![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohum veriyor Güngör hanım. Bu seneye kadar tohumdan denemedim, bölerek çoğalttım. Ama tohumdan da kolay yetişeceğini sanıyorum. Bu sene tohum toplayayım da hep beraber deneyelim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Tohumdan denemeyi çok isterim, teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Bahçenizin 400 metrekare olduğuna inanamıyorum ,bu kadar mı güzel düzenlenir..... ilk fotoğrafa dönüp dönüp bakıyorum ![]() Çokk uzun yıllar sağlıkla tadını çıkarın. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Geniş açı hilesi Nurcan hanım geniş açı hilesi ![]() Dilekleriniz için teşekkür ederim. Selamlar sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
|
Birçok adaçayı çeşidi tıpta ve mutfakta kullanılıyor ama kitapta bu cinsinin kullanıldığına dair bir şey bulamadım. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
339 no lu mesajdaki ilk karede daldım gittim. Dinlendiren, huzur veren bir köşesi, bahçenizin... Cleome Hasslerina... Çok zarif bir duruşu var. Sizce de öyle değil mi. Balerinin dans ederkenki zarafetini anımsattı. En azından çekim başarınızın bir sonucu da olsa. |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Cleome güzeldir tabii. Çiçeğinin tomurcuğundan itibaren açılması da çok etkileyicidir. Belki bir müddet sonra sıkılabilirsiniz. O da aslında her bitki ile olabilir |
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Selamlar sevgiler |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Her köşe ayrı bir güzel her çiçek ayrı güzel harika bir bahçe Zeki bey elinize sağlık. Bu kadar büyük olmasa da Allah hepimize böyle bir bahçe nasip etsin ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Dilerim inşallah sizin de olur Düzenleyen Zeki Yağlı : 08-09-2010 saat 12:10 |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Amin güne bakancım,bayıldım pempişe diyerleri harika benim böyle bir bahçem olsaydı. Herhalde yatak döşek bahçede yatardım emeklerine sağlık zeki bey. |
|
|
|
|
|
#19 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Küpeler iyi dayanmış sıcaklara. Üç saksım da kurudu fakat, şimdilerde yeni filizler atmaya başladılar. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet bu cumartesi Göngör hanım. Ama maalesef en gözde Fuschia Riccartonii nin durumu hiç parlak değil. Kurumadı ama çook sarsıldı Düzenleyen Zeki Yağlı : 08-09-2010 saat 12:10 |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
|
Zeki Bey, Genellikle bahçedeki fotoğraflara bakarken, ağaç, çiçeçek vs, gözlerim hep bir canlı arar. Bu bahçelerde bir kuş, bir kelebek, bir böcek ya da ne bileyim bahçe sahibinin beslediği bir kedi köpek varmı diye. 367 nolu mesajınızdaki kelebek bir harika. Teşekkürler. Yaşayan bir bahçe. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Kedimiz vardı bütün kertenkeleler onundu. Öldü yerine koymadık. Kuş böcek eksik değil ama ben buraya çiçek fotoğraflarımı koyuyorum. Bu sene arılar nedense çook az. Çiçeklerde tohum geçen senelere oranla bayağı az. Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-03-2010
|
Alıntı:
Sağlıklı günler dilerim. |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahar geliyor
Bahçeye bahar gelmeye başladı ![]() Japon baharını (Chaenomeles japonica) yeniden yerleştirdim bu sene: ![]() ![]() Forsythia x intermedia (Altın çanak) göz alıyor: ![]() ![]() ![]() Düzenleyen Zeki Yağlı : 16-04-2011 saat 20:21 |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| botanik bahçesi, çok yıllık |
|
|