![]() |
|
![]() |
#724 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
Sn kasap.94,Daha önce görmediğimden ,ve bilemediğimden sordum.Görsell olarak güzel.Çiçeklenme açısından da iyiyse ne güzel. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Ağaç Dostu
|
kış ortancası
Alıntı:
Buyurun sorunuzun cevabı. 1-yeni bir sürgün dip kısımlarından kırıldı. 2-yaprakları kesilmiş vaziyeti. 3- saksıdaki toprağa yerleştirilmesi. 4-saksıya ekilmiş hali. Balkonda dışarıda bol ışık alan bir yere koyun. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
|
Sizlere hiç yağmur yağmazken bizler yağmurdan bıkardık. Şimdi tersine döndü ocak- Şubat hiç yağmursuz ve 20 derece civarlarında. İnşallah toprağınız suyu hemen çekmiştir yoksa o kadar emekleriniz heba olursa çok üzülürüm. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 21-02-2011
|
haklısınız inanın, şu anda burada bir dolu yağıyor, heryer bembeyaz oldu, bizde kar hasretimizi dolu ile gideriyoruz, epey kar gibi doldu. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Ağaç Dostu
|
Bendeki tohum yapmadı. çelikle üretildiğini biliyorum . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Çok güzeel; eminim süper olacaklar inşallah süper... Bekleyip görelim Sayın kasap.94, ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sayın kasap.94 pet şişedeki menekşe fikri çok güzel,açtığında çiçek topu gibi oluyorlar. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#740 |
Moderatör
|
Bu sistemi de tuttum. Ben de deneyeceğim bakalım nasıl olacak. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Ağaç Dostu
|
Dün: (adanadan ( manifesto) dan gelen ağaç kavunu ve şeker kamışı fidelerini saksıladım. Saksıya ekilişlerini sizler için fotoğrafladım. -------------------------------------------------------------------------- 1--20 Litrelik saksı dip kısmına bir miktar çakıl kondu. 2--Üzerine yem çuvalından kestiğim parça kondu toprakla çakılın karışmasını önlemek için, ve geçirgenliğinin devamı için. 3--Üzerine yanmış çiftlik gübresi ile karıştırdığım toprak konup oksijenli su ile sulandı. 4--Üzerine fidan yerleştirilip vitamin hapları ikiye bölünüp dört parça olarak kondu. 5--Fidanın etrafı bir miktar daha toprak ilavesi yapılarak bol miktarda sulandı ve üzerleri torf ile kapak yapıldı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Moderatör
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#747 |
Ağaç Dostu
|
soğuklama lı çilek fideleri
Aralık ayında topladığım çilek fidelerini paketleyip buz dolabı sebzeliğine koymuştum. Çıkarıp poşetlere diktim.( 220 adet ) Çok hızlı gelişmelerini bekliyorum. Düzenleyen kasap.94 : 25-02-2013 saat 12:57 Neden: hata |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#748 |
/
Giriş Tarihi: 17-01-2013
|
İyi akşamlar diliyorum.Çilekler kendilerini biraz toparlanıncaya kadar Üzerlerine poşet geçirseydiniz daha mı iyi olurdu.Sera etkisi gibi.Saygılar... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Sayın kasap.94 ellerinize sağlık; fide saksılarını ne kadar güzel hazırlamışsınız. Çok beğendim, imrendim, harika gerçekten... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|