![]() |
|
![]() |
#151 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Minarislim, çok teşekkür ederim, ışıklandırma yok ama olabilir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Hakikaten o puanı hak etmiş ama çok güzel sevgili Satı ablacığım. Beklediğinize değmiş . Ellerinize sağlık. Sevgiler.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Ağaç Dostu
|
Ne kadar güzel değil mi Satı Hanım'cım. Benimki de açtı, hafta sonu evde yoktum, pazartesi senelik izin alıp başında bekleyesim geldi. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#165 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-09-2008
|
Satı'cığım kaktüsün çok güzel çiçeklenmiş. Maşallah ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Ağaç Dostu
|
Ek haydi, beni de... henüz çıktım bak, denizin kokusu üstümde. Üzerimde hala, yıllanmış yosunlar. Hey, beni de ek, çiçek açamam ya ben, sen yine de, koy öylece bir köşeye. Beni de ek, heyyy!! hadi doldur çatlaklarıma buz çiçeklerini. uzanıp, dallansın bırak çiçekler sallansın bu taştan bedenimde. Kaya deyip geçmesinler, hadi ek beni de. Heyy! neyim eksik ki, kuş tüyü bir yastıktan söyle, hadi doldur çatlayan bedenime, çatlatan çiçeklerini.. Hadi ama, ek beni de... Asuman'k 18.06.10 Pek içimden geldi.. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
hadi doldur çatlaklarıma buz çiçeklerini uzanıp dallansın bırak çiçekler sallansın bu taştan bedenime kaya deyip geçmesinler.. ASUMAN HANIM BAHÇEME İŞLEDİĞİM İKİYÜZKIRK TON KAYALARIMA ATFEDİYORUM DİZELERİNİZİ EĞER KABUL EDERSENİZ. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çatlayan bedenine çiçek doldurmadanda bahçemin en güzel köşelerinde sergiliyorum seni, sevgiler çok çok öptüm ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili Yücel, bahçemizdeki kayaların dili olmasada duruşlarıyla, bakışlarıyla anlatmışlardır sevgili Asumana, onlarla konuşup dertleştiklerimizi sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-05-2009
|
Sevgili satı kayalı bahçeni zevkle gezdim nasıl güzel olmuş çok beğendim. Çok güzel düşünülmüş değişik bir görünüm olmuş.ben niye düşünemedim diye kendi kendime hayıflandım doğrusu. Sizde görmek beni mutlu etti. sevgiler. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili Tekin beyin düşüncesi, bende düşündüm ama beceremedim. Sağolsun Tekin bey taşlarıda getirdi, bütün hünerlerini sergileyip gitti. Sevgili Bahar, sende görmekte beni mutlu eder sevgiler ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |