![]() |
|
![]() |
#454 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Sevgili Kasap.94 güller muhteşem görünüyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#455 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 17-02-2011
|
Sayın Kasap.94 bahçeniz çok güzel keyifle gezindim, ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#458 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın kasap94 bahçeniz her zamanki gibi harika güzellikte,canaryaların hepsine hayran oldum,ama o pembe ebruli gibi olan çılgınlar gibi açmış,çok güzeldi.Güllerinizde fevkalade ,siyah kırmızılısı favorim. Sondan ikinci resimdeki çiçekleri tanıyamadım ,bakmaktan gözlerim yandı,ıhlamura benzettim,acaba ıhlamur mu?Bizim ıhlamur ağacımızın tomurcukları daha açılmadı.Sizdeki erken davranmış sanki.Herşey çok güzel , çobanyıldızları da güzel uzamışlar.Ellerinize sağlık .Selamlar,sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#460 |
Ağaç Dostu
|
Güller sardunyalar harika maşşallah kivi de çiçeklenmiş ama o kıvırcık sardunyaya bayıldım çok güzel. Benim içinde bir bardak çay için bu güzel bahçe de ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#461 |
Ağaç Dostu
|
bahçem
Hoş geldiniz günebakan hanım çayımız her zaman hazır dostlar için buyurun bekleriz , İstanbul gönen iki saatlik mesafe.--- Dünün devamı. Düzenleyen kasap.94 : 02-06-2011 saat 12:13 Neden: Ekleme |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#463 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-11-2010
|
O güllerle melisalar ne güzel kokuyordur şimdi. Abi bu kivinin meyve verme olayı erkek dişi anaç olayından olabilir mi ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#467 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Alirıza bey ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#468 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 22-02-2011
|
Sevgili kasap94 bahçenin genel görünümü çok güzel güller bir harika sarı çiçegin ismi nedir acaba çok güzel görünüyor ellerinize saglık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#469 |
Ağaç Dostu
|
Kaçıncı sayfa: çiçek numarasını yazarsanız bilgi vermeye gayret ederiz. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#470 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 29-04-2009
|
sayın kasap.94 hernekadar yazmasamda tüm bahçeleri devamlı takipteyim çiçekleriniz muhteşem iklim değişikliği nedeniyle malesef burada herşey gecikti mesela benim kiviler henüz yeni tomurcuklandı sizin kivinizin çiçekleri meyveye dönüşmüyosa erkektir meyve tutmaz komşun muhtemelen sizinkinden istifade ediyo sağlık ve huzur içinde çalışmalarınızda başarılar dilerim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#472 |
Ağaç Dostu
|
Kivi
Sayın kasap94, sayın arkadaşım, Bahçen yine övgüleri hakedecek güzellikde. Ellerine sağlık. Bahçen bir defa değil her sene ziyaret edilecek bir yer. Allahtan burada görüyoruz. Benim de bahçemde 3 kivim var. Birisi erkek ama hangisi bilmiyorum. Aynı zamanda dikilmesine rağmen ikisi çok gelişti ama üçüncüsü çok ince gövdeli. Galiba O ince gövdeli olan ince Mehmet ![]() Düzenleyen OSMAN45 : 02-06-2011 saat 21:05 Neden: ek |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#473 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Kivinin çiçekleri çok güzelmiş benimde iki tane var gözünün içine bakıyorum ama bu senede açmadı. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#474 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 14-02-2008
|
Cicekler cok güzel acmis rengârenk. Umarim bu yil cicek yönünden uzun bir sezon olur. Tüm yil sabirsizlikla bahcelerimizin ciceklenmesini bekliyoruz ama ne yazik ki cok cabuk geciyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#475 |
Ağaç Dostu
|
Kivi
(Devam) Ev değiştirip kızımdan evmize gelince yarım kalan mesajı tamamlayım dedim. ![]() Son 3 yıl çiçek açtılar ama bizim Mehmet tembel çıktı o üç yıl. Gerçekten kiviler tek eşeyli imiş. Yani dişi ve erkek. Yeri olmayan küçük bahçeler işin kolayını bulup daha çabuk gelişen dişi dallardan biri üzerine erkek çelik aşılayıp sorunu çözmüşler diye duydum. Ne kadar doğru bilmiyorum. Sizin komşunun da böyle bir çift eşeyli ile ürün alma ihtimali var o zaman. Herşey gönlünce olsun. Düzenleyen OSMAN45 : 05-06-2011 saat 22:45 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#480 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-01-2011
|
Sayın kasap94 artık yaz geldi ,bahçenize giren sağ çıkamayacak herhalde ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|