![]() |
|
|
![]() |
#1 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bahçenizde keyifli ve sağlıklı günler geçirmenizi dilerim. Bu sihirli gülleriniz ayrı bir güzeller maşallah. Bahçenizin hepsine maşallah diğer çiçeklerimiz alınmasınlar ![]() Sihirli güllerinizi nereden temin ettiniz? Bende bu aralar sihirli güllere merak saldım. Henüz araştırmadım ama çok güzel görüntüleri var. Sağlıcakla kalın. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 21-11-2011
|
Bazı insanların elinden ne ekilirse büyürmüş,bence siz o insanlardansınız.Bahçeniz çok şirin,rengarenk.Huzurla oturun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-02-2012
|
Sevim hanım ellerinize sağlık çiçekleriniz özelliklede clematisleriniz çok güzel clematisler kaç yıllık acaba merak ettim benimkiler henüz açmadı |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevim'ciğim güller ve clematisler muhteşem gürünüyor hele son resimdeki clematise bayıldım harika görünüyor.Küpeler de ayrı bir güzeller ellerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili gülen melek,henüz bizlerde yolun başındayız estafurullah cahillik nedemek. Gülleri beyenmenize sevindim çok teşekkür ederim. Sn. hberbul,çok teşekkür ederim inşallah öyleyimdir. Esk nisagül,çok teşekkür ederim pempe olan üç yıllık dahada fazla olabilir. Diyerleride geçen yıldan biri bu yıldan. Hiç merak etme açarlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Ağaç Dostu
|
Canım arkadaşım beyenmene sevindim darısı diyer küpelere. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Of...of...of... Güller küpeler arz-ı endam eylemişler, bahçeyi ve gönülleri şenlendirmişler. Bu konuda çok emek verdiniz Sevim hanım, emeğinize ve sabrınıza değmiş, harika olmuşlar. Tüm yaz keyfini sürün inşallah sağlık ve afiyetle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Sevim hanım,maşallah maşallah bahçe canlanmış.Küpeler ne güzel açmış benimkiler yeni yeni tomurcuklanıyor.Clematisler,güller hele o lalelerr. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili dağ çiği,çok teşekkür ederim benimde ilk açan bu diyerleri henüz küçük. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-04-2011
|
Sevim hanım, gülleriniz coşmuş göz dolduruyor. kocaman bir MAŞALLAH diyelim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-01-2011
|
Bahçeniz her zamanki gibi çok güzel. Clematisler birbaşka güzel, güller desen bambaşka güzeller. Ellerinize ve emeğinize sağlık. Bahçenizde İnşallah güle güle oturun. Saygılar..... ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
|
Canpulla. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Aslan ağzı ![]() Fırça çalısı. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili vehibe, hanım gülsu çok teşekkür ederim çiçeklerimi beyenmenize savindim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Sevim hanimcigim tekrar gezdim bahcenizi. Güzel bahceler aceleyle bakilmayi haketmiyor cünkü. Elinize saglik hersey cok renkli ve güzel. Benim daha ancak bir cesit clematisim acti, digerleri tomurcukta. Güller de öyle. Sizin tenekeleri görünce aklima Istanbul`da 6 teneke ortamcam vardi o geldi. Gölgeye tasiyacagim diye bütün yaz canim cikardi. Ama ne güzel acarlardi peynir tenekesinde. Bakkalimiz benim merakimi bildiginden peynir tenekelerini bana ayirirdi hep. Burda böyle hosluklar yok anilarda ve sizlerin bahcelerinde ancak... Seygiyle kalin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-10-2010
|
Kırk bir kere maşallah ne kadar güzelgüller o çiçekli bitkiler ellerine sağlık. fırça çalısının tamamını görmek mümkünmü acaba sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Serkan bey,çok teşekkür ederim fırça çalısının remini çok çektim ama yüklemedi kabul etmedi. Sn.yaylacı benim çok yok üç dört çeşit en çok olan kırmızı kül o da kokusuz ama görüntüsü güzel ben çok seviyorum beğenmenize sevindim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
Sevim ablacım bahçen hep olduğu gibi harika. Güllerini kıskandığım 3 kişiden birisin ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-03-2009
|
Sevgili sevim hepsi çok güzel bence azmin ve sabrın zaferi içinde güzel günler geçir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili ciceksever70,hoşgeldin ne iyi ettin sabah saba moral verdin bana. Kendi bahçem olmayınca bende çoğu çiçeklerimi tenekelere dikiyorum. Her saba iştima yapıyoruz asker gibi ordan oraya koşturup duruyoruz nere gölge nere güneş diye.İşe güce baktığımda yok ev halkı atacak yakında beni dışarı bende onlarla yatıp kalkacağım her halde. ![]() Sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-10-2011
|
Sevgili sevim hanım,yine doyamadım bahçenizde gezmeye,güller harika,daha doğrusu herşey muhteşem.Emeğinize sağlık,sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
|
Canpulla açmaya başladı. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Ağaç Dostu
|
Hazaran rengine bayılıyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-03-2011
|
Sevim hanım beni evlat edinir misiniz. Ben de bu çiçeklerle yaşamak istiyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Ağaç Dostu
|
Hemen kimliğinizi gönderin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
|
Bugün kahvemi sizin bahçede içtim. Çok keyfiliydi. Hangisini söylesem, lalelere bittim, clematislere bayıldım, asma gülü hayran hayran seyrettim. Elinize , yüreğinize sağlık. Sevginiz çiçeklerinize yansımış. Günleriniz güzel geçsin, sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Ağaç Dostu
|
Canım hoş geldin çok güzel süpriz oldu benim için beğenmene sevindim. Senin bahçe kadar olmasada şimdilik idare ediyoruz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|