![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Bahçemdeki kayısıları ağaçta ilk defa olgunlaştıklarını görüyorum, diğer seneler daha olgunlaşmadan kuşlar tarafından tüketiliyordu, bu yıl kuş kovucu ilacı ağaca astım, şu ana kadar kuş zararı hiç denecek kadar çok az, kuş geliyor kokuyu duyuyor ve kaçıyor. ![]() örümcek ağı ve kayısılar. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Lilium, meyveleriniz güzel görünüyorlar. Sağlıkla tüketiniz. Benim bahçede 1 ağaç kayısı var bu sene o kadar çok meyve vardıki olgunlaşmadan çok önce kuşlar ve sincaplar tarafından nerdeyse bize tadımlık bırakmadan hepsini talan ettiler. Eğer mahsuru yoksa sizin kullandığınız ilacın ismi nedir ne şekilde kullandınız. Belki azda olsa cevizlerde kullanarak olan meyvelerden toplama imkanımız olur. Muğladan selamlarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
uygulama resimlerinizi önceki mesajlarınızda görmüştüm benim öğrenmek istediğim eğer mahsuru yoksa içeriği ve hazırlanışı bu bilgilendirme geneli ilgilendirmiyor derseniz özel mesajla da olabilir. Vereceğiniz tüm bilgiler için şimdiden teşekkürler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
|
Bugün çektiğim resimler Kayısılar rüzgardan dökülmüş, yerde bile kuş zararı yok. ![]() Şeftaliler daha yeni olgunlaşmaya başladılar dün ve bugün bir kaç tane koparıp yedim, daha bu olgunluğa gelmeden kuşlar tarafından işaretleniyorlardı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Çekirdekli kara üzümüm, buna ve keçi memesi üzüme kuşlar pek sarmıyor, çekirdeksiz kara üzümü ve beyazı bırakmıyorlar, onlar da bu yıl gözlenecek. ![]() ![]() Böğürtlenlerim ![]() Trabzon hurmaları irileşmeye başladılar. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-09-2007
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |