![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaçsever
|
sn.hhatice, teşekkür ederim,balıklar dere balığı,geçen kış benzinliğin havuzunda bir karış buzun altında bile ölmediler,bundan cesaret alıp 5 tane havuza attım,yem olarakta kuzu yemi veriyorum bayılıyorlar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-10-2010
|
Bahçeniz çok güzel elinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Ağaçsever
|
Umutyolcusu teşekkür ederim işte size sebzelerden bir demet, nilüferim 15 ağustosta küçük bir çiçek verdi rengi eflatuna çalıyordu fakat fazla durmadı bir haftada geçti,resmini bulamadım bulunca koyarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Ağaç Dostu
|
Amma da meraklıymış diyeceksiniz belki ama asmanız o kadar salkımı olgunlaştırabildi mi?Daha önce soracaktım ama unutmuşum ![]() Hasatınız bereketli olmuş.Biberler daha devam ediyordur belkide.Benim saksılardakiler daha sezonu kapatmadı da ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Ağaçsever
|
Sn.umutyolcusu,inanılmaz ama asma üzümleri yetiştirdi;çok güzel değillerdi ama tam üzüm nasıl yetiştirilir bilmiyorum? biberlere gelince geçen sene eşimin pazardan aldıklarından (tarhana yapmak için)ayırdıklarımdan ektiklerim,resimdekini tamamen çekirdek için ayırdım seneye tarhana biberleri benden. bu sene manav kg ına 6 tl istedi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#51 |
Moderatör
|
Sevgili merbil, bahçenize sonbahar bütün güzelliği ile gelmiş. Sizden ufak bir ricam olacak. Fotoğrafları yüklerken kısa kısa notlar verirseniz daha iyi olacak. Meselâ; Bu Gülibrişim ağacı, bu da abelya gibi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Ağaçsever
|
sayın umutyolcusu, maalesef bir hafta açtı oda sabahları, şu anda çok kötü görünüyor kışı nasıl geçirdiklerini bilmiyorum, biraz daha fazla güneş alan tarafa çektim inşallah seneye de açar, şu anki resmini de yükleyip ne yapmam lazım bilen biri yardım ederse sevineceğim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Sn.Merbil ; Nilüfer'ler konusun da tecrübeli değilim ama kışın dinlenme dönemine girecekler diye biliyorum.Benim nilüfer de aynı durumda ,yapraklar bozulmaya başladı yaz gelince de tekrar canlanacaklar . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#58 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sayın merbil ellerinize sağlık her şey güzel nilüferlerin bu mevsimde ki halleri normal seneye nisan la beraber harika olacaklar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#59 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-08-2008
|
Alıntı:
Harika bir bahçe olmuş elinize sağlık |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#60 |
Moderatör
|
Kış Tatlısı.... rüyalarımın ağacı, çalısı. Çıplak dal üzerindeki minik minik sarı çiçeklerin yaydığı kokuya hep hayran olmuşumdur. Bir tek dal bile koysanız salona, buram buram kokar. Bahçeme çeşitli boylarda en az 5-6 defa ektim ama en fazla 2 sene yaşayabildiler. İki sene evvel de Selâhattin hocamızdan 15 cm boyunda aldım (1.5 m olanları yaşayamayınca) o halâ olduğu yerde duruyor uzasa uzasa 25 cm olmuştur belki. Yeni yapraklar veriyor ama daha çiçek miçek yok üzerinde. Olsun, bahçemde olması bile güzel..... hiç olmazsa bir umut. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|