![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benzer bitkilere meraklı olduğumuzu ben de farkettim. Gel bu mikrobu başkalarına da bulaştıralım ![]() Bazı konularda yardımcı olabilirsem sevinirim. Anemone japonica yı ben bir seyahatten minik saksıda getirmiştim. Kolay yetişip bölünebiliyorlar. Hiç çimlendirmedim. Ama çimlendirme torfuna üstünü örtmeden yüzeysel ekip yeterli nem ve ışık ile kolay çimleneceğini düşünüyorum. Bu seneki tohumlardan memnuniyetle tabii ki veririm. Selam ve sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
saygılar, |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sanıyorum sebebi, yeterli kök geliştirmeden, çok küçük olarak bahçeye dikmem idi. Tavsiyem bu mevsimde çimlendirilenleri bu sene kışı içeride geçirtin. Jelitto tohumları bol veriyor, tohumların yarısını sakladım belki bu sene bir daha denerim. Başka neler getirtirttiniz bakalım ![]() Selamlar, sevgiler. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
saygı ve selamlar |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Anemonopsis ve anemonella ikisi de güzel. Siz deneyin ama mümkünse yarısını en azından bahara bırakın. Penia hybrid nedir bulamadım Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sıcakların geçmesi ile bahçe biraz toparlandı. Artık sonbaharın renklerini dinginliği beklemenin zamanı geldi. Tabii güzelliğini yitiren, mevsimi geçtiği için sökülüp atılan, boşalan yerler var. Oraları dinlenip gelecek seneyi bekliyorlar. Bunca sıcaktan ve rutubetten sonra bahçamein genel durumu şu hale geldi: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Zeki bey sizin bahceniz her mevsim güzel. Sonbahar resimlerini de lütfen bizlerden esirgemeyin olur mu? Sevgiler. |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| botanik bahçesi, çok yıllık |
|
|