![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
|
Ben galatasaraylı değilim ama bahçemde bir kaç galatasaraylı var. ![]() ![]() Çok severim kadife çiçekleri, en sevdiğim yanları da bir açmaya başladılarmı kış gelinceye kadar her daim çiçekli. ![]() Bu yıl incirlerin dalları daha şimdiden kırılacak meyvadan. Köküne su kaçırmazsam incire gık diyeceğiz galiba. ![]() ![]() Düzenleyen Lilium : 08-07-2012 saat 13:03 Neden: Cümle düzeltme |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2009
|
Alıntı:
(özür dilerim anlayamadım.) |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2009
|
Alıntı:
''İncire meyva bağladıktan sonra su vermeyiz verirsek incirler yarılma (çatlama) yapıyorlar. İncir ağacı bahçeye gelen suyun vanasının yakınlarında, vanadan hortum tak çıkar yaparken köküne su kaçabiliyor, köküne su kaçırmazsak incire gık diyeceğiz demek istemiştim.'' Cevaplar için Sn Halil Ağabey ve Sn Lilium'a teşekkürler, sağolun, kolay gelsin. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
İncire meyva bağladıktan sonra su vermeyiz verirsek incirler yarılma (çatlama) yapıyorlar. İncir ağacı bahçeye gelen suyun vanasının yakınlarında, vanadan hortum tak çıkar yaparken köküne su kaçabiliyor, köküne su kaçırmazsak incire gık diyeceğiz demek istemiştim. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Halil bey aynı anda yazıyormuşuz, güzel tarafı aynı cümleleri yazmak. Yalnız bir fark sen benden önce silahını çekmişsin Eh o kadarcık olacak nede olsa avcısınız.Bundan dolayı sana bir avcı fıkrası borcum olsun. ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Ben de suyu anladım da; 'mu' yu çıkaramadım... ![]() ![]() |
|