![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Hindistantan gelen tohumlar bizleri şaşırtmaya devam ediyor, geç ekmemize ve susuz olmalarına rahmen ve üstelik her kökten dörder tane olgunlaşıp koparmamıza rağmen hala çiçek açıp karpuz bağlamaktalar bunlar ikinci döller. ![]() ![]() ![]() Bu çiçekler de bu mevsimde meyva olursa şaşırmam artık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 18-01-2009
|
Alıntı:
![]() Kamerayı tutan ben olmalıydım... ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-08-2011
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Ben ilk zamanları herhalde ben beceriksizim dedim, aşıyı yapıyorum tutmuyor yapıyorum tutmuyor, sonra ya bunu öğrenen anasının karnında öğrenmiyor ya, inat ettim öğreneceğim, önce aşıyı yapanları takip ettim gözlemledim ince püf noktalarını, ne zaman aşı yapılır, aşı çeşitlerini öğrendim, sonra tekrar yapmaya başladım, bir baktım ki öğrenmişim yaptıklarım tutuyor. İlk başlarda en zor gelen göz aşısıydı, oysaki en kolayıymış en tutanıymış. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Aşılamaya başladığım ceviz cüğürlerim, bunlar daha aşılanmadı. ( halilbeyi bekliyorlar kamerayı tutacak ya) ![]() ![]() Böğürtlenlerim, olgunlaşan mideye iniyor, o nedenle olgunlaşıp fotoğraf çekmeye zaman kalmıyor. ![]() ![]() Gojilerim, bu yıl çok bağladılar fakat arılardan bana sıra gelmiyor. ![]() Közde mısır pişirmeye yemeye beklerim. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Vadideki cennet: Ceviz göz aşısı videosu Halil bey olsaydı daha iyi bir şey çıkardı ortaya ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Hem teknik bilgi vermiş hem de çok güzel _ net_ çekim yapmışsınız. Kameramanı buldunuz ya sizi kimse tutamaz artık... ![]() Çok teşekkürler dostum verdiğin bilgi ve emek için... |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Aslında bir video daha vardı, oda hangi daldan göz alınmasıyla ilgiliydi, Windows Movie Maker mov dosyalarını kabul etmediği için aynı videoya ekleyemedim, ayrı bir video içinde çok kısa anlamsız olurdu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
|
Hindistandan dan geldiyse; ya bu işte bir Hin (!)'lik vardır ya da bir hokus pokus... ![]() Karpuz da karpuz gibimiş maşallah... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 | ||
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() ![]() |