![]() |
|
|
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler
Sayın hemşehrim , Bahçenin güzelliğini bizzat gördüğüm halde ailecek kısa ziyaretimizde tamamını değerlendirememiştik. Güzel resimlerinizle bize bahçenizi tanıtmaya devam edin lütfen. Program dışı (bu nedenle eli boş gittiğimiz) ama çok memnun kaldığımız ziyaretimizde gösterdiğiniz misafirperverlik için biraz geç olarak teşekkür ederiz. Eli boş gelerek mahçub olduğumuz ziyaret sonrası verdiğiniz tohum ve fideler içinde teşekkürler. Sayın Lilium u da unutamıyoruz. Ona da teşekkürler. Artık Gönen princinden başkasını yememeye karar verdik. (Lilium un bahçesi açık olmadığı için buraya yazıyorum.) Bunlar hep alacak hanenize yazıldı. Yaş ilerlediği için borçlu gitmeyi uygun bulmuyorum ![]() Her şey gönlünce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 06-03-2010
|
Sevgili Kasap.94 yazacak kelime bulamıyorum. Ellerinize, emeğinize sağlık. Sitede ki bahçeleri gezdikçe bazen umutsuzluğa kapılıyorum.Ben de bahçemi düzenlemeye çalışıyorum.Biliyorum çok geç kaldım ama böyle olması gerekiyordu.Düşünüyorum da iyi de oldu galiba şimdi öğrenme aşamasındayım.Yakında bahçemin fotoğraflarını çekip kendime sayfa açıcam o zaman engin bilgilerinize ve tavsiyelerinize çok ihtiyacım olacak.Gecenin bu saatinde bahçeniz sayesinde uykum kaçtı kendi bahçemin halini düşündüğüm için.Çok çok güzel bir bahçe yapmışsınız tekrar emeğinize sağlık. Sefanız bol olsun. Sevgiler... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Ağaç Dostu
|
Disarisi 39 derece gosteriyor, birde nem katsayisini eklersek.... 45 derece olur. Simdiden, iftar vaktini dusunmeye basladim. Birde, suyu soguk ve golgesi serin yer dersen;ki dedin sevgili Hemserim... Artik, bizlere fotografini gosterdigin mekanda bir Iftar borclusun. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-10-2009
|
Bahçenizde gezindim sayın kasap.94. Ne düzenli ve emek harcandığı nasılda belli. Bayıldım doğrusu.Sevdiklerinizle mutluluğunuzu arttırsın. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Moderatör
|
Sevgili kasap.94, hakikaten amaryllislerin şu sıralarda açmaları ne güzel. Ben yavaş yavaş mevsimlikleri sökmeye başladım hatta yerlerini çapalayıp gübre atıyorum. Seneye kadar toprak biraz dinlensin. Bu arada şimşirlerde ve taflanlarda yoğun bitlenme var. Neme onlar da dayanamadılar. Onbeşgünde iki defa ilaç yaptık ama sonuç ne olacak tam kestiremiyorum umarım kurtulurlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-12-2008
|
Sayın kasap 94,Selamlar. Fenerbahçe renklerinde olan çiçeğinizin tohumunu istiyorum dersem.Ne dersiniz?Mümkün olursa özelinize adresimi yazabilirmiyim? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Harika görüntüler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|