agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni454Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 11-06-2010, 16:03   #1
Ağaç Dostu
 
ayazkentli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 10-04-2009
Şehir: İzmir
Mesajlar: 1,641
Galeri: 1
Fatma ablacığım, yeğeniniz mustafa ile 4-5 yıldan beri tanışıyoruz. Geçenlerde iş yerime geldiğin'de, o'na kozak gezimizden bahsetmiştim, o sohbet'te akraba olduğunuzu öğrenmiştim. Muhtarlıkta görevli olduğu için, Mustafa ile ay'da en az bir kez muhakkak görüşüyoruz.

2 günden beri, bir işyerime, bir kermeste'ki panellere koşturup durduğumdan, fırsatını bulup çığırtma yemeğinin tarifini verememiştim. Aslında, forum'un -mutfak- bölümün'e ya'da -el ile yemekten vazgeçemediklerimiz- bölümüne'mi yazsam diye, biraz kararsız kalınca buraya yazmaya karar verdim.

Bazı tv kanalları, Bergama-Çandarlı-Dikili-Ayvalık'a, tv programı yapmaya geldiklerin'de ve'ya gazetelerin'de -gezi- yazıları yazmak için gelen, özellikle gurme gazetecilerin ziyaretlerinden sonra, köşelerinde sıkça tanıttığı bu yemek için genellikle -görüntü olarak şakşuka'ya benziyor ama tadı çok farklı- diye bahsettiklerini, izlemiş ya'da okumuş olanlar vardır.

Benim gibi, patlıcan ile yapılan hiç bir yemeği, böreği sevmeyen ve yemeğen birine dahi, patlıcanı sevdirmiş yegane yemek olan ve patlıcan-biber-domates-sarımsak dörtlüsü ile hazırlanan bir YAZ yemeğidir, çığırtma.

Fatoş beğendi.
ayazkentli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 05:29.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025