![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Zeki bey ağlayan kalpler çiçeği gerçekten çok güzelmiş. İnci gibi dizilmişler. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 18-02-2011
|
aman allahım , burası neresi böyle ben nerdeyim kendime gelemiyorum ![]() ustam ellerinden öperim hayranlıkla bahçenizi gezdim hayal edemiyecegim bir güzellilkte şimdi sizi daha iyi anlıyorum neden domates ,biber yetiştirmediğinizi ![]() kendi payıma hipermarketin kapısının tokmağı bile değilim, çiçege bakış açımı değiştirdiniz emekli olduktan sonra en güzel meşgale balık tutmak ve çiçek ve zerzevat yetiştirmek olarak düşünmüştüm ama şunu anladım geçmiş yıllarımı hayatın ağır çarklarında ezildikçe bu güzellikleri görememişim.inşallah sayenizde mütevazi balkonlarımda bu güzelliklerin bir kısmını yaşarız sağlıcakla kalın.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
İşlerim, seyahatler derken bahçenin baharını kaçıracağım diye endişeleniyordum. Allahtan bu sene yağışlı ve serin mevsim dolayısıyla bahar biraz gecikti. Bahçe işleri de dikimler de gecikti. Pek birşey kaçırmadınız yani. Bu mevsimin genel görüntülerinden başlayalım: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kolkwitzia amabilis çok güzel, çoğu bahar çiçeği gibi güzel kokulu mu? Pembe çiçekli alıç, çok dikkat çekici, beklemeye değiyormuş. |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yerdeki beyz çiçekler bildiğimiz menekşe. Mor beyaz karışık. O kadar coştular ki atmaya kıyamadım. Kolkwitzia maalesef kokmuyor. Görüntüsü yetiyor. S |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sen tohum çimlendirme işinin esasını öğrendin. Sebze ile yetinmem mümkün değil. Eminim çiçek yetiştirmek için gerekli imkanları yaratacaksın. Artık seni hiç kimse durduramaz. Kolay gelsin. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| botanik bahçesi, çok yıllık |
|
|