![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Zeki Bey, Genellikle bahçedeki fotoğraflara bakarken, ağaç, çiçeçek vs, gözlerim hep bir canlı arar. Bu bahçelerde bir kuş, bir kelebek, bir böcek ya da ne bileyim bahçe sahibinin beslediği bir kedi köpek varmı diye. 367 nolu mesajınızdaki kelebek bir harika. Teşekkürler. Yaşayan bir bahçe. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kedimiz vardı bütün kertenkeleler onundu. Öldü yerine koymadık. Kuş böcek eksik değil ama ben buraya çiçek fotoğraflarımı koyuyorum. Bu sene arılar nedense çook az. Çiçeklerde tohum geçen senelere oranla bayağı az. Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Alıntı:
Sağlıklı günler dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahar geliyor
Bahçeye bahar gelmeye başladı ![]() Japon baharını (Chaenomeles japonica) yeniden yerleştirdim bu sene: ![]() ![]() Forsythia x intermedia (Altın çanak) göz alıyor: ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Zeki Yağlı : 16-04-2011 saat 19:21 |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahar geliyor II
Iberis sempervirens, herdem yeşi yapraklı bir bodur çalı, bembeyaz çiçekleri ile hep baharın öncüsü olmuştur. AGM (Award of Garden Merit) ödüllüdür. 30 cm boyunda, 50 cm varan eni ile çiçek mevsimi dışında koyu yeşil yaprakları ile bahçeyi süsler. Güneşte, her türlü toprakta çoşku ile yetişir. ![]() ![]() Bu çuha yerli (Primula vulgaris): Tanrı misafiri; kendiliğinden geldi yerleşti: ![]() ![]() Bu çuhayı (Primula Auricula)tohumdan yetiştirdim: ![]() |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 23-03-2011
|
Alıntı:
|