![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Lilium, Ellerinize sağlık, azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz, ceviz soyma makinanızı güle güle kullanın. Şimdi o cevizler size daha tatlı gelir. Bol hasatlar, dostlarla güzel paylaşımlar dilerim. Düzenleyen mandalinci : 05-12-2011 saat 07:56 Neden: harf hatası. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-04-2009
|
Gönen Gezisi (3 Aralık 2011)
Geldiğimizde Kasap.94 ü mangalın başında yakaladık. Menüde sucuk ve kambu çayı vardı. YeniBON'un getirdiği hamsileri de ekleyince.. Kimse kıskanmasın arkadaş. Canı çeken bize takılsın.. ![]() Kasap.94'ün tohum bankası: ![]() Soldan sağa, Şenol COCA, Kasap.94, YeniBON ve Lilium.. ![]() Lilium'un cevizleri gayet düzenli görünüyor. Geneli chandler imiş. Ön taraftakiler ise göz aşıları. Ceviz ekersem bir daha bu bahçeye gelirim.. ![]() Veda zamanı. ![]() Sevgili Lilium ve Kasap.94, Bize vakit ayırdınız, ikramda bulundunuz, güleryüz gösterdiniz. Daha dönerken bir daha ne zaman gideriz diye düşünmeye başladım .. Çok teşekkür ederim. İnşaallah birlikte başka gezilerimiz de olur.Sevgilerimle.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bugünlerde tatlı yorgunlukla uğraşıyoruz, geçen yıl ektiğim ceviz cüğürlerinin bir bölümünü aşılamıştım, aşıya yetişmeyenleri tüpleyip ağustosta aşılamaya hazırlıyorum. ![]() Aşılamış olduklarımı da söküp tüplüyorum, onların fotoğraflarını da daha sonra paylaşırım. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Chandler ceviz fidanı
Tüplemiş olduğum aşılı chandler fidanlarım, bu yılki üretimim sadece 100 adet, sanırım nisan mayıs gibi satışa koyacağım. Bazı arkadaşlardan adına doğru fidan satış yapan fidancı ismi istekleri önereceğiniz fidancı var mı, kimi önerirsiniz gibi mailler alıyordum, çok iyi tanımadığım (ne kadar iyi tanısan da gözünle görmemişsin) ve bazı fidanların adına doğru çıkmadığı duyumları benim fidancı isimi vermeme hep engel olmuştur. Adına doğru fidan isteyen arkadaşlara gönül rahatlığı ile adına doğru ne olduğu belli olanı, vicdani olarak da hiçbir şüphem olmadan evet bu chandler diyebilmemin huzuru içerisinde olacağım, çünkü alınan gözlerin hepsi kendi ağaçlarımdan ve hepsini kendim aşıladım, milyonda bir bile şüphe yok. ![]() Bahçemde yetiştirdiğim chandler ceviz ağaçlarımdan aşıladığım cüğürler, hepsi birer chandler ağacı olmaya adaylar. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Ön sipariş
Ön sipariş alıyor musunuz? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Bahçeden bahçeye servis yapılır.. Şaka bir tarafa, Babamın Bursa'daki bahçesi için 5 fidan siparişi veriyorum. Eğer Bandırmada şartlarım müsait olursa, buraya da dikerdim ama 2012 yılı bu konuda pek parlak görünmüyor. Hem Bursa da yakın sayılır. İş bittikten sonra dağ yolunda piknik de yapılabilir. Düzenleyen Yakup : 18-12-2011 saat 09:54 Neden: Ekleme |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| bahçe, ceviz, ceviz fidanı, ceviz yetiştiriciliği, lilium |
|
|