![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım, ne güzel sonbahar çiçekleri bunlar. Özellikle de çan srmaşığı için kendiminmiş gibi sevindim. Geçen yaz boyunca tavana kadar uzayıp çiçek açmamış, ve sonbaharda da kurumuştu. O yüzden bu yaz denemedim bile. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
Vildan hanımcığım teşekkür ederim. Çan sarmaşığı uzamaya müsait bir bitki, alttan benimkilerde bir ay önce yaprakları kurumaya başlamıştı ama üst tarafları oldukça keyifli seneye çıkan filzlerini denetim altına tutacağım çok yüksekte ve çoğu dalları komşumda çiçeklerini zor seçiyorum .Zumlayarak fotoğraflarını çekebildim ve yakından çiçeklerini görebildim ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaç Dostu
|
Fatoş Hanım, rengarenk çiçeklerinizi görünce içim açıldı, İstanbul'da fırtınadan sonra her yer yaprak oldu, çiçekli hemen hiç bitki kalmadı, İzmir ise 2.baharını yaşıyor. Çan Sarmaşığı, gerçekten çok güzel bitki. Çiçeklerinin bu zamana denk gelmesi de çok güzel bence, yazın nasıl olsa her yer rengarenk. Geçen yıl don olmadan hemen önceki dönemler en coşkulu dönemlerini yaşıyordu. İzmir fazla sert kış geçirmediğinden bitkinin bozulacağını sanmıyorum. Gelecek yıla kalırsa nasıl olacak merakla takip edeceğim. Vildan Hanım, benim de tekrar deneyeceğim bitkilerden. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaç Dostu
|
Teşekkür ederim sevgili Limon .Hakikaten bunaltıcı sıcaklardan sonra İzmir'e bahar havası geldi. Çan sarmaşığı yaprak yapısı ve çiçekleri çok güzel. Sizin güzel bahçenizde onu gördüğümde hayran olmuştum. Dediğiniz gibi bu kış sert geçmezse sarmaşık yaşayabilir, bahçenin en kuytu ve kışın daha fazla güneş alan yere ekmiştim. Bende seneye yanına kısmet olursa beyazını ekmeyi düşünüyorum. Morla beyaz daha da hoş olabilir. Sevgiler. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-04-2009
|
Sevgili fatoş hanım,bende çok seviyorum sabah sefasını en zahmetsiz bitki insanı hiç yormuyor. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevim'ciğim ancak güzel çiçeklerini verebildi ya da evden çok erken çıkıp geç döndüğümden göremedim. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Çan sarmaşıklarını görünce bende çatladım. Bahçemde birkaç çiçek açtı, ben İstanbul' a gelmek zorunda kaldım. Demekki bu günlerde dahada coşmuş olacaktı. Gaura'nız çok sağlıklı gelişiyor. Güneş Şapkası ve diğerleride Yücel Bey'in dediği gibi insanı çatlacak cinsten. Elinize sağlık. Çok bakımlı bir bahçeniz olduğu muhakkak. ![]() |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
daha çiçeklerini açmadı üst taraflarından açaçak ,rengide harika bir mor renk olacak dedim ve sökülmekten son anda kurtuldu, eşim sayesinde birçok çiçeğim kayboldu ama oldukça sade bir bahçeye kavuştum.![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
bu mevsimde bu renkler!!! (gelde orta yerinden çatlama) |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yücel bey tevazu gösteriyorsunuz, ben bahçede birkaç çeşitle vakit geçiriyorum, sizin yanınız da lafı bile olmaz. Teşekkür ederim. Düzenleyen Fatoş : 18-10-2010 saat 16:55 |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-09-2010
|
çiçekleriniz bir harika.bakmaya doyamadım.hepsi de çok güzeller.allah nazarlardan saklasın. |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Ağaç Dostu
|
Dün Kozak yaylasına çıkarken hareket halindeyken biraz fotoğraf çekebildim, son bahar kendini iyice belli etmiş.(eşim bütün ısrarlarıma rağmen yolda durup fotoğraf çekmeme izin vermedi, keşke yanlız gitseydim. )![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Ablacığım rahmetli amcanın kızları sağ olsunlar var olsunlar hala bu güzellikleri yaşatıyorlar ellerina sağlık ![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Ellerine sağlık arkadaşım .Arabadan da olsa bize bu güzellikleri resimlemişsin.Ormanın içinde kaybolmak geldi aklıma ,yeşilin içinde yüzmek ne kadar rahatlattı beni Düzenleyen Hhatice : 18-10-2010 saat 17:34 |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
Bunu ne çok isterim bilemezsin ![]() Yine çok güzel resimler yüklemişsin .Sardunyalar,begonyalar harika bahçen hala renkli ne güzel .Bizim buralarda sonbahar kendini fena hissettiriyor. |
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Ağaç Dostu
|
Evet Günebakan'cığım, evini ve bahçesini hiç ihmal etmemişler, her bahçe kapısını açtığım da sanki amcam yaşıyormuş hissine kapılıyorum, kendileri o evde yaşamasalar bile daima bakımlı tutuyorlar, Allah onlardan razı olsun. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|