelmiş tohumdanmı ürettiniz.. Yere bakan liliumda ters laleyi andırıyor değişik görüntüsü var . Sevgiyle kalın....
Fatma hanım teşekkürler
Hebeyi taa İstanbul Küçükçamlıca fidanlığından rizeye kadar taşıdım Fide olarak aldım.Çiçeğini bilmiyordum.Yaprakları hoşuma gittiği için almıştım.Çiçekli hali de çok güzelmiş.
Evet lilyum ******* çok değişik.Avizeyi andırıyor

Sağlık ve mutluluklar dilerim

Eski 28-06-2011, 20:10   #427
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Periş Mesajı Göster
Sevgili Cetasule küpeler güller sardunyalar harika rengarenk cıvıl cıvıl maşallah ellerinize emeklerinize saglık...
Evet o halleri güzelde,iki gündür rüzgar ve yağmurda haşat oldular

Selamlar sevgiler

Eski 29-06-2011, 16:16   #428
Ağaç Dostu

musbet's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2011
Atlas çiçeğiniz harika, resimlerine bakarken içim gitti resmen. Bu yaz annemler trabzona gidecekler, bende mi onlarla gelsem acaba, atlasınızdan çalasım geldi)

musbet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-06-2011, 16:26   #429
Ağaç Dostu

musbet's Avatar

Giriş Tarihi: 09-05-2011
şaka bi yana çiçeklerinizi hepsi birbirinden güzel emeğinize sağlık

musbet Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-06-2011, 18:43   #430
Ağaç Dostu

Sayın musbet hoşgeldiniz
Çalıntı çiçek iyi tutuyormuş ) neden olmasın.Bahçemin kilidi de yok
Siz bilirsiniz
Selamlar

Eski 29-06-2011, 18:51   #431
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
O atlasta cümle alemin gözü kaldı.....Nazara geleceğinden ben korkuyorum...Sevgili Cetasule bahçen hakikaten harika olmuş güller,güller güller.... Evinin görüntüsü de mükemmel ...Arap yasemini kaç senelik? İyice coşmuş..Çok güzel vakit geçirdim bahçende ....Ellerine sağlık... Selamlar.Sevgiler..

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 29-06-2011, 19:04   #432
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
O atlasta cümle alemin gözü kaldı.....Nazara geleceğinden ben korkuyorum...Sevgili Cetasule bahçen hakikaten harika olmuş güller,güller güller.... Evinin görüntüsü de mükemmel ...Arap yasemini kaç senelik? İyice coşmuş..Çok güzel vakit geçirdim bahçende ....Ellerine sağlık... Selamlar.Sevgiler..
Berrin hanım az önce sizin bahçede idim ama birşey yazmadın daha doğrusu selam vermeden geçtim.Çünkü; artık çok güzel,harika demek çok sıradan gelmeye başladı.Sizin olsun diğer arkadaşların bahçeleri o kadar güzel ki ,ben suskun kalmayı tercih ediyorum.O samimi anlatımınızla paylaştığınız güzellikler için bari burdan teşekkür ediyim
Yasemin dört senelik oldu aslında çok daha gelişme göstermesi gerekiyordu ama son iki senede biraz atıldı.Şu sıralar garajın çatısı adeta gül bahçesi.
Çok teşekkür ediyorum.Sağolun
Bende de Selam ve sevgiler...

Eski 18-07-2011, 22:47   #433
Ağaç Dostu

Geçen hafta Yalova termale gittim.Resmen ortanca cenneti gibiydi
Name:  l 030 (Büyük).jpg
Views: 441
Size:  66.8 KB
Name:  l 036 (Büyük).jpg
Views: 438
Size:  70.9 KB

Eklenen Resimler

tarla kuşu beğendi.
Eski 18-07-2011, 22:53   #434
Ağaç Dostu

Kendi bahçemde bir türlü pembe açtıramadım.Pembe diye aldıklarım mor açtı.
Zaten bizim buralarda pembesine rastlamak çok zor

Eski 18-07-2011, 23:59   #435
Ağaç Dostu

berrinb's Avatar

Giriş Tarihi: 24-01-2011
Seevgili Cetasule ,seni hayalimde bambaşka canlandırmıştım...Ne iyi ettin fotoğraflarını eklemekle...bana büyük sürpriz oldu. nekadar genç ve güzel bir bayanmışsınız...Onun için o bahçeler ,o çiçekler o kadar güzeller, sahiplerini örnek alıyorlar demek ki )..Ortancalarla çok güzel uyum sağlayan resimler olmuş . Kıyafetin de mavi , eflatun ,ortancalar da aynı renk çok güzeldi. Bayıldım resimlerine , canım yaaa!!... Güler yüzünüz solmasın....

berrinb Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-07-2011, 00:10   #436
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi berrinb Mesajı Göster
Seevgili Cetasule ,seni hayalimde bambaşka canlandırmıştım...Ne iyi ettin fotoğraflarını eklemekle...bana büyük sürpriz oldu. nekadar genç ve güzel bir bayanmışsınız...Onun için o bahçeler ,o çiçekler o kadar güzeller, sahiplerini örnek alıyorlar demek ki )..Ortancalarla çok güzel uyum sağlayan resimler olmuş . Kıyafetin de mavi , eflatun ,ortancalar da aynı renk çok güzeldi. Bayıldım resimlerine , canım yaaa!!... Güler yüzünüz solmasın....

Çok teşekkür ederim ama
Bence güzel görmeniz , sizin herşeye ve herkese güzel bakmanızdan kaynaklanıyor.Ortancalara bayıldım çok güzellerdi.
Selamlar Sevgiler

Eski 19-07-2011, 06:21   #437
Ağaç Dostu

Periş's Avatar

Giriş Tarihi: 22-02-2011
Sevgili Cetasule seni uzaktanda olsa tanımak çok güzel sevgili Berrin hanımında dediği gibi resimler harika ortancalara bayıldım maşallah çok güzel görünüyorlar. Atlasım tuttu bu güzelliği benimle paylaştıgınız için çok teşekkür ederim Mersinden selam ve sevgiler...

Periş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-07-2011, 07:42   #438
Kaybettik

sevim.K's Avatar

Giriş Tarihi: 11-12-2008
Galeri: 6
Sevgili cetasule bahçe çok güzel. Sizde enaz bahçeniz kadar, karadeniz kadar güzel, sıcak ve samimisiniz, sevgiler

sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-07-2011, 08:29   #439
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
Sayın cetasule merhaba biz ağaç dostları mevsimin belli zamanlarında çok yoğun iş yapmak zorunda kalabiliyoruz ve dostlarımızın bahçelerini ziyarete ara verebiliyoruz ama unutuldunuz sanmayın
Bahçeniz her şeyiyle renk armonisi,hiç meraklanmayınız pembe ortancayıda yetiştireceksinizhebe lerin çiçekte kalma süresi uzun bu yüzden bahçenin değişik yerlerine serpiştirilebilir kışın don dan etkilenir ancak,sonbahar da 10cm.koyun gübresi koyarsanız bahar da tekrar canlanmaya başlar,begonviller konusu biraz sıkıntılıdır Siz bu sene keyfini olabildiğince yaşayın seneye yaşamayabilirsiniz(ikliminiz kar ve don yapıyor ise)
Bizlere bu güzellikleri yaşatan başta Siz olmak üzere tüm dostlarımıza selam ve sevgiler yolluyorum ellerinize emeklerinize yüreğinize sağlık

Yücel Canpolat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-07-2011, 09:07   #440
Ağaç Dostu

Merhaba ortancalar içindeki güzel bayan. Birbirimizi tanımadan yazıştığmız zaman insan hayalinde değişik tipler canlandırıyor. Resminizi koymakla çok iyi ettiniz bu vesileyle sizi tanımış olduk. Aslında hepimiz böyle resimlerimizi koysak bence daha iyi kaynaşırız. Annem ortanca yetiştirdiği zaman çeliğini dikerken hangi renk istiyorsa o renk boya toprağına dökerdi ve çiçeği istediği renk olurdu. Bizim ortancamız yok sizde varsa bence deneyin bakalım aynısı olacakmı. Selamlar...

Eski 19-07-2011, 09:25   #441
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 13-01-2010
[QUOTE=fatma sunay;838320]Merhaba ortancalar içindeki güzel bayan. Birbirimizi tanımadan yazıştığmız zaman insan hayalinde değişik tipler canlandırıyor. Resminizi koymakla çok iyi ettiniz bu vesileyle sizi tanımış olduk. Aslında hepimiz böyle resimlerimizi koysak bence daha iyi kaynaşırız.

Biz ikimizin resim koymasına gerek yok ki
pamuk prenses ve garip keloğlanı tamımayan yok ki
Diğer arkadaşlar düşünsün

Yücel Canpolat Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 19-07-2011, 22:42   #442
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Periş Mesajı Göster
Sevgili Cetasule seni uzaktanda olsa tanımak çok güzel sevgili Berrin hanımında dediği gibi resimler harika ortancalara bayıldım maşallah çok güzel görünüyorlar. Atlasım tuttu bu güzelliği benimle paylaştıgınız için çok teşekkür ederim Mersinden selam ve sevgiler...
Atlasın tuttuğuna sevindim.Türkiyenin bir köşesinden diğer bir köşesine gitti.Pek ümidim yoktu ama, neyseki sağlam gidebilmiş.
Güzel yorumlarınız için teşekkürler.Selam ve Sevgilerimle....

Eski 19-07-2011, 22:52   #443
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yücel Canpolat Mesajı Göster
Sayın cetasule merhaba biz ağaç dostları mevsimin belli zamanlarında çok yoğun iş yapmak zorunda kalabiliyoruz ve dostlarımızın bahçelerini ziyarete ara verebiliyoruz ama unutuldunuz sanmayın
Bahçeniz her şeyiyle renk armonisi,hiç meraklanmayınız pembe ortancayıda yetiştireceksinizhebe lerin çiçekte kalma süresi uzun bu yüzden bahçenin değişik yerlerine serpiştirilebilir kışın don dan etkilenir ancak,sonbahar da 10cm.koyun gübresi koyarsanız bahar da tekrar canlanmaya başlar,begonviller konusu biraz sıkıntılıdır Siz bu sene keyfini olabildiğince yaşayın seneye yaşamayabilirsiniz(ikliminiz kar ve don yapıyor ise)
Bizlere bu güzellikleri yaşatan başta Siz olmak üzere tüm dostlarımıza selam ve sevgiler yolluyorum ellerinize emeklerinize yüreğinize sağlık
Bitkiler hakkındaki bilgilerinizi paylaşma zahmetinde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim.Çok yoğun olduğunuz malüm.Bahçeniz her haliyle ne kadar keyif veriyorsa o kadar da emek vardır.Kolaylıklar diliyorum.
Selamlar Sevgiler

Eski 19-07-2011, 23:01   #444
Ağaç Dostu

Alıntı:
Merhaba ortancalar içindeki güzel bayan. Birbirimizi tanımadan yazıştığmız zaman insan hayalinde değişik tipler canlandırıyor. Resminizi koymakla çok iyi ettiniz bu vesileyle sizi tanımış olduk. Aslında hepimiz böyle resimlerimizi koysak bence daha iyi kaynaşırız. Annem ortanca yetiştirdiği zaman çeliğini dikerken hangi renk istiyorsa o renk boya toprağına dökerdi ve çiçeği istediği renk olurdu. Bizim ortancamız yok sizde varsa bence deneyin bakalım aynısı olacakmı. Selamlar...
Merhabalar efendim
Bahse konu güzellik sizin yüreğinizde.Çok teşekkür ederim.Sağolun.İzmit Maşukiyede iki beyaz, iki de pembe çelik aldım birde öyle deniyim dedim.Tutarsa göreceğiz bakalım ne çıkacak.Selamlar Sevgiler

Eski 19-07-2011, 23:12   #445
Ağaç Dostu

[QUOTE=Yücel Canpolat;838334]
Alıntı:
Merhaba ortancalar içindeki güzel bayan. Birbirimizi tanımadan yazıştığmız zaman insan hayalinde değişik tipler canlandırıyor. Resminizi koymakla çok iyi ettiniz bu vesileyle sizi tanımış olduk. Aslında hepimiz böyle resimlerimizi koysak bence daha iyi kaynaşırız.

Biz ikimizin resim koymasına gerek yok ki
pamuk prenses ve garip keloğlanı tamımayan yok ki
Diğer arkadaşlar düşünsün
Biz bu sitede, uzaktan ve sanal da olsa çok iyi empati kurduğumuzu düşünüyorum
Gerçi bazı arkadaşlar toplantılar yaparak çok güzel anlar paylaşıyorlar.İnşanlah kısmet olurda ben de o öyle bir toplantıda bulunma fırsatını bulurum.

Sizlere sağlıklı mutluluk dolu bir ömür dilerim.

Eski 20-07-2011, 09:14   #446
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 09-03-2010
Sayın cetasule; Kuruyan mandalin ağacı dalında asılı duran saksıların birinin keyfi yerinde..

ligustrum Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 20-07-2011, 10:31   #447
Ağaç Dostu

Sevgili cetasule birgün bir toplantıda rastlaşırsak sakın saçsız keloğlan, uzun saçlıda pamuk penses bekleme hayal kırıklığına uğrarsın.

Eski 21-07-2011, 07:55   #448
Ağaç Dostu

Alıntı:
Sevgili cetasule birgün bir toplantıda rastlaşırsak sakın saçsız keloğlan, uzun saçlıda pamuk penses bekleme hayal kırıklığına uğrarsın.
İnsan olmanın belli vasıfları vardır.
Ben insan kılığına girmiş yaratıklarla karşılaşırsam hayal kırıklığı yaşarım ancak
Selamlar Sevgiler

Eski 21-07-2011, 08:44   #449
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi ligustrum Mesajı Göster
Sayın cetasule; Kuruyan mandalin ağacı dalında asılı duran saksıların birinin keyfi yerinde..
Seyrettiği manzara güzel ondandır herhalde

Selamlar Sevgiler

Eski 21-07-2011, 08:49   #450
Ağaç Dostu

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevim.K Mesajı Göster
Sevgili cetasule bahçe çok güzel. Sizde enaz bahçeniz kadar, karadeniz kadar güzel, sıcak ve samimisiniz, sevgiler
Çok teşekkür ederim Sevim Hanım.Yüreği güzel olan güzel görür.

Selamlar Sevgiler

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 13:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025