![]() |
|
![]() |
#121 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 16-08-2009
|
Gerçekten çok güzel olmuş kaya bahçeniz insanı imrendirecek güzellikte ellerinize sağlık |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Kaybettik
|
Alıntı:
Ne zaman toplanıyor ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Satı Hanım bahçenizin resimlerini incelerken çok hoş bir bodur mavi ladin gördüm,onu kaya bahçesinin yanına alsan nasıl olur. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#134 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 26-03-2009
|
Satı hanım kaya bahçenizde çok güzel olmuş.Çiçekle kayanın birleşimini çok severim ellerinize sağlık.Karşısına geçip seyretmek insana ne güzel bir keyif verir. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() ama yer konusunda ,yerini çok beğeniyorum,tam mutfak camının karşısında ben onu her an izleyebiliyorum ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Kaybettik
|
Satıcım bayıldım o ne güzellik. Kaya bahçen muhteşem olmuş. ![]() ![]() Tekin bey meşguldür bu sıralarda sergisi var çünkü. Sevgili habibenin kaya bahçesi için kimler toplanıyor ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sevgili sevim hanım,habibenin kaya bahçesi için habibe karar verirse toplanırız ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Ağaç Dostu
|
Sıradan bir duvar köşesi, ilgi çekici bölgeye dönüştü. Köşedeki değişimi izlemek çok keyifli. ![]() Bu arada gözünüz farekulağının üzerinde olsun. Zaman zaman koparın, yoksa bütün bitkileri kaplar. Göründüğü kadar masum bir güzel değildir. ![]() En üstte, yatay olarak düz duran taşın üzerindeki bitkilerle örtülmesini bekliyorum. Gözümü bir tek o rahatsız ediyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Evet fare kulağını duymuştum her yeri sardığını onun için dikkat ediyor ve çoğaltmıyorum. Yatay duran taşın üstüne ne diktiysem bir türlü gelişmiyor aynı bitkiden aşağılara diktim çok güzeller, nedense orda gelişip yeşermiyor, eğer bir öneriniz olursa memnun olurum sevgiler. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-09-2008
|
Toprak bir saksıya ,sarkan tür den dikilip oraya konsa olmaz mı ....zamanla saksıyı kapatır nasıl olsa ya da küçük ağaç kütüğüne dikilse ![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Ağaç Dostu
|
Sevgili nurcan aslında iyi fikir,orada toprak ve gübre çok durmuyor ne kadar dikkat etsemde sularken akıyor kalanlarda ordaki bitkiyi besleyemediği için bir türlü gelişmiyor. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 |
Ağaç Dostu
|
Kaya bahcesine dikilen bitkiler genelde suya az ihtiyaç duyan türler. Siz diğer bitkilerinizle aynı oranda su verdiğiniz için boya gitmişler. Suyu azaltın bodur kalsınlar fazla su onları ot gibi uzatır. Kaya bahcesi ufak olduğundan bitkileriniz de ufak kalırsa uyum sağlanmış olur. Kolay gelsin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#145 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 24-12-2009
|
Satı ablacığım;Kaya bahçesi harika olmuş.Işıklandırma yok değil mi?Akşam görselliği için bir mor ışık harika olur.Sevgiler,selamlar ablacığım. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Küçük kırık testi de yakışır .Çok güzel görünüyor Satı'cım . |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|