![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 11-07-2015
|
Maşallah cennetten bir görünüm gibi.Özellikle melek borazanları.Sağlıkla yaşayın. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
O çadırda mı kaldınız Sayın Kasap.94 ?Yoksa dinlenme amaçlı mı?Geziniz nasıl geçti?Fotoğraflarınız hazırdır herhalde.Saygılar. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
|
gezi
1- İkinci kamp yerinde öğle kahvaltısı. 2-Geyikli ata demirer parkından görünüş. 3- kum burnu balıkçı limanı akşamüstü. 4-5-Dalyan balıkçı limanı ve dalyan yerleşim yerinden bir görünüş. Sayın :sevgihoca: Yedi akşam çadırda kaldık, gezimizin amacıda doğada kalmaktı. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaç Dostu
|
gezi
1-Denizin oltalarımıza bol miktarda sunduklarından bir tanesi. 2- Akşam üzeri karadan bozca adanın görünüşü. 3-Dalyan limanı kıyısında rasladığım bir çiçek, tohumlarını aldım ismini merak ettim kimseden öğrenemedim. 4-Meşe ağacının rüzgara karşı yaşam mücadelesi. 5-Ömrünü bozca adayı seyretmekle sonlandırmış yaşlı bir meşe. |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Yakın fotoğrafı olmamakla birlikte benim tahminim gelincik olduğu. Tohum kapsülünden muhtemelen anlaşılacaktır. Değişik renkte gelincik türleri bulunmakta. Aslında hepsinden ekebilsek çevremize. Nasıl olsa doğal olarak bakım istemeden çıkarlar. http://www.agaclar.net/forum/evdeki-...teras/5870.htm |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Benim burada da turuncusu var. Sarı boynuzlu gelincik olarak aratırsanız iyi olur. Ben de tohumlarını alamadım. Ancak komşumda olan aynı yerde ikinci defa çıkmış. Muhtemelen kökü ölmüyor. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 24-12-2015
|
*** yeni üye oldum birdost sayesinde bahceyi çok beğendim azda olsa idealinize kavuşmussunuz kasap bey kıskandım sizi maşallah bahce çok güzel ellerinize sağlık |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-12-2012
|
sayın kasap 94 bahçenize bayıldım.her renk her çeşit çiçek mevcut maşallah.ama en güzeli olmazsa olmazımız AL BAYRAK harika yakışmış bahçenize.sağlıklı sıhhatli uzun ömürler diliyorum.saygılar. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Ağaç Dostu
|
sayın:tamerdamacı,sevoş. Beğeniniz için teşekkür ederim. Bilgi sayarımın ana kartı arızalı olduğundan beğenileriniz için geç cevapladığım için bütün dostlardan özür dilerim. Arzu eden dostlardan talep eden olursa bol miktarda (amerillis) soğanım mevcut,kırmızı ve, pembe beyaz olarak var. |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-03-2014
|
sayın kasap.94,ne zamandır yoktunuz bahçenizden ayrı kaldık nedeni bilgisayarınızmış olsun Allah başka keder vermesin.Amerillis soğanlarından eğer mümkün olursa bana yollarmısınız.teşekkür ediyorum. |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Ağaç Dostu
|
Kolay gelsin,Sn kasap.Tatlı telaşlar başlamış sizde. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 27-05-2007
|
Harika bir bahce marullara bayildi tavuklardan korumak ici super bir fikir |
|
|
|
|
|
#16 |
|
Ağaç Dostu
|
bahçe de bahara hazırlık
Kışı topraktan dışarda geçiren şakayık rizom ları bahçeye ekim zamanı. 1- Bir hafta önce ıslak torf ile karıştırdığım rizomlar. 2-3- ( 2) santim derin çukura ekilişleri. (50) adet. 4-Üzerleri bir tırmık ilekapatılıp tesfiye edildi. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Ağaç Dostu
|
bahçe de bahara hazırlık
Floverden aldığım otuz adet lale soğanlarını bu bölüme dörder adet kümeler halinde ektim. 3--İşlenecek bir bu bölüm kaldı. Piriadan aldığım yoğun kokulu katlı nergizler çapalanıp tesfiye edilecek. |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Ağaç Dostu
|
küpe
Onbeş adet karışık renk sarkan ve dik olarak aldığım küpeler saksılara ekildi. Lilium, şakayık, sümbül, aslan ağzı, birkaç renk girginelerin karışık olarak ekildikleri bölüm toprağı kapatmaya başladılar. |
|
|
|
|
|
#29 |
|
Ağaç Dostu
|
balık avı
Dün akşam arkadaşlarla erdek turanlar iskelesine balık avına gittik, hep çiçeklerle meşgul olacak değiliz ya birazda değişiklik olsun dedik. Kısmetime, Benim oltama takılanları sizlerle paylaşmak istedim, (8) adet eşkina(kaya levreği)(2)adet iskorpit (çorba olacaklar, (1)adet gelincik. Hep çiçek seyredecek değiliz bugünde kısmetimizde balık var. (Yem boru kurdu,) (takım şamandıralı üçlü fosforlu iğne) |
|
|
|
![]() |
|
|