![]() |
|
![]() |
#1 |
Ağaçsever
|
sedo / bahçe
Bahçenin bulunduğu şehir: Bodrum Bahçenin büyüklüğü: 500metrekare Güneş, rüzgar, yağış, tuzluluk vb koşulları : Hepsinin en kötüsü sayılabilir Bölgenin Soğuğa Dayanıklılık Haritasındaki yeri: 10a Bahçenin türü (konut, işyeri, hobi, yazlık, özel uygulama vb): KONUT Bahçenin geçmişi hakkında bilgi verir misiniz? Önceki hali nasıldı?Kayalık. Dolgu toprak getirilerek bitki yetiştirilebilir hale geldi Kaç yıldır bahçenizle uğraşıyorsunuz? Bu bahçem ile 4 yıldır. Ancak daha evvelden de bahçeli evim vardı 30 yıldır. Başlangıçta tasarım yaptınız mı? Profesyonel yardım aldınız mı? Almadım Bakımı nasıl yapılıyor? (profesyonellerce, kişisel) KİŞİSEL Bahçe için bir hayaliniz, idealiniz var mı? AHHH Bir kuyu suyum olsa bahçede bulunan bitkilerin listesi: (ağaçlar, çalılar ve diğer bitkiler) gül, mor sarmaşık,japon gülü, hanımeli, natal plum, begonvil, sikas, sardunya, turunç yasemini,star yasemin, adi yasemin, ful yasemini, ful, madagaskar yasemini, melisa, selluka, oxalis, hosta, yuka, yılbaşı çiçeği, aslanağzı petunya osmanthus, morning glory, çarkıfelek,vs Özellikle ilgilenip, yetiştirdiğiniz bitkiler var mı? YASEMİN Üretim, çoğaltma yapıyor musunuz? EVET Bahçedeki su durumu ve sulama koşulları nasıl? BERBAT Su tasarrufu için neler yapıyorsunuz? damla sulama, mulch kompost yapıyor musunuz? YAPIYORUM Bahçenizde yaptığınız hatalar oldu mu? çoook Bu fotoğraflar da benim bahçemden İlk hali Düzenleyen sedo : 24-06-2011 saat 13:28 |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
ilk hali |
|
|