agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üyelerin Balkonları, Bahçeleri > Üyelerin Bahçeleri
(https)




Beğeni Düzeni645Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-03-2010, 10:23   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 15-12-2009
Şehir: İSTANBUL(45 doğum tarihimdir)
Mesajlar: 1,107
Galeri: 4
Rengarenk

Sayın gilan,
Ankara gibi sert iklimli bir şehrimizde bu kadar zevkli ve renkli bahçe oluşturmanız başarı. Bizimde biraz daha büyük bir bahçemiz var ama içinde şimdiye kadar ağaç, çim, sebze, meyve ve çiçeklerin ecesi (eşimin çok sevdiği) gülden başka renkli çiçek yoktu. Sizlerin bahçelerini ve düzenlerini gördükten sonra çeşitli çiçekleride bahçenin köşe bucağına eklemeye karar verdik.
2 gün önce aldığım için biliyorum, suda eriyen kükürt bileşiği mevcut ve saf kükürt ün etkisini gösteren bir tarım ilacıdır. Çok kesin bilmiyorum ama sanırım aynı saf kükürt gibi organik tarımda sınırlı kullanımına izin veriliyor.
Sevgili gilan (yaşım sizden çok çok büyük olduğu için böyle hitab ettim) RR domates tohumları elde ettiğinizi yazmışsınız. Söylediğim gibi bahçemdeki sebze bölümünde sarı, siyah, pembe, siyah chery, uzun domates, yetiştirmeyi düşünüyorum. Tohumları çimlendirdim. Elinizde RR domat tohumu kaldı ise talep etmem mümkünmü?
Herşey gönlünce olsun

OSMAN45 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:37.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025