![]() |
|
![]() |
#1024 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Hangi devirde hangi geline çapa veriyorsun cemo hanım... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1025 |
Ağaç Dostu
|
Valla Cemo'cuğum, gelinler kayınvalide toprağından olurmuş, biz anlaşırdık gibi geliyor, bizdeki sevgi bitkilerimizden belli oluyor, çok yakın arkadaş olurduk herhalde, ya da bunlar deli deyip onlar bizden çekinirlerdi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1026 |
Ağaç Dostu
|
Gelin alırken sececez, bakalım toprak ve bitki seviyor mu. Yoksa almayız ![]() Soran olursa tabiii, sevgili Fikret kardeşim ![]() Damat seviyor şanslıyız, inşllah gelinlerde bizim topraktan olur Fatoşcuğum ![]() Bitkiler burun kıvıran birini düşünemiyorum da ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1030 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar Fikret bey ayağımızı yere bastırdı ![]() ![]() Soğanlılar harika olmuş arkadaşım, ellerine sağlık ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1031 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ablacığım çok güzel görüntüler kızını karşında görünce yaşadığın sevinci tahmin ediyorum çok sevindim senin adına ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1032 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Fatoş'cuğum, önce gözün aydın, sonra Allah kavuştursun. Ne güzel, çocuklar sürpriz yapmışlar. Nasıl sevindiğini tahmin edebiliyorum. Her zaman sevin, hep sevin, üzüntüler senden uzak olsun, güzel arkadaşım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1033 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim Füsun'cuğum, bu sene kızın bahçesinde başardık ama benim bahçem de onları çok geç ektim, çok neşeli değiller. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1034 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Vallahi bilemem artık zaman gösterecek damatlar ne yapacak ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1035 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim arkadaşım, habersiz arkamdan hemen gelmeleri çok sürpriz oldu. Amin canım, güzel dileklerin hepimiz için geçerli olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1036 |
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım; Belliki duygu yoğun günler geçirmişsiniz. Ayrılık olmasa çok güzel ama yinede sevginin en yoğun hissedildiği anlar yaşamışsınız. Dilerim gelecek yıllar size, sevdiklerinizle, içinde ayrılığı olmayan veya çok az olan birliktelikler nasip etsin. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1038 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-03-2011
|
Fatoş hanım ne güzel supriz olmuş,siz anlatırken benim süpriz gitmelerimde annemin mutluluğu gözümün önüne geldi ,gözünüzde ki o mutluluğu tahmin edebiliyorum. Allah kavuştursun.Ne hoş insansınız,yazdıklarınızın çoğunu okudum.Allah herkese sizin gibi kayınvalide,dost,arkadaş nasip etsin.Bu arada yanılmıyorsam yörük olduğunuzu okudum ben de yörük kızıyım sizin gibi ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1039 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Aynen katılıyorum , bilseydim ben talip olurdum ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1040 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Allah kavuştursun fatoşcum güzel bir süpriz yapmışlar size çiçeklerde enfes elinize saglık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1041 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-04-2009
|
Fatos hanım galalarınız cok guzel gorunuyor , sardunyalarda annemın favorı cıceklerıdır , ıkısınıde bu bahar ekdım , gala yumrularından suphelı olsamda ınsallah sızınkıler gıbı acar benımkılerde :-) emegınıze saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1042 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Babam Kozak yaylası kızıl keçili yörüklerinden, şimdi bende merak ettim ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1045 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1046 | |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 01-04-2009
|
Alıntı:
hemen hemen aynı zamanda dıkmısız fatos hanım , 5 renkde bende var ama , oyle kupkuru durdurkca ne yapacagımı bılmıyorum acıkcası , umarım acarlar :-) |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1047 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Fatoş hanım üzülmeyin gene gelirler. Böyle süprizler çok güzel oluyor. Bahçeyle uğraşırken çoçukların hasretliğini bir nebzede olsa unutmaya çalışırsın. Damatlarınızında kıymetini bilin herkes arıyor bulamıyor. Sevgiyle kalın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|