![]() |
|
![]() |
#272 |
Ağaç Dostu
|
Sayın Kasap94, sayın hemşehrim, Bahçen her mevsimde ayrı güzel. Karugaki ler de sadece Sayın Güler hanımı değil hepimizi özendiriyor. Sağlıkla, mutlulukla yemeyi nasip etsin ulu tanrı. Her şey gönlünce olsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#275 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-10-2009
|
Bahçeye bir kelebek gelmiş.!!! Allah bağışlasın |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#277 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-03-2010
|
kamelya
Merhaba kasap.94; Bahçende büyük bir zevkle gezinti yaptım. Gerçekten mutlu oldum. Ellerinize sağlık. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#278 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 02-01-2010
|
Merhaba Kasap94 bahçenizi büyük bir zevklegezdim . Çiçeklere bakmaya doyamadım. Ellerinize sağlık güle güle oturun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#281 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Hepsi de çok güzel görünüyor Alirıza bey ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#285 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Selamını aldım filizlenmesine sevindim İnşallah çiçeklerini de görürsünüz ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#286 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili kasap 94; O minik yavruyu ''Torun kasap'' zannetmiştim. ![]() Bahçedeki bitkilerin çok güzel ve sağlıklı. Tamam da, o tohumlara gösterdiğin itibar ne öyle. ![]() Bizimkiler Az tuzlu Marmara Birlik zeytin kutularını zor buluyorlar. Kağıt havlu ambalajlar ve ikinci üretim naylon poşetlerde durumu idare ediyorlar valla. ![]() Tabii ömürleride ancak bir yıl oluyor bu yüzden. ![]() Bundan sonra onlara sizin kadar olmasa bile, daha güzel bir mekan hazırlayacağım. Sağlık ve mutlulukla yaşa. E mi? ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#288 |
Kaybettik
|
Çiçeklerin arasında bir minik çiçek. Ben nasıl kaçırmışım bu güzelliği ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#289 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-02-2007
|
Kasap 94 bayağı bir tohum çeşidiniz var.Seneye bayağı bir çeşitle karşıkarşıyayız demektir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#290 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2007
|
Kumkatınız nekadar güzel maşallah, sadece kumkat değil herşey çok güzel bahçenizde,ellerinize sağlık... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#293 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2010
|
Sayın kasap.94; Bahçenizde yok yok maaşallah. Sardunyalara ne yapıyorsunuz da coşuyor böyle. Şöyle bir gezdim bahçenizi. Daha önce de bir kaç kez uğramıştım. Ne diyeyim yutkunuyorum sadece. İnşallah benim bahçe de böyle, boool çeşitli olur. Sağlık ve esenlikler diliyorum. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#295 |
Ağaç Dostu
|
Bahçeme hoşgeldin sevgili hemşerim. buyurun cevizli karogaki ikram edeyim |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#297 | ||
Ağaç Dostu