![]() |
|
![]() |
#31 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 03-09-2009
|
Bahçede kendiliğinden çıkan çiçeklerin tohumlarını aldım.Gelecek yıl saksıda yetiştirmeyi düşünüyorum.Bakalım başarabilecekmiyim. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Ağaçsever
|
Çok teşekkür ederim sayın SDurul,sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Ağaçsever
|
Sıcak ve rüzgardan çiçeklerimin çoğu kurudu.Havaların serinlemesini bekliyorum.Sanseveria yı başka saksıya almalıyım,açıkçası biraz tereddütteyim ya tutmazsa diye ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-03-2009
|
Güzel bahçenizde gezinti yaptım ellerinize sağlık, açan kaktüsleriniz çok güzel görünüyor.Saksının kırılan yerinden çıkan sansaverya da ayrı bir güzellik katmış. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Ağaçsever
|
Teşekkür ederim sayın Hatice Tarhan ![]() Yakında ev değiştireceğim için,kaktüsleri ve çiçekleri istediğim gibi düzenleyemiyorum.İnşallah taşınacağım ev bahçeli olur ve düşündüğüm bahçe ve çiçek düzenlemelerimi yapma şansı bulurum ![]() Sevgiler |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-11-2010
|
sayın defnilaume dün akşam bahçenize uğradım domateslerinizden ve dutlarınızdan bir güzel yedim. inanın gece karanlık olduğundan fasülyelerin ve biberlerin yerini de bulamadım. bir de biraz acelem vardı bahçe değerlerdirmesi de bugüne kaldı. teşekkür ederim, bahçenizde bir güzel karnım doydu. emeğinize ve bahçenize sağlık, saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Ağaçsever
|
Afiyet olsun sayın mavikartal5 ![]() Bahçeme geldiğiniz için ben teşekkür ederim.Biberlerin yerine gelince,kapıdan girişte hemen sol tarafınızda,ilk 2 sıra acı diğerleri tatlı hangisinden arzu ederseniz.şimdiden afiyet olsun ![]() Saygılar |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Ağaçsever
|
Dün bu bahçemin bulunduğu yere gittim.Diktiğim çiçekler,ağaçlar yeni sahibi tarafından yerinden sökülmüş ve yerine birşey dikilmemiş ![]() Nasıl içim acıdı anlatamam,keşke gitmeseydim... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|