![]() |
|
![]() |
#1382 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Bir gün biraraya gelip Fatoş hanım'da toplansak ne güzel olur... Hem tanışır ( aslında yürekten tanışıyoruz ) hem de kaynaşırız. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-08-2011
|
Sümbüller, (özellikle hoş kokularıyla) Frezyalar ve Gala çiçekleriniz çok güzel... Düzenleyen BGDR : 25-08-2011 saat 00:46 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Ağaç Dostu
|
Cemo'cuğum , şimdi Erzurum'da oğluşunla birliktesin herhalde, bugünlerde geçecek sağlıkla inşallah, her şey istediğin gibi olsun canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Ağaç Dostu
|
İzmir'e gelişinizi heyecanla bekliyorum, geldiğinizde İzmir deki arkadaşlarıda bize çağırıp birlikte olur, tanışırız.Sevgi ve selamlarımla. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Uzaylı, sizleri evimde ağırlamak ve vakit geçirmekten çok memnun olurum, hepimiz sanki daha önce tanışmışız gibi geliyor bana herhalde yüreklerimiz aynı sevgiyi taşıyor. Bekliyorum canım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Ağaç Dostu
|
Füsun'cuğum İzmir'deki sıcaklar daha bitmez, o kadar da uzatma canım, benim bahçede serinlersin, bahçe püfür püfür esiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Rengarenk görünüyor bahçen ablacığım harika ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Ağaç Dostu
|
Minyatür gülüm ![]() Sardunyalar ve geçen gün saksısı ( biri tarafından) değiştirilip ölümüne neden olunan zavallı beyaz begonyam ![]() ![]() Sevim'ciğimin söylediği gibi görmemişin lisileri yine, ne yapalım çok güzeller, göstermek paylaşmak istiyoruz ![]() ![]() ![]() yaramaz pamuk hiç olmadık yerde uyuyor, hatta meşe ağacının tepesinde bile ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 |
Ağaç Dostu
|
Bu sakızlarım güneşin doğuşundan batışına kadar güneş altında, çok dayanıklı çıktı. ![]() Bu ise gittikçe küçüldü, ![]() red robinlerim ise bu yıl çok bereketli oldu. ![]() Muz ağacım bu yıl meyva verdi , iki ayrı yerinde muz hevengleri var, bakalım olgunlaşacaklar mı merak ediyorum. ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili Fatoş lisiler mükemmel görünüyor sardunyalar ceylan rozet çiçekleri harika domatesler maşallah çok verimli begonya çokda güzel görünüyordu aslında üzüldüm sarkan tür begonyolar ne durumda bahçenin genel görünümüne bayıldım ellerinize emeklerinize sağlık sevgiler..... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-08-2011
|
Selam bayıldım bahçenize çok güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Eklenti 242805[/QUOTE] Kuş olup uçsam bu bahçeye konsam ![]() Bu güzellikleri görünce tabi ki çok hoşumuza gidiyor, ancak, arkadaşlar bakarmısınız her karesi kaneviçe gibi işlenmiş,toprakla uğraşmak çok zordur arkadaşlar o nu işte yukarıdaki gibi cennete çeviren Fatoş ablamın günlerce bilekler kan dişler kenetli alın dan ter akıtarak yaptığını biliyorum,işte bu yüzden Fatoş ablam ellerinden öpüyorum Sen'in ![]() Ablacığım beni yanına çırak olarak al zira iyi usta olacak çırak,Siz'in yanınızda yetişir. Bahçeyi geziyorum renkler çiçekler tabiat dans ediyor adeta,bir sitemi mi söyleyeyim (Siz'in cümlemiz)resim yüklemede geçikmeyiniz. Bizlere bu güzellikleri yaşatan Fatoş ablama kucak dolusu selamlar yolluyorum hem de yürekten ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Bu güzellikleri görünce tabi ki çok hoşumuza gidiyor, ancak, arkadaşlar bakarmısınız her karesi kaneviçe gibi işlenmiş,toprakla uğraşmak çok zordur arkadaşlar o nu işte yukarıdaki gibi cennete çeviren Fatoş ablamın günlerce bilekler kan dişler kenetli alın dan ter akıtarak yaptığını biliyorum,işte bu yüzden Fatoş ablam ellerinden öpüyorum Sen'in ![]() Ablacığım beni yanına çırak olarak al zira iyi usta olacak çırak,Siz'in yanınızda yetişir. Bahçeyi geziyorum renkler çiçekler tabiat dans ediyor adeta,bir sitemi mi söyleyeyim (Siz'in cümlemiz)resim yüklemede geçikmeyiniz. Bizlere bu güzellikleri yaşatan Fatoş ablama kucak dolusu selamlar yolluyorum hem de yürekten ![]() Sevgili Yücel kardeşim, yine bana övgüler yağdırmışssın ![]() ![]() ![]() Bende senin canıyürekten bayramını kutlarım, sevgilerimle kardeşim. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1403 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili arkadaşlarım hepinizin bayramınızı kutlar neşeli, sağlıklı huzur dolu bayram geçirmenizi dilerim. Bu tatilde sizlere cevap yazamazsam ne olur bana gönül koymayın, yurtdışı ve yurtiçi misafir trafiğim çok olacak, bu akşam yurtdışından gelen dostlarımı yazlığa getireceğim, pazartesi çeşitli illerden gelen arkadaşlarımızla Güzelbahçedeki evimizde olmaya çalışacağız, bakalım bunu altından nasıl kalkacağım, kızlarda yok tembelliğe alıştırmışlardı beni ![]() Hepinize sevgilerimi yolluyorum. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Ağaç Dostu
|
Fatoşcuğum lisiler, tüm çiçeklerin harika ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sizlerin de bayramı kutlu olsun ablacığım çok özletme kendini ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın Fatoş; Sizin bahçeye bitiyorum ben. Her yeni yüklediğiniz karelerde inanın her defasında ağzım açık kalan kareler oluyor. Yücel Bey'den daha yakındayım ben. Ben çırak olayım size. Bana da şu güzellikleri öğretin lütfen. Nasıl böyle bakımlı bahçe, nasıl bu kadar coşkulu çiçekler. Ah içimden ağlamak geliyor bizim bahçeyi bir görseniz yol yol ot bitmiyor. Ne yaptıysam tarla olmaktan kurtulamıyor. Çiti bekliyorum bakalım değişen bir şey olacak mı? Çiçeklerimin çoğunu kaybettim ama çok şey öğrendim. Bahara daha güzel olur inşallah. Aslında gelecek bahar ya da en uygun zaman ne zamansa, İzmir'liler bahçe günü düzenlesek çok güzel olur. Her iki haftada bir ya da ayda bir birimizin bahçesinde buluşsak. İkindi kahvaltısı günü meselâ. Nasıl fikir? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Bayramınızı en içten dileklerimle kutlar neşeli sağlıklı huzurlu sevgi dolu bir bayram geçirmenizi canı gönülden dilerim ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1408 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 07-08-2006
|
Fatoş Hanım hayran kaldım bahçenize. Ama en çok da Pamuk'a. Şöyle kucağıma alıp kollarımı doldura doldura öpüp sevesim geldi. Yeni bir yön vermişsiniz hayatınıza. Hayırlı olsun. Allah sağlık versin ve hep mutlu etsin sizi. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili fatoş hanım bu görüntüler beni kendime getirdi. Muhteşem ellerine salık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-08-2011
|
bahçenize bayıldım Fatoş hanım şimdi orada bir çay keyfi çok güzel olurdu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|