![]() |
|
![]() |
#91 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2010
|
Canım Hüzün,bahsettiğim çiçeğin resmini yükledim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Ağaç Dostu
|
Canım Hatice ablacım,pembe olanın birisi medine düğmesi diğeri karanfil ablacım,fırça çalısına benzeyen çiçeğin ismini gelecek hafta çiçekçiden öğreneceğim aslında söylemişti aklımda kalmadı.Ablacım kızılay tohum bağlayacakmış gibi gözüküyor bağlarsa sözümdür.Medine düğmesinin geçen yıl bordo ve beyazını almıştım bu yıl bol miktarda bordo ve beyaz fidem oldu, seneye pembede olacak tohumdan çok kolay üreyen bir çiçek... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Ağaç Dostu
|
Hatice ablacım,benim iki kızım var ufak olan ve esmer olan benim kızlarım, diğeri kızımın arkadaşı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Ağaç Dostu
|
Dün çiçekçiden katalpa fidesi aldım henüz çiçekleri yok,parkta açmış halini görmüştüm çiçekleri hem görsellik olarak harika hemde çok hoş kokulu,bol bol da tohum dökermiş ve donlara dayanıklı bir tür... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2009
|
ilk kez duydum .açınca resmini yüklersin değil mi ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Ağaç Dostu
|
Ezan çiçekleri açmaya başladı,minyatür ceylanı yeni aldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Ağaç Dostu
|
Farklı renklerdeki ceylanlarım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Ağaç Dostu
|
Sardunyalarımda açmaya devam ediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Ağaç Dostu
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Ağaç Dostu
|
Lila sardunyayı dün aldım,pet bardağa mandevilla kırmızı ve pembe çelikledim Hhatice ablam için,tutarsa kızılayda onun.Rozetleride dün aldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Ağaç Dostu
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Ağaç Dostu
|
Katalpa fidesi henüz çiçekli değil sevgili Hüzün,ama goglede katalpa ağacı yazıp görsellere tıklarsan resimleri var.Yıldız çiçeğini ve kırmızı mandevilleyi dün aldım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Nazlı hilal elinizde tuttuğunuz çiçek ne çiçeği acaba? Ayrıca cananlara bayıldım çok güzeller ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 28-09-2008
|
Muhteşem bir bahçe. Ama en güzel çiçekler o iki şirin kız çocuğu. Muhtemelen bundan sonra yükleyeceğiniz her resimde onları arayacak gözlerim. Sanırım ilk uçak biletimi Konya'ya ayırtmam gerekecek. "Ne olursan ol gel!" der misiniz Nazlı Hanım? Düzenleyen Selim-i Ahir : 28-06-2010 saat 04:39 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 15-06-2010
|
Bahçeniz gerçekten çok güzel.Kuşlarınız da hayli aşık görünüyorlar birbirlerine ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Günebakan kağıt çiçeği,minicik çam kozalağını andıran soğanları var,kışın bitki tamamen yok oluyor,baharın yeniden sürgünler veriyor.Ben çok seviyorum bu çiçeği hem çok güzel çiçekleri var hem zahmetsiz... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Teşekkür ederim Sevgili Nazlıhilal çok güzelmiş ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Selim-i Ahir;Buyrun tabi ki ne demek!Kızlarıma gelince, onlar benim yaşama sevincim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Yağız Bey;Muhabbet kuşlarının eşlerine sevgileri gerçekten benimde çok hoşuma gidiyor,bir tanede konuşan muhabbetim var.Akvaryum konusunda yardım teklifinize teşekkür ederim,eskiye göre balık konusundada deneyimliyim ilk zamanlarda cahilliğim yüzünden balıklarımı kaybediyordum,şimdi tek eksik motorlu filitre... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Ağaçsever
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Yağız bey,iç filitre var zaten dış filitreye ihtiyacım teklifinize teşekkür ediyorum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Ağaçsever
|
Rica ederim gerçekten çok emek harcamışsınız benmde bi katkım olabilirse ne mutlu bana.Eylül sonu gibi üniversitem açılıyor eylul ayında büyük ihtimalle dönmüş olurum.Eyer hala daha almamış olursanız özel mesajla bana göndericeğim bir adres verrsiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Ağaç Dostu
|
Sağolasın Dilara ablacım,evim koçtaşa çok yakın haftanın iki günü garanti koçtaştayım öyle oluncada hemen hemen bütün renklerde sardunyam ve ceylanım oldu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Nazlı , her şey başlangıçta zor oluyor , emek ve sevgiyle kolaylaşıyor . Zamanla emeğin ve sevginin karşılığında aldığımız ödül meyvelerimiz , yeşilliğimiz , çiçeklerimizin güzel renk ve kokuları oluyor . İki yıl önce ben de bu bahçeme kavuştuğumda içinde 3 bitli sarı gül , binlerce eğrelti otu ve 3 limon çamı vardı . Hepsini söküp dağıttım , toprağı eğrelti , taşlardan ve molozlardan kurtardım . Sonra keyfe keder istediklerimi ektim , diktim . Sen de bu sene taze başlangıç yapmışsın , tecrubeler kazanacaksın . Hangi bitki ne yer ne içer , gölge mi güneş mi ister , toprak şöyle mi olsun böyle mi olsun öğreneceksin . Eh ödülleri almaya başlamışsın bile ![]() Ben fikrimi söylemek istiyorum izin verirsen - bulabilirsen 1 römork çiftlik gübresi bahçene çok iyi gelecek . Ayrıca eğer traktörle sürdürmek mümkünse gübrelemeden sonra uygun olurdu , olmadı toprağı bellemek gerekiyor , çapalamak yeterli olmuyor . Soğuğa dayanıklı sarmaşıklardan Acem borusu ve Hanımeli ayrıca asma hızlı yeşillendirme için acilen edinmen gerekenler , çok hızlı büyüyorlar ve görüntüleri de çok hoş . Asma cinsini yaprak yapısına bakarak seç , ekmişken dolmalık yaprak almak zorunda kalma kendi asmandan tazecik toplar yaparsın ![]() Biraz kaynanamsı bir yazı oldu ama sen beni bağışlarsın , ben de bu aşamalardan geçmiştim de ... Sardunyaların , menekşelerin göz dolduruyor ![]() Mutluluğun daim olsun arkadaşım . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Jezebel,bahçeme hoş geldin ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|