![]() |
|
![]() |
#1441 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili fatoş hanımcım hepiside çok güzel ama bu küpeler bizi bitirecek. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Of of of bune güzllikler sünet çoçuğu bir yanda süslü deve bir yanda hangisine bakacağımı şaşırdım. Ne güzel bir gelenek resimleri bizerle paylaştığınız için teşekkürler. Küpeler ve sardunyaları ben olsam gece herkes yatarken birer kök aşırırdım...))))) Neyse gene çeliklerinden alabilmişsin bunada şükür. Selamlar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-04-2011
|
Fatoş hanım. Bahçeniz, çiçekleriniz,kediniz,en son eklediğiniz sünnet töreni.Ne söyleyeyim.Fotoğrafları sunum şekliniz ,konuya hakimiyetiniz.Hepsi çok güzel.Sayfanızı izlemekten büyük keyif aldım.Bundan sonraki çalışmalarınızı izlemeye devam edeceğim.Kolay gelsin. Trabzondan saygılar selamlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1444 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ..Lisileri tohumdan üretmeye çalıştım ama çok azı çimlendi hala fide halinde kaldı, kamil beyden aldıklarım çok güzel gelişti ve açtı, benim fideler yaza kadar dayanır mı bilmiyorum, geçen ocak ayından beri bekliyorum, bu işte sınıfta kaldım ![]() Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Periş, benim sardunyalar tek tük açıyor, onunki bu mevsimde çoşmuş üstleri de tomurcuk doluydu.Sevgiler canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Küpelerden küçük çelikler aşırdım, verdiklerinin hepsini öldürmüş olduğum için kök mök aşırmaya korktum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1448 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili fatoş hanım,hepiside çok güzel hala petunyalarınız çiçekaçıyor maşallah. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Fatoş,bahçeniz sonbaharda bile harika...Sardunyaların, keyifli görüntüleri ve renklerine hayran oldum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Ağaç Dostu
|
Minik pamukla zeytin topladım. Yapmadığı maskaralık kalmadı dalların üstünde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1456 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Sevim hanımcığım, petunyalar bahçenin en korunmalı yerlerindeler, yazın hiç keyifli değildiler kısım kısım kuruyorlardı havalar serinleyince böyle oldular. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Hiiiii... Yine ne güzellikler. Ne renklilik... Bu bahçeye bayılıyorum. Ama içimi çekmekten de kendimi alamıyorum. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ohhh özlediğim güzel bahçe gene kendini gösterdi harika görüntülker ablacığım. Ellerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Hepimiz (ağaçlar. net) renklere, doğaya aşığız o yüzden kendimizi frenleyemiyoruz. Sevgiler. İyi yıllar. Sevgili ailenle birlikte sağlık ve mutluluklar dilerim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1464 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1465 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Füsun'cuğum, teşekkürler. Vallahi balkonundaki güzel sardunyalarını görünce benimkiler ne alemde deyip fotoğraflarını çektim ![]() Pamucuk, bana arada geliyor ama kendisine dokunmama izin vermiyor galiba kırıldı haydut oysa onun iyliği için yapmıştım, akşam sıcacık evde kalıyor, krallar gibi bakılıyor.Sonrada gelip beni üzüyor ![]() Sevgili arkadaşım yeni yılını kutlar, ailecek sağlık ve esenlikler dilerim. Sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Sevgili Fatoş ablacığım ne kadar güzel, renkleri bu kış aylarında inanın unutmuştuk gözlerimiz bayram etti bitkiler sağlıklı çekim süper ellerinize yüreğinize sağlık ![]() Yeni yılda nice güzelliklere tüm ağaç dostları olarak birlikte yürümek dileğiyle herkese iyi seneler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ablacığım ben de sizlere yeni yılda sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1469 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sevgili Fatoş yeni yılınızı kutlar ,sıhhat ve mutluluklar dilerim.. ![]() Böyle kış bahçesine can kurban....Harika ..harika açelyalar zeytinler ,siklamenlere hayran oldum...kediniz çok tonton...Sevgiler selamlar.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Fatoş yeni yılınızı kutlarım..2012 de sağlıklı, mutlu ve bol çiçekli günler dileği ile ...Selam ve sevgiler Rengarenk sardunyalar sıklamenler harika çoşmuş maşallah bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|