![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-08-2008
|
Sayın Çağlayanlar ve Sabah uzun süredir burada olmadığım için mesajılarınızı şimdi gördüm.Güzel görüşleriniz için teşekkür ederim. Çağlayanlar, Ankara’da olduğumdan havuzun son halini bilemiyorum. Bende çok merak ediyorum.Kendimi çocuklarının özlemini çeken bir anne gibi hissediyorum.Bazen imkan olsada kameradan bahçemi izleyebilsem diyorum, bazende bu imkan olsa sürprizler olmazdı, özlem olmazdı iyiki yok diyorum. Havuz dizaynı için elimden gelen yardıma hazırım.Aslında işin uzmanı tekrar aramızda Ahmet Er beyefendi. Sağolsun benim havuzum onun bilgi paylaşımı sayesinde bu hale geldi. Sabah, çardak neyseki yeşilleniyor o demir yığını kayboluyor,umarım bu yıl daha da iyi olur. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-02-2008
|
Tebrikler
Sayın Nergis Bahçenizi şimdi gezdim Gayet güzel havuzunuzun suyu dolduğu zaman su sümbülünüzü kargoya vereçeğim Tekrar teşekkür ederim İyi günler |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
İnanmıyorum.....Bende sizden bu çiçeğe nasıl ulaşacağımı soracaktım. Uzun zamandır arıyordum bu bitkiyi.Teşekkür ederim çok naziksiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Kışın balkonda donduğundan, yazında yazlıkta olduğumdan dolayı bakamadığım çiçekleri apartman boşluğuna aldım. Böylece Ankara'da olduğum sürece bitkilerden kopmamış olacağım, çok mutluyum. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
Nergis06; Bahçenizin son sayfasını kaçırmışım. Bitkilerinizi apartman boşluğuna koymuşsunuz. İyi vallahi! Ya çok iyi komşularınız var, ya da, en üst katın tamamı sizin. ![]() ![]() Ehh.Ne diyelim? Güle güle kullanın. ![]() Selam ve sevgilerimle. Bol çiçekli yeni bir sezon diliyorum. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn. Orhan bey, En üst katta oturuyorum.Karşımda çok tatlı karadenizli bir teyze var, kızmak şöyle dursun sen gidince ben bakarım merak etme diyor.Anlayacağınız çok şanslıyım.Teyzem bahçeye kara lahana,nane maydanoz vs. dikiyor.İzin istediğimde bahçe benim burası senin dedi.Komşumdan aldığım cesaretle şimdi o alanı güzelleştirmeye çalışıyorum. Bu arada aklıma gelen bir anıyı sizinle paylaşmak istiyorum.Hatırı sayılır bir üniversiteden mezun komşumuz eğitim görmemiş şeker teyzemize maydanoz 50krş ben sana alırım bahçeye ekme demiş.Teyzem buna çok üzülmüş ve bunu benimle paylaşmıştı.(Olaya nasıl basit bakıldığının ve neden giderek betonlaşıldığının en basit örneği. ) |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hiç endişeniz olmasın. Böyle teyzeler çoğalacak. Şahsen ben, çevremde farkındalıkların arttığını gözlemliyorum. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Ağaç Dostu
|
Sn Periş bahçeme zaman ayırıp yorum yaptığın için çok teşekkürler. Sn. Orhan Bey bence de teyzeler artıyor.. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|